פליטת הפה של רונלד רייגן

דניאלה66

New member
פליטת הפה של רונלד רייגן ../images/Emo43.gif

נשיא ארה"ב רונלד רייגן פלט במסיבת עיתונאים בזמן כהונתו שאנו עלולים למצוא את עצמנו מותקפים ע"י ישויות חוץ ארציות עם טכנולוגיה מתקדמת , הוא חשף את האמת אחרת לא היה פולט כאלו דברים , אז למה עדיין השתיקה ממשיכה ?

סנגי

New member
פליטת הפה הייתה בשנת 85../images/Emo112.gif

רייגן באחת מפליטות הפה בקונגרס מול כול האומה אמר על פרוייקט מלחמת הכוכבים שהאנושות צריכה לקחת בחשבון על תרבות חוצונית זרה ומתקדמת העלולה לאיים על כדור הארץ ולכן הממשל מכין עצמו צבאית מדינית לתרחיש של התקלות עם גורם חוצוני עויין. זה מתועד חפשו בארכיון. הרי ברור לכם שארצות הברית מכינה תסריטי מגירה החל מטרור ביולוגי אטומי כולל פלישת חייזרים עויינים ודרך פעולה. ארצות הברית מפתחת אין ספור נשקים קטלניים וסודיים שחלקם נילקח כחלק מחלילה תסריט של פלישת חוצונים. מעצמה בסדר גודל כזה לא חושבת שהדברים האלו מדע בדיוני הם חלק מהאבולוצייה ויש אחוז מאלף שתרחיש כזה יקרה. אם זה יקרה בימי חיינו מי יודע הכול יכול לקרות רוב המלחמות בינונו במשך אלפי שנים מהאבנים וחצי הקשת חציית יבשות ויצירת טכנולגייה פצצות אטום נשקי לייזר ופייזר הם התוכנית של האבולצייה טבע בלהכין את בני האדם ליציאה מעבר לגבולות מערכת השמש הטבע בכך שגורם לנו להילחם אחד בשני וכך אנו מתפתחים טכנולגית ובכלי נשק מפותחים המטרה הסופית שלו להכין אותנו בעתיד להתקלות אם תרבויות חוצוניות עוינות שבני האדם חייבים להיות שווי ערך טכנולוגית ובעלי נשק התקפי הרתעתי שייגן על הגזע שלהם. לכן יש הגיון במלחמות שבני אדם עושים אחד כנגד השני כנראה זו דרכה של האבולוצייה להכין אותנו למלחמות קשות ומסוכנות יותר.

גם הנשיא ג'ימי קארטר פלט משהו:

הוא הודה שהוא מאמין בעב"מים ויצא לו לראות גם דבר כזה.

Majestic12

New member
ג'ימי קרטר, לא רק הודה

זה קרההרבה לפני שהפך לנשיא....הוא הודה שראה עב"ם, וגם מילא טופס מתאים במשטרה...

J U B

New member
טענת חסרת ביסוס?

כן * חחח פליטת פה, כן מישהו בטעות יפלוט כאלה דברים סודים אם הם קימים

דניאלה66

New member
הוא לא היה סתם אומר ../images/Emo177.gif

"לעיתים קרובות תהיתי מה אם כולנו בעולם היינו מגלים שאנחנו מאויימים ע"י כוחות מהחלל החיצון מכוכב אחר" . לכל מטבע יש שני צדדים! צריך רק לגלות על איזה צד נפל השקל

Magestic12

New member
פליטת הפה - לכאורה

1. המקרה אירע פעמיים - פעם אחת בפני הקונגרס (או עצרת האו"ם), אינני זוכר כרגע במדוייק, ופעם אחרת - באירוע בהשתתפותו של נשיא ברית-המועצות דאז, גורבאצ'וב. 2. למה התכוון רייגן - קשה לדעת...הכל נשאר בבחינת נעלם עד ימינו...מעניין לציין, שלאחר אותה הצהרה, החלו להפשיר יחסי ארה"ב-בריה"מ. 3. ניתן לקרוא על כך בספרו של ד"ר רמי שקלים - "פתרון חידת האלים", ובעוד אינסוף מאמרים ואתרים באינטרנט.

J U B

New member
למה אין את ההצהרה מוקלטת.???

ומשודרתר באינטרנט????? מה זה? זה הוכחה לקיום חוצנים אפשר להגיד אתם פשוט מעלים טענות חסרות ביסוס זה משגע את השכל אל תזרקו סתם מילים באויר

דניאלה66

New member
JUB תפסיק לקשקש במוח...

אני לא ממציאה דברים! רואים שאתה לא מבין בנושא הזה

J U B

New member
צודקת

אבל זה שנחטפתי פעמים בידי חיזרים והיתי אצל עשרות פסיכולוגים כן אומר שאני מבין משהו?

דניאלה66

New member
יאאאאאאא ספר לנו על זה

איך אתה יודע שנחטפת ע"י חייזרים? בד"כ לא זוכרים כלום......

J U B

New member
קשה לי לדבר על זה

ואני נתקף התקפי חרדה כל פעם שאני חושב על זה הם באו קטנים לא יודע תקפו אותי לא יכלתי לזוז מתי התעוררתי במקום מואר עם כל מני מכונות אאא הם הכניסו לי אותו לתוך ה אאאאאאאאא עשו ניסויים מתי שקמתי הייתי עם חורים

J U B

New member
טוב בקיצור

מה שאני רוצה להגידשאת נאיבית וחושבת שכל דבר שכותבים לך באמת קרה

דניאלה66

New member
מה הקשר ?

קודם כל ראית שכתבתי לך שמוזר שאתה זוכר שנחטפת כי בד"כ לא זוכרים את החטיפות , המון אנשים נחטפו ולא מודעים על כך אז כבר נורה אדומה נדלקה אצלי אבל אתה ישר קטלת את הדברים שכתבתי על רייגן כאילו שהמצאתי עכשיו סיפור ..

למעלה