פליטת הפה של רונלד רייגן

Magestic12

New member
יש הצהרה מוקלטת

ההצהרה שודרה אינסוף פעמים, כמעט בכל סרט העוסק בעבמי"ם, אשר שודרו בטלוויזייה. אני עצמי צפיתי בדברים מספר פעמים...(רק אל תשאלו אותי באילו מהסדרות על עבמי"ם - יש לי כבר אוסף בבית, ואין לי כרגע הזמן להתחיל לחפש
)

J U B

New member
אני לא ראיתי

לכן בשבילי זה לא קיים וגם אני ראיתי כמה סרטי עבמים ולא היה שום דבר כזה נאמר וזה נשמע דבר מאוד חשוב בנושא העבמים אז כל הזמן צריכים להזכיר אותו וצריך להיות את זה באינטרנט

Magestic12

New member
לא צריך לחפש ברשת

זה שודר גם באחת התוכניות האחרונות על עבמי"ם בערוץ ההיסטורייה

Magestic12

New member
לא צריך להזכיר את זה

זה היה באירועים שאינם קשורים לעבמי"ם וכדומה. וגם כל העניין של השאלה למה התכוון הנשיא, גם היא כולה ספקולצייה. לכן אין, לדעתי, להקדיש זמן מיוחד לעיסוק בהערות השוליות האלו.

סקריץ

New member
קישורים להקלטות

רצו כאן באינטרנט לא פעם. גם באתרי המדע בכבלים הובאו הקלטות וצילומים בתוכניות על עבמים. רייגן לא טען שם באופן ישיר שהם קיימים אלא הביע תהיות באשר לעתיד משפחת האדם במידה ויתגלו כאלה.

a e q u i t a s

New member
אני יכול להביא אינספור פליטת פה

אני יכול להביא אינספור פליטות פה של נשיאי ארה"ב, והכי חביב זה רייגן, פעם אחת הוא דיבר בבדיקת מיקרופונים בנאום לאומה, ולא ידע שהוא מצולם - הוא אמר ""חברי האמריקנים, אני שמח לבשר לכם שחתמתי על תקנה המוציאה את ברית המועצות מחוץ לחוק. ההפצצה תתחיל בעוד חמש דקות" אל תשכחו הוא היה שחקן - אפילו דיי טוב.

Magestic12

New member
פליטת הפה - לכאורה

תרדו מהרעיון של פליטת פה - הדברים נאמרו פעמיים ובאופן ציבורי. לא ניתן לדעת אם ריגן התכוון למקרה דמיוני/בדיוני של תקיפה מהחלל (היות והוא כיוון בדבריו לאיחוד והתקרבות בין בריה"מ לבין ארה"ב), או שהוא התכוון למשהו נסתר בדבריו. מה שכן - זו לא הייתה פליטת פה, אלא דברים שנאמרו (לפחות בפעם הראשונה) מתוך נאום כתוב !!!

דניאלה66

New member
הוא לא הראשון אבל...........

יש גם את טרומן שהוא בכלל הטיל ווטו על כל ניסיון חשיפה חוץ ארצי ...

דניאלה66

New member
אמת , אגב מתי UFOISRAEL יפתח?

כבר יומיים אני מנסה להכנס ללא הצלחה ועכשיו הוא בשדרוגים..

Magestic12

New member
אתר המרכז לחקר עבמי"ם

מאחר ואתר המרכז לחקר עבמי"ם, מתארח על שרתי אתר "עידן הדלי" (אשר קרסו לפני יומיים - מי יודע, אולי חוצנים
), הרי שכל עוד עידן הדלי לא עולה לאויר, אין באפשרותנו להעלות את אתר המרכז... היה צורך להעלות הכל מחדש - כנראה שהמחשבים שם פורמטו לחלוטין... מקווה שהדבר יקח כמה שפחות זמן...

דניאלה66

New member
יפה שהם הסכימו לארח את האתר

על השרתים שלהם , שטח האחסון שנתנו לכם מוגבל או שאין הגבלה?

daniel771

New member
השתיקה ממשיכה בגלל שתארי לך

מה יכול לקרות בעולם אם יגידו(תסכית הרדיו המתיחה משנות הארבעים שדיווח על פלישה של חייזרים לכדור הארץ) ולהזכיר זאת רק מתיחה של שדרן רדיו שגרמה לבהלה עצומה אז אתה מצפה שנשיא ארצות הברית יודיע רבותי אנו מאד מצטערים אבל יש עולמות אחרים והם יותר מתקדמים מאיתנו טכנולוגית באלפי שנים ואנחנו לא יודעים מאיפה הם באים ולא יודעים מה מטרתם נראה לך הגיוני?

Majestic12

New member
המתיחה

המתיחה הייתה בשנת 1938 - ושודרה במסגרת תוכניתו השבועית של אורסון ווילס והתיאטרון שלו. שם התוכנית ההיא היה "מלחמת העולמות" - והתוכנית נחשבת לתסכית הרדיו הטוב ביותר בכל הזמנים (כן - יש לי עותק מחודש של כל התוכנית, שנעשה לכבוד 50 שנים לשידורה ב- 1988).

עוד קצת על המקרה...

אורסון וולס בחר להציג את ספרו של ה. ג. וולס "מלחמת העולמות" כסדרה של דיווחי חדשות שכביכול מתראים פלישת חוצנים ממאדים שמתרחשת בזמן אמת. התוכנית שודרה בבוקר ה-30 באוקטובר 1938 ונמשכה כשעה. מ-8 עד9 בבוקר לפי שעון החוף המזרחי היא עוררה בהלה בקרב מליוני בני אדם בארה"ב - אלפים ברחו מביתהם ואחדים אף ניסו להתאבד. בתוכנית דווח, שלב אחרי שלב, על פלישת החוצנים ממאדים אל תוך עיירה קטנה בניו-גרז'י. התוכנה כללה גם ראיונות עם תושבים מקומיים שסיפרו על החלליות שראו וראיון עם מזכיר המדינה שהודה בכך שחוצנים פלשו לארה"ב. כמובן שכל אותם אנשים היו שחקנים...

Alien

New member
בסרטו של אילן בן שושן ששודר בערוץ

10 הוא הביא את הקטע עם רייגן .

למעלה