"פלוריסיינטה"- לעולם לא תהיה להיט.

מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifשהם באו בפעם האחרונה

בכלל לא התרגשתי..זה היה נראה לי טבעי לחלוטין

bnitribe

New member
נכון הכי טוב ביקור אחד שלא מליון

ביקורים שהם יחשבו שכבר לא אוהבים אותם שיבואו פעם אחת ואז לנצח הם יחשבו שיש מעריצים אבל תאו לכם שאם לואיסנה תרצה לבוא אז נגיד:לא!!!!יש יותר מדיי ביקורים?!אי אפשר לסרב ולא לבוא למלון...

גם אני חושבת ככה למרות שלא קראתי

את הכל אני שמחה שסוף סוף משהו כתב על זה כי אני לא האזתי ....

Sr Tomerica

New member
גם אני לא העזתי עד עכשיו, אבל

מסתבר שזה השתלם ושכמעט כולם מסכימים ותומכים...

אתה לגמרי צודק

באופן אישי מצידי שיבואו כל יום...כאילו אני תמיד מתרגשת אבל מבחינלת האנשים שהם לא ממש מעריצים מושבעים שלהם או מבחינת התקשורת זה בדיוק איך שכתבת. אני זוכרת בביקור ה-1 של המורדים אני לא כל כך מתתי עליהם כמו עכשיו אז ישבתי בבית וכל עיתון שפתחתי (גם של מבוגרים) היו כל יום כתבות כתבה א: המורדים נחתו- 2 עמ' כתבה ב: המורדים חגגו פסח- 2 עמ' כתבה ג': המורדים הפליצו :p:p:p קיצר... התקשורת כבר לא מתלהבת האנשים כבר לא מתלהבים ואם זה ימשיך ככה הם כבר לא יבואו לפה למה הנסיעות שלהן עולות הרבה כסף ואם ההכנסות מהמופעים ומשאר הדברים לא יהיו כל כך גדולות...אז יהיה חבל ליאיר על הכסף. אמן שזה לא יקרה.

תומר אתה ממש צודק!!!../images/Emo127.gif

אני מסכימה איתך בקטנטנטנות באמת היה ממש היסטריה ובביקורים הראושנים ולאט לאט זה נחלש כמו שאמרת הביקור של פליפה שהיה האחרון כבר בקושי היה היסטריה אפילו כשמו לב שהוא היה בארץ ואף אחד לא ידע לא היה כל כך היסטריה מזה כדי שיהיה היסטריה שוב ואהבה אמיתית לסדרות צריך לגרות אנשים לא לתתת להם הכל ישר ליד לתת להם לצפות למשהו לא שידעו שאם הם רוצים לראות ת'שחקנים אז בטוח הם יגיעו בחג הבא אלא שיצטרכו לחכות זה הרבה יותר שווה ככה כי אתה ממש מצפה לזה יותר נהנה מזה גם יאיר דורי יכול להרוויח ככה טוב וגם המעריצים יהנו יותר בגלל כל הזמן שחיכו שזה יקרה! נ.ב. לתומר! כנס קצת למסנגר לדבר...

Phoebe D best

New member
צודק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מתה על קטנטנות על המורדים ועל פלוריסיינטה אבל באמת ההתלהבות היא ממש לא מה שהיה פעם אני זוכרת שכשקמילה ופליפה הגיעו לארץ ראיתי ילדים שהיו איתם באותו אולפן וממש קינאתי בהם ופתאום הסיבות היחידות שהם באים זה רק כדי להרוויח כסף ובכלל לא לספק את הצופים. אני למשל בהופעה האחרונה של המורדים בארץ הבנתי עד לאיזה רמה הם הגיעו אני קיבלתי 2 כרטיסים לפרקט חינם ואבא שלי בסה"כ מנהל סניף בבנק לאומי, אני הייתי במפגש מעריצים שלהם בחינם והכל בחינם חינם חינם.... ולמה חינם כי אם היו המון המון קונים לכרטיסים של ההופעה בחיים לא היו מחלקים כרטיסים חינם ועוד לשורה 2 בפרקט. אני חושבת שמאז שיאיר דורי גילה שזה מצליח בארץ הוא הפך לאיזו מפלצת רודפת בצע שלא איכפת לה שום דבר חוץ מהכסף. אם הוא היה מפסיק לעסוק אפילו לרגע בכסף הסדרות היו מושכות הרבה יותר תשומת לב וממשיכות להצליח כמו פעם. אני מכירה מלא ילדים שהפסיקו לראות את הסדרות כי הן הופכות לאט לאט לתינוקיות יותר למשל היה את המורדים שפנה לנוער וגם את קיץ נצחי ופתאום חוזרים לילדים הקטנים יותר, היא צריכה להבין שזה יותר קשה לעשות סדרה אחת שתתאים גם לנוער וגם לילדים מאשר לעשות 2 אחד לבוגרים ואחת לפחות בוגרים. אז בקיצור חוץ מכל הטענות שהבאתי ליאיר דורי אני חושבת שגם כריס מורנה צריכה להבין שקהל היעד שראה קטנטנות גדל ולכן צריך שגם הסדרות יגדלו יחד עם הצופים כמו שהיה את פינת או והמורדים כי לפחות ממה שראיתי בפרקים הראשונים של פלוריסיינטה היא הרבה יותר תינוקית מהמורדים וחבל שכך (לא שהיא לא יפה אני ממש ממש אוהבת אותה).

Miss Rojas

New member
מסכימה עם התוכן../images/Emo45.gif

אבל עם הכותרת לא כל כך... מי אמר שהיא לא תהיה להיט? אם יאיר דורי יעשה עכשיו את המהלכים הנכונים ולא יעמיס וימאיס (חע מילה חדשה) עלינו כמו שאמרת במאמר שלך, אז לפלוריסיינטה יש פוטנציאל ללהיט

וואי וואי../images/Emo3.gif

קודם כל כל הכבוד על הכוח לכתוב כל כך הרבה! חחח בקשר לתוכן ולכל מה שרשמת,לדעתי אתה צודק ב100% יאיר דורי באמת הגזים עם כל הביקורים(לא שאני נגד) פשוט באמת התרגלנו לזה וזה כבר לא חלום,זה כבר שגרתי..מה לא? ובואו נגיד שאין וגם לא יהיה כמו קטנטנות,פעם זה היה אחרת,יותר ילדותי יותר...לא יודעת אין לי שומדבר נגד פלורינסייטה כי זו סדרה ממש מעולה!

אולי כי גם התבגרת.

כולנו התבגרנו. אתה בהחלט צודק בחלק מן הדברים שאמרת, אך שכחת פרט קטן אחד- האנשים. ובכן, בשנה הראשונה באמת הייתה הערצה היסטרית שאין כמוה....עכשיו תגיד לי אתה - כמה אנשים אתה מכיר שהיו מטורפים על המורדים/קטנטנות/פינת אור ועכשיו הם כבר לא אוהבים
הסיבה המשמעותית ביותר היא זאת המצוינת למעלה, שאנשים פשוט כבר ירדו מהעניין, ולא בגלל כמות הביקורים שעשה פליפה בארץ. אז תמיד יהיו את המעריצים הנאמנים, ותמיד יהיו את אלו שזה עובר להכם כעבור כמה חודשים או אפילו שנה... וזאת דעתי.

FeLi Mii ViiDa

New member
טובבבבבב...

שמע.. בחלק מהדברים אתה צודק אבל מה יותר משמח מאשר שהכוכבים שאתה מעריץ באיםם לביקור ועושים לך את החג? אני חושבת שלפלורייסינטה צריך לתת זמן- ואת ארווי להביא! חובה להביא אותם וזו ממש חוצפה אם לא! בקשר לפפלוריסיינטה- זה סתם דפוק ומשעמם וחוזר על עצמו. עוד דבר- המיסחור בארץ אחר המורדים- הוא זה שהרס הכל!

סולדד100

New member
לדעתי קצת צודק

לדעתי אתה צודק בחלק מהדברים כי זה נכון שיותר מדי ביקורים כבר הופכים לשיגרה, וכבר אין את השאיפה של לפגוש אותם כמו פעם. אני באופן אישי כבר הפסקתי להעריץ את המורדים מאז שהסדרה נגמה, ואני בטוחה שאם עכשיו המורדים יבואו לארץ לא יהיו הרבה אנשים שיבואו להופעות שלהם כי כבר נגמרה הערצה כלפיהם. גם בעיתונים (מעריב לנוער, ראש אחד..) כבר הפסיקו לכתוב עליהם. אני אישית מאוד אוהבת את פלוריסיינטה אפילו יותר מהמורדים ופינת אור, ואני מאוד רוצה שהשחקנים יבואו לארץ, אבל פעם אחת, בפסח, ולא כל חודש שיבוא שחקן אחד "לקדם" את ההופעה. אהה ועוד משהו, אני בטוחה שעכשיו אין הערצה כלפי פלוריסיינטה כמו שיהיה פעם למורדים, כי רוב אלו שצפו במורדים והפסיקו להעריץ אותם, חושבים שככה יהיה אותו דבר עם פלוריסיינטה ולכן לא שווה להם לעריץ אותם... אבל לדעתי, אם יתעלמו מפלוריסיינטה כ"המשך" של המורדים היא דוקא יכולה להצליח פה לא רע. ואני מאוד מצטערת אם שעממתי אותכם!

adis90

New member
אוי יש לי כל כך הרבה מה להגיד.../images/Emo29.gif

הביקורים הנונסטופים והמרצנדיז הפכו את קטנטנות וחמורדים להיסטריה מטומטמת. זו הייתה סדרה שבני נוער צפו בה כי הם אהבו אותה. העריכו כל פרק וממש נקשרו אליה ריגשית. לאחר קטנטנות, היה ברור שמשהו השתבש, המורדים התחילה להפחית בעלילה, והכל נראה כמובן מאליו. כל הארץ ראתה את זה כי פתאום כולם קלטו כמה זה "אין". ילדים בגן חובה וכתה א' ראו המורדים ופיטפטו כל היום על הקלפים החדשים של "קמילה ופליפה". זה לא היה אותו דבר. זו היתה היסטריה. אני כבר אומרת לכם ש"פלוריס" תהיה הרבה פחות טובה מטנטנות וחמורדים, אבל אל תטעו-ההיסטריה המטורפת והמתומטמת לא תיגמר.וחבל.

תלוי איך מגדירים היסטריה

את צודקת במה שכתבת במאה האחוזים. אני אישית הסתכלתי על המושג "היסטריה" כדבר החיובי: התקופה שבה לא הפסדנו אף פרק, ציפינו בטירוף לראות את מאחורי הקלעים של הסרט בערוץ הילדים, התקופה שבה באמת היו *דיונים* בפורומי קטנטנות למיניהם, ושכל כך לא האמנו שקמילה ופליפה עומדים באמת אבל באמת על אמת להגיע לארצנו הקטנטונת וכולנו היינו על סף התקף לב. למה כך הגדרתי היסטריה? מכיוון שאז, בתקופה ההיא, הכי הרבה כתבות פורסמו, הכי הרבה צופים התגאו להיות מעריצים, הפורומים היו הכי חיים (כמובן שיותר מעכשיו), שכבת גילאים ענקית צפתה אז בסדרה (מילדים עד קשישים) ואם היית הולכת ברחוב ומחליטה לשאול אלמוני פלמוני שצועד לענייניו מה זה קטנטנות, הוא היה יודע מה זה, ואולי אפילו היה יודע לפזם את פימפוז'ו. ההשערה שלי היא שגם תומר התכוון להיסטריה במובן הזה ולא במובן שאת התכוונת אליו. בכל אופן, נראה לי שכולנו מסכימים בסופו של דבר. הלוואי והיה אפשר לשחזר את ההיסטריה ההיא, או איך שתרצי לקרוא לזה

מסכימה עם חלק...

אני חושבת שהסדרות עצמן הן אחלה ולא הייתי משנה שהן שום דבר (רק הייתי מכניסה את לו ופלי לתפקיד קבוע בפלורי כי אני רוצה את הרביעייה יחד
).
לדעתי מה שגרם לנו לראות את הביקורים די כמובן מאליו זה הכמות, וההתמסחרות: אני אתן לכם דוגמה, תראו מישהי שאני מאוד מעריצה נגיד הילארי דאף, אז בעיני לראות אותה זה משו לא אפשרי..מבחינתי היא בלתי ניתנת לראות במציאות...ובצדק לדעתי אין סיכויים גדולים שאני אראה אותה. ברגע שנתנו לנו את השחקנים כמה פעמים בשנה במשך שנתיים- שלוש נתנו לנו להבין שזה אפשרי וחצי, וזה גרם לנו להפחית בערכם כי למרות שאני מעריצה יותר את קמוש אם היום היו שואלים אותי מה אני חושבת ש"משתלם" לי לעשות- לפגוש את הילארי או קמי...הייתי אומרת ובכנות שהילארי, למרות שאני אוהבת הרבה יותר את קמי, פשוט זה הפך לדבר אפשרי ושגרתי.
אני אישית מעריצה אותם בדיוק כמו פעם, רק שבפעם הראשונה שקמי ופלי באו לארץ זה היה משו בלתי אפשרי ובלתי מובן...זה היה קסם כזה חד פעמי..כמו שאחרי שמדונה באה לדעתי זה יראה פחות בלתי אפשרי לראות אותה.
ואני מודה שאני קונה את רוב הדברים שיוצאים ויצאו להם, אבל זה בגלל שאני רוצה שיהיה לי לא כי אנחנו באמת צריכים אותם...
אני ממש מקווה שיביאו לארץ את פלוריסיינטה רק בפסח ושיביאו קצת אחרי או לפני את ארווי להופעה עם הדיסק השלישי שלהם...כי אם הם לא יבואו עם הדיסק השלישי שלהם זה יהיה ביזיון לדעתי
זלזול בנו..
רק נותר לאחל לפלורי בהצלחה ושעוד הרבה ילדים יראו אותה...שתשחזר את ההיסטריה שהייתה לפני שנה וחצי-שנתיים, מבחינתי היא קסומה.

Bugi Bugi Bu

New member
צודק ההערצה ירדה מין הסתם..

אבל נגיד אם המורדים יבואו שוב להופיע עם הדיסק "ממוריה" הם ימלאו הרבהה אולמות בגלל שהם להקה ואנשים יבואו לא בהכרח לראות אותם אלא גם לשמוע אותם שרים ... ואין מה לעשות הערצה זו הערצה..היא לא לנצח ..

למעלה