פלורליזם

One Echoe

New member
אמרת אורח חיים.

תדייק במילים שלך, להבא. ו2 הנישות העיקריות במדינה הם שמאל וימין. אם הדת תפסיק לכפות את עצמה יהיה פה יותר טוב.

One Echoe

New member
בכל מדינה,

יש חילונים ודתיים, מה אתה רוצה שיעשו? בינתיים החוק במדינה הוא כזה שאומר שהמדינה היא יהודית דמוקרטית, אולי בעתיד, כשנפרד מהפרימטיביות-נהפך רק למדינה דמוקרטית.

ההודעה הזאת הולכת יופי עם החתימה

שלך. אתה באמתלא יודע מה ההבדל בין ישראלית ליהודית?

TOMASS The Best

New member
מה אתה רוצה שתהייה לנו מדינה

"ישראלית" וכל מי שירצה יבוא לחיות בה? כמו ארה"ב?

אתה מבין מה אתה אומר?

הסתה לרצח היא מנוגדת לחוק, תרצה או לא. אבל לא אתה קובע מה חוקי ומה לא, ואין חוק שאוסר על רצון לאזרח אדם לא יהודי.

TOMASS The Best

New member
העינטיליגנציה המערבית

אבל בנאדם הוא יצור תבוני שיכול לבד להבדיל בין טוב לרע, אז אם מישהו רצח בגלל שמישהו אחר "הניע" אותו כביכול לעשות את זה... זה פה איזה פרדוקס

מצד אחד זה נכון

אבל מצדשני רוצח ראש הממשלה יצא מחברה שבהרבה מקרים הולכת כצאן לטבח. לכן אין מקום לטיעון שלך.

sauce1

New member
אין דבר כזה פלורליזם

יש תרבות שלטת,וכל השאר זה סרח עודף בשביל התרבות השלטת,וכל פעם שמישהו מסרחי העודף מרים ראשו,התרבות השלטת בעזרת שליחיה מנחיתים לו נבוט בראש.

../images/Emo6.gif

למה לא בעצם? יצור חמוד וקטן שעושה הרבה רוח וחושב שהוא מפחיד מישהו (עם דגש על חושב), אז חוץ מה"חמוד" זה יכול לתאר כמה אנשים בישראל.

רולדההה

New member
מממ, אז אתה טוען שאם אני ראש ../images/Emo98.gif

ממשלה והמדינה בחרה אותי ברוב דמוקרטי גדול, אז אני יכולה... הומ... נגיד, להחליט שרצח יהודים זה בסדר כי אני מייצגת את התרבות השלטת וכל מי שיתנגד לי הוא פשוט סרח עודף שצריך לקבל נבוט (או ירייה) בראשו? נו, זה באמת חכם. איך לא ישמו את זה קודם?

למעלה