פלהרס-לומבארד

BeniTaz

New member
פלהרס-לומבארד

הקרב הכי מעניין בקארד באוסטרליה. הקטור לומבארד השמיד את פלהרס בנוקאאוט.. לזה חיכינו ממנו! אני מאמין שהיתה מעידה נגד בוץ' (שגם אותו הוא ניצח רק גנבו לו את הקרב). אחלה ניצחון!

מרקו בי

New member
דעותיי

לומבארד נראה מצויין אני לא בטוח שזה יספיק מול סילבה בעתיד (אם קרב כזה יקרה), הוא עכשיו צריך ריצה טובה במחלקה בשביל לקבל קרב על התואר, אולי אפילו רימאץ' מול בוץ'.

אותי איכז פוקריאץ' חשבתי שהוא הקרוקאפ החדש אבל הוא נראה כמו קרוקאפ של היום. הוא אמור להיות מתאגרף מצויין ומתאבק מצויין בקושי ראיתי ממנו אגרוף ושלא נדבר על האבקות.

cat food

New member
TUF Smashes finals

דבר ראשון לא ראיתי את העונה הזו בכלל. אפילו לא פרק ראשון, רציתי לשאול אם מישהו בפורום ראה את העונה ? והאם היא הייתה טובה?
גם ככה לדעתי מספיק עונה אחת בשנה של TUF אז עכשיו עושים שתי עונות בו זמנית, פשוט יותר מידי לדעתי.

פלהארס - לומבארד: הצפוי קרה. פלהארס בנוסף לזה שאינו יודע להתמודד מול לוחם אקספולסיבי (וראינו את זה כמה פעמים, כמו למשל נגד מארקוודט) גם אינו נלחם חכם מידי. לא חושב שהוא בא עם גיים פלאן כלשהו לקרב. לומבארד עם נצחון שני ב-UFC (כן, זה ניצחון שני מבחינתי).

גמר LW: כמו שאמרתי לא ראיתי את העונה בכלל. נורמן פארק הזוכה בעונה, לא הרשים אותי במיוחד ואני לא רואה אותו מצליח להגיע לטופ 10-15 של המחלקה הזו.

גמר WW: וויטיקר נראה מרשים מאוד בגיל 21. סטרייקינג יפה וטכני + כוח אמיתי מאחורי המכות, דבר שכנראה עולה לו בדלק. כי אחרי סיבוב ראשון הוא היה נראה קצת עייף.
בקשר למבנה גוף שלו, כרגע נראה שהוא קטן למחלקה אבל בגיל שלו הוא יכול בקלות לעלות מסת שריר. לדעתי הוא בכלל לא חותך משקל כרגע.

רוס פירסון - ג'ורג' סוטירופולוס: סוטירופולוס ממשיך להראות סנטר לא טובה מספיק, כל סיבוב הוא חטף נוקדאון אחד לפחות.כל סטרייקר טוב (לא חובה סטרייקר מעולה וטהור) אמור לנצח אותו וראינו את זה גם נגד דוס אניוס.

תגובה

אני עקבתי אחרי 2 העונות של TUF השנה ואחרי עוד איזה 4-5 עונות TUF בכללי.
העונה של אוסטרליה היית הטובה ביותר שיצא לי לראות! זה היה פחות טראש, פחות שטויות והרבה יותר אימונים וצחוקים שהיו בבית (בזכות קולין פיצ'אר בעיקר)

פלהרס-לומבארד

לומבארד אומנם נראה חלש מאוד בקרב הקודם מול בוץ' אבל ללא שום ספק נשדד בתוצאה.
בתכלס מגיע לו היחס כאילו הוא 2-0 בUFC.
הוא צריך לקבל יריב מהטופ 5 בשביל הN1C שהכי מתאים בעיני זה קרב מול כריס ווידמן.
אם לא ווידמן זה יכול להיות מייקל ביספינג או אלן בלצ'ר במידה וינצחו בקרב הבא שלהם.

האמת לומבארד הוא המצ'אפ הכי גרוע לGSP. כמו הנדריקס רק עם TDD הרבה יותר חזק וידיים לא פחות כבדות אבל יותר מהירות.
אם הוא יורד משקל זה יכול להיות קרב מעולה!
מול סילבה קשה לי להאמין שהוא יצליח להסתדר עם הפרש הריץ' העצום ביניהם..

זקס11

New member
אני לא רואה אותו יורד משקל, ועוד פחות.....

אני לא רואה אותו מונע מ GSP להוריד אותו.
אבל כאמור, אני לא מאמין שהוא יצליח לרדת קטגוריה.

danielmo1

New member
שמח לראות

את לומבארד חוזר לעצמו
זה היה ברור שההופעה הראשונה שלו לא הציגה את היכולת המדהימה שלו בעמידה

אומנם הוא לא נלחם מול הטופ של המחלקה אבל הוא נלחם מול לוחם קרקע מפחיד, והצליח להתמודד איתו בצורה יפה

אני כבר מת לראות אותו מול סילבה! הבטחה גדולה נקווה שלא נתבדה
שאול, אני זוכר שהצגת לנו אותו לפני כמה שנים, יופי של זיהוי!

BeniTaz

New member
גם היום יש גמר TUF

פאט ברי משמיד בנוקאאוט את שיין דל רוסאריו. אחלה קרב.. הפתיע אותי כי דל רוסאריו יותר שלם ואפילו חשבתי שיותר טוב בעמידה אבל ברי הצליח לתפוס אותו. דל רוסאריו לא הצליח להכניע את ברי, הם היו הרבה זמן בקרקע בסיבוב הראשון.
איזה כיף לראות קרבות הביווייטס.. הם לא הכי טובים אבל יש שואו, זה הדבר האמיתי.

BeniTaz

New member
הוכרז GSP-דיאז ב-UFC 158 חודש מרץ בקנדה

לפחות GSP יתעלל בו לעיני הקהל הביתי. חוץ מזה כמובן כדי לא לקחת סיכונים שמו את ג'וני הנדריקס נגד ג'ייק אלנברגר, קרב מאוד קשה להנדריקס. אבל אם יקרה משהו לאחד הלוחמים בקרב המרכזי הוא יהיה המחליף. חוץ מזה כמו שכבר אמרו רורי יילחם נגד קונדיט. איזה אירוע של לוחמי וולטרווייט.

yair_bar

New member
מנהל
החלטה לא הכי עניינית

לא מספיק דיאז בא בלי סיכוי אז עוד בקנדה?

לדעתי הקרב השני מוגדר N1C - לא?

yair_bar

New member
מנהל
אין הרבה דברים בחיים שעושים לך בוקר טוב כמו

לקום בבוקר ולראות את התאום שלך (להלן רוי נלסון) משחיל עוד לוחם.

גם הקרב של פט ברי היה נחמד והסיום איכותי. גם הריח דם והתנפל וגם עזב בשנייה שראה שהוא למטה. פשוט עזב הכל ולקח צעד אחורה. עדיין זוכר לו בפרומו לקרב מול קרו-קופ שהוא אמר שמה שדרבן אותו לספורט זה שכשהוא היה קטן הוא ראה את צבי הנינג'ה מתאמנים בקרטה. זה היה רגע שפל בחיי כאוהד. פעם היו מעריצים את ברוס לי וכאלה

BeniTaz

New member
חד צדדי.. רק אם הנדריקס מנצח

אלנברגר מעד נגד קאמפמן בנוקאאוט לא קל, אז לא נראה לי שיקבל קיצור דרך כזה.. גם אם ינצח את הנדריקס. ככה נראה לי.

למעלה