"פלוריסיינטה"- לעולם לא תהיה להיט.

Sr Tomerica

New member
"פלוריסיינטה"- לעולם לא תהיה להיט.

מצטער מראש אם ההודעה הזו תעצבן כאן מישהו, זו לא הייתה הכוונה... אלא הכוונה הייתה לפקוח קצת את העיניים ולשם שינוי, לפתוח בפורום דיון, לא שרשור תמונות, לא משחק ולא שאלות / תהיות / בקשות-אלא דיון אמיתי, כמו שצריך להיות (והרבה) אבל בקושי יש, אם בכלל... זה עומד להיות ארוך, אז למי שאין כוח או חשק שלא ייקרא, אף אחד לא מכריח. יאיר דורי שרף את עצמו מבלי שהוא קלט את זה. בשנתיים האחרונות קיבלנו מנת יתר של ביקורים בארץ. לטווח הקצר ברור שכולנו נהנו מהרגע ומהביקור עצמו ושיאיר דורי הרוויח המון כסף, אבל הוא לא ידע שלטווח הארוך- להביא כל חג מחדש כוכבים זה הדבר הכי לא משתלם שהוא יכל לעשות. ובסופו של דבר גם אנחנו נפגענו מזה. אל תבינו לא נכון- אני מעריץ שרוף של הסדרות של כריס מורנה, הרבה פה מכירים אותי עוד מפורום "קטנטנות" ויודעים כמה אהבתי את הסדרות, ועדיין אוהב (לדוגמא "פלוריסיינטה"), אבל לדעתי- יאיר דורי עשה טעות מאוד חמורה שהביא כל-כך הרבה כוכבים בתקופה כל-כך קצרה, ולדעתי הוא עושה נכון שהוא לא מביא את ארוואי שוב בחנוכה או שחקן פופולארי כדי לקדם את המופע של "פלוריסיינטה" בפסח- לדעתי זה לא מקדם, אלא רק יותר הורס והופך את הדבר לשיגרה נוראית! יאיר דורי וחבריו כבר הבינו את הטעות שלהם, ועובדה- הם החליטו לא להביא בשנה הקרובה אף שחקן לארץ, רק בפסח את "פלוריסיינטה". סוף סוף הם קלטו! בשנתיים-שלוש האחרונות היו כאן 8-9 ביקורים! לא היה חג שלא נחת כאן שחקן! זה הפך את העניין לכל-כך שגרתי- שזה כבר לא היה כל-כך סוער, והנתונים מוכיחים- ההופעה הראשונה של "המורדים" בארץ מכרה הרבה יותר כרטיסים מההופעה השנייה. ותאמינו או לא- את ההופעה הראשונה לא קידמו בכלל ושום שחקן לא הגיע לארץ לקדם אותה, ולעומת ההופעה השנייה שקידמו אותה מלא פעמים בעזרת ביקורים- ופחות אנשים הגיעו לצפות בה. שלא נדבר על "פינת אור", שבקושי הצליחה למלא 5 הופעות והייתה כושלת. יאיר דורי הפך את עניין הכוכבים בארץ לשיגרה כזו גדולה- שלדעתי, היא האשמה בכך שאין היסטריה כבר. אין מה להשוות בין ההיסטריה ש"קטנטנות" או העונה הראשונה של "המורדים" עשו בארץ, לעומת התקופה של העונה השנייה של "המורדים" או התקופה של "פלוריסיינטה". ומתי ההיסטריה החלה להיחלש? בדיוק בתקופה שיאיר הביא כל שני וחמישי שחקנים. בחנוכה, בפסח, פה סולדד ליומיים, פה פליפה ליומיים, פה לואיסנה לאיזו פירסומת... אני לא אומר שכבר פחות ופחות צופים בסדרות של כריס (למרות שלדעתי גם זה קורה), אני רק אומר שמידת ההתרגשות ירדה והצטמצמה. זוכרים את התקופה שהסרט של "קטנטנות" יצא לקולנוע? איזו היסטריה הייתה? שלא נדבר על הביקור של קמילה ופליפה, בפעם הראשונה... אין מה להשוות בין מתי שהסרט של "המורדים" יצא לקולנוע (שאגב לא היה מוצלח מבחינת המכירות) או מתי שפליפה שוב בא לארץ לאיזה כמה ימים לפני כמה חודשים... הזריקו לנו מנת יתר של מוצרים, של ביקורים בארץ, של היסטריה- כל-כך הרבה היסטריה, שהיא הרגה את ההיסטריה בסופו של דבר והפכה אותה לשיגרה. אז ארוואי יגיעו שוב לארץ, אז שוב נלך למלון וברור ש"פלוריסיינטה" יגיעו לארץ בפסח. אבל מבחינה של סטטיסטיקה- מתי הייתה ההערצה וההיסטריה הכי גדולה? שלא היה לנו כל מה שרצינו. שלא היו מוצרים בארץ. שיאיר דורי לא היה מעורב בסדרות של כריס והפך אותן לתעשיית כסף. שהיה לנו אתגר... שאם פתאום היה סרט של קטנטנות בקולנוע, היינו רצים לשם לראות בהתלהבות. הסרט בארץ! או שהכוכבים נחתו בפעמים הראשונות... שפתאום כל המשאלות שלנו התגשמו. אז, כשהיה לנו אתגר, כשהדברים לא היו כל-כך שיגרתיים כמו היום- אז הייתה היסטריה אמיתית... לדעתי, ברגע שהתחילו לספק את האנשים בכל-כך הרבה ביקורים ודברים מיוחדים ומוצרים, הכל נהרס! בואו נשווה לדוגמא את הפורום כיום לפורום של פעם... פעם היו בפורומים דיונים עמוקים... דיברנו על הדמויות, על העלילה, על השירים- אהבנו באמת את הסדרות. ומה עכשיו? הרוב שירשורי תמונות, ומה שלא- משחקים, שאלות שחוזרות על עצמן מיליון פעם ומריבות- למי יש חזה יותר גדול, מי יותר סקסית ועוד דיונים טיפשים שמתפתחים לריב... איפה ההתעניינות האמיתית בסדרה? איפה ההערצה האמיתית שלא מתבססת על תמונה חדשה של לואיסנה או ביקור חדש בארץ? אני ממש אוהב את פלוריסיינטה... אני לא מחמיץ אף פרק ונהנה מאוד מהפרקים... אבל ההבדל לעומת קטנטנות הוא שאני לא אתבכיין אם אפסיד פרק בגלל הפסקת חשמל, או שלא ארוץ לקנות חולצה של פלור עליה או ספר זיכרונות של פלוריסיינטה (שזה רק עניין של זמן עד שיגיעו). אני מקווה שיהיו פה אנשים שיסכימו איתי שיאיר דורי, הרצון האובססיבי שלו לכסף והביקורים המוגזמים הרסו את ההערצה וההיסטריה, ההערצה התמימה שהייתה פה פעם וכבר איננה... ולא יודע אם היא תשוב. הרי כולנו צופים בפלוריסיינטה, כולנו אוהבים את הסדרה- אבל הסיכויים שההערצה וההיסטריה תהיה כמו פעם, בואו נודה באמת- כבר מאוד קטנים... אני בעד ללא ביקורים עד פסח הקרוב- בלי לקדם שום דבר, שום דבר... אולי, איכשהו, עם השבועות והחודשים שוב יהיה הלהט הזה... הלהט הזה של ההגעה לארץ... ואז, תאמינו לי, שנהנה הרבה יותר.

la reputa madre

New member
אכן, המאיסו עלינו.נקודה.

אני לא חושבת שלמישהו יש ויכוח על זה שהמאיסו עלינו...אבל אתה חייב להבין את איש העסקים הצפוי שראה הזדמנות עסקית ורצה לסחוט אותה עד תום לפני שתחלוף הסערה. תנסה לחשוב לא מנקודת מעריץ...אלא מנקודת ראות שלו...וא רצה כסף...ראה הזדמנות..ניצל אותה...ודפק קופה.נקודה. אני אל חושבת שיש לכל הדבר הזה נקודת מבט אחרת. אני חושבת שצריך להמשיך לאהוב את הסדרות כי הן מעולות..אבל חייבים לעצור את ההתמסחרות שכבר הגיעה לשיא לא ייאמן עם כל הדברים של המורדים שמכרו במקדונלס ... אישית...אני מרגישה מנוצלת...נמאס לי!

bnitribe

New member
דרך אגב הסרט הצליח הוא מכר בערך

60 אלף כרטיסים וברב חן אמרו שה מאוד יפה.

קודם כל אתה בהחלט צודק../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לא חשבתי על זה האמת אף פעם ... אבל באמת, נראה שככל שזה נהיה רגיל כבר שהם מגיעים אז ההתלהבות בסה"כ ירדה ... ברור שאצלנו (למשל, האנשים בפורום) היא עדיין קיימת כי היא הייתה כ"כ גדולה בעבר אבל מי שהתחיל בקטן די נגמר לו מזה עד עכשיו. אבל אני לא חושבת שהאשם היחיד בהתלהבות שירדה זה יאיר דורי. דבר ראשון אני בטוחה שכריס שותפה לרצון לעשות כסף, להרוויח מהילדים האלה, כי אם לא אז היא הייתה יפה מאוד יכולה לחסוך מהם כמה ביקורים "מיותרים". הרי גם היא אשת עסקים לא רעה וכולנו אוהבים כסף. דבר שני אני חושבת שגם ככה ההיסטריה הייתה יורדת ... אולי לא בכזאת כמות אבל היא הייתה יורדת. ככה זה תמיד כשנורא מתלהבים ממשו חדש ולאט לאט זה עובר ... זה פשוט מתחיל למחזר את עצמו ולהיות רגיל (גם אם הם לא היו באים לארץ) ולא מקורי. לגבי הביקור של לו להצטלם לפרסומת זה לא נראה לי מיותר כי היא חתמה על חוזה ועובדה לפי נתונים שהיא מועילה לחברה. טוב זהו ... יצאה לי הודעה קצת מבולגנת, אני גרועה בלנסח ... אבל אני רוצה להגיד לך שממש ממש ממש התרשמתי ממה שכתבת, אני שמחה שיש סוף סוף דיבורים קצינים באמת בפורום, התקדמות שלב לדעתי ואני מקווה שזה ימשיך ושהרבה אנשים יגיבו. ואני מכניסה את זה להודעות המועדפות
זהו ... כל הכבוד
ותודה ענקית

bnitribe

New member
ממש לא!!!!תקראו !!!!!ותבינו!!!!!

א-היו רק שני ביקורים זה לא הרבה ועוד של לואיבנה אופס רק 3....(ופליפה זה לא נקרא ביקור)חוץ מזה המופע הראשון היה טוב יותר מהמופע השני לא בגלל ש"נמאס" פשוט העונה ה1 היתה טובה יותר!!!ויותר ראו אותה וגם בגלל ערוץ 10 כי בעונה הראשונה היו חצי שראו הפוקס וחצי בעערוץ 10 אבל בעונה השניה ערוץ 10 החליט לשדר את זה פוול זמן אחרי העונה הראשונה מה שגרם למעריצים לשכוח ורק המעריצים של פוקס נשארו אבל הסיבה העיקארית זה שהעונה השנייה הייתה פשוט מ-ש-ע-מ-מ-ת!!!1ואם הייתה טובה היו באים יותר

צודק בהחלט..../images/Emo45.gif

אני מקווה שבחודשים הקרובים ההתלהבות תעלה קצת (למרות שאני לא רואה פלורסיינטה) ושיהיה יותר נחמד ומלהיב.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif את לא רואה פלוריסיינטה

אבל את מנהלת פורום פלוריסיינטה

תומר, אתה דיי צודק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני גם בעד שלא יביאו אף אחד מהשחקנים לפניי פסח..אחרת זה באמת יהרוס כבר..בכל מה שכתבת צדקת..היו מלא ביקורים של השחקנים בשנים האחרונות..

גם..../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

המעריצים של קטנטנות, פינת אור והמורדים..הולכים ופוחתים, זה ממש חבל
בביקור הראשון של המורדים בארץ היו מל ילדים..מלא מלא מלא מלא
ובבקיור האחרון, שאני הייתי במלון שם שהיו שחקנים מפינת אור והמורדים אז היו איזה 10 ילדים בחוץ ועוד איזה 6 ככה בתוך המלון..זהו..ובערב באו קצת יותר הכי הרבה שהיו שם, שאני לפחות ראיתי זה היה משהו כמו 20 ילדים..נראה לי שפחות אפילו..היו יותר מדיי ביקורים של השחקנים בארץ..קמי ופלי, נדיה וסבס, המורדים-ביקור ראשון, המורדים-ביקור2, לואיסנה, פליפה((פעמיים לא??)), נטי ואגוס, סולה, המורדים ופינת אור ואולי עוד..זה כבר יותר מדיי

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifכל הכבוד מישהו אומר

את המילים הנכונות
לצערי באמת אני כבר מרגישה שירדתי די מהערצה, והעבודה שאני נשארת בפורומים זה בגללל אנשים המדהימים שיש כאן... ופרקים של פלוריסיינטה אני משתדלת שלא להפסיד כי אני נהנת לראות אבל אם אני יפספס ביג דיל
חבל חבל שקורה דבר כזה... נ.ב אני חושבת שה"מאמר" הזה צריך להגיע ד-ח-ו-ף ליאיר דורי שיפתחו לו קצת העיינים

תומר,מסכימה איתך..../images/Emo7.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה עצוב.. אבל זאת המציאות שלנו
גם אני חושבת שבקטנטנות לי אישית היה יותר היסטריה מאשר היום.. שהייתי עושה הכל.. למרות שעד היום אני ממש מעריכה את כל הסדרות של יאיר וכריס ועוד ממשיכה להעריץ בטירוף.. אבל זה לא כמו פעם
מצטערת אני בטוחה שפלורי יהיה לי ממש כיף לראות. אבל לא משתווה אף פעם לצ'קי. ולדעתי באמת הרסו הביקורים הקצרים שהיו פה..
זה גרם להרבה אנשים להפסיק להעריץ וזה ממש עצוב
היה צריך להביא כל תקופה.. ולא בבת אחת
אני מקווה שמשהו פה ישתנה בזמן הקרוב ושלא נפסיק להעריץ פחות
כי סך הכל לדעתי להעריץ ולאהוב כל כך זה כיף ושכולם מעריצים ביחד ויש הרבה עם מי לדבר על זה,זה עוד יותר כיף
רותם

לא כל כך מסכימה../images/Emo4.gif

אז נכון שהייתי מוותרת על כמה ביקורים... ונכון ושהביקור הראשון של המורדים היה הכי טוב
אבל לפי דעתי זה קרה בגלל הזמן
חצי שנה ויותר חיכינו לעונה השנייה של המורדים
בחצי שנה הזאת להמוווווווון אנשים ירדה ההיסטריה..בכל זאת חצי שנה זה המון זמן
בין עונה השנייש של המורדים/פינת אור לפלורנסיטטה כם כן עברו משהו כמו שלושה חודשים..גם בשלושה חודשים האלה אנשים הפסעיקו להעריץ אותם
כי הזמן עובר ויש אנשים שמחליפים את מושא העערצה שלהם
(ואני מכירה הרבה כאלה...) דווקא לפי דעתי היבקורים היו ה-דבר הזווה בכל העניי של הסדרות
הביקור הראשון של קם ופל-אז וואו
האנשים מקטנטנות נוחתים אוי מאי גאד זה חלום
אבל אני הייתי אז בת 10-11 לא יכולתי לעשות כלום כמעט
הביקור הראשון של המורדים-אז הייתה את כל ההיסטריה וההתלהבת ונכון שהיה הכי כיף אבל הרבה מאוד רק חיכו כבר לשני
אז בין לבין הביאו את לואיסנה וטלי ואגוסטין...נכון..מיותר הביקור השני של המורדים-הדבר שחיכיתי לו שנה כבר
מה שהרס אותו היה שהביאו את כולם בבת אחת...(גם המורדים וגם פינת אור) ואז היו שמועות על פל שבא בחופש הגדול..אז נכון מיותר כי הוא רק אחד וזה רק לסרט..אבל זה פל
אז בקיצור..זה לא רק השחקנים שבאים לארץ אלה גם הזמן..כי גם לזמן הייתה השפעה גדולה

אבל זה דבר נורמלי...

הרי בכל דבר שאתה רואה אותו הרבה... ויודע הרבה... והוא הרבה בחיי היומיום שלך אז מתישהו נמאס וזה מקרה עם המעריצים שהלכו ופחתו....

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאתה כל כך צודק../images/Emo4.gif

שזה עצוב
אפילו שאני לא הייתי מתנגדת לראות את קמ ופל פה בשנה הקרובה
והלוואי הלוואי הלוואי הלוואי שהם יבואו כי עד שנה הבאה אני אתפוצץ
ההיסטריה לא תיהיה אותו הדבר... ואני חושבת שכבר הם לא ירגישו רצויים ואהובים פה

Snobubit

New member
ווואוו../images/Emo45.gifאתה כ"כ צודק...../images/Emo151.gif

אני גם חושבת כמוך...הרי אם יבואו כוכבים בחנוכה...ויביאו אותם שוב בפסח בקושי תהיה התלהבות, אם בכלל...

למעלה