פלייבוי? פלייבוי??!

Kryptonite

New member
היית חושב שזה יהיה ברור../images/Emo168.gif

מהשם של האמוטיקון אבל, הו וול, אנשים...

Woogyman

New member
אה, היא דיברה אליי? ../images/Emo110.gif

חיחי לא, אין לי מסנג'ר (בינתיים לפחות).

אל תקרא לי מותק ../images/Emo46.gif

ואני יודעת שזה אמור להיות תמנון אבל פעם כשעוד היינו כותבים פה הרבה היינו קוראים לזה חציל.... ותפסיקו עם הגישה המתנשאת והמשתחצנת שלכם כי זה מתחיל לעלות לי על העצבים, צבים

Kryptonite

New member
היי סחבקית,../images/Emo168.gif

מה דעתך להגיב אחותי להודעה שאת.. הממ.. מגיבה אליה? ככה יהיה יותר קל להבין אל מי את מדברת!

Woogyman

New member
אולי תפסיקו להעיר? ../images/Emo110.gif

היא קצת צודקת... כל התיקונים של שגיאות כתיב וכל ההערות.. אני יודע שזה לא, אבל לאחרים זה יכול להשמע קצת מתנשא.

Woogyman

New member
אני מדבר בכלליות. ../images/Emo110.gif

היו פה הערות על שגיאות כתיב, אפילו ממני כמה פעמים, וכבר עברנו את הגבול לדעתי, להעיר על כל דבר קטן שעושים. ביננו לבין עצמנו, או ביננו לבין הוותיקים בפורום הזה. זה כבר נהיה מעצבן.

SaberTooth

New member
אני לא מעיר על שגיאות כתיב...

זה שהיא לא משרשרת מעצבן. אני אף פעם לא יודע למי היא מדברת ועל מה היא מגיבה. סך הכל אמרתי את דעתי... שיש... תהרוג אותי...

HuGo Hell

New member
אמ. ../images/Emo1.gif

אני לא מבין בידיוק מה הקשר של סם להודעה שלך. אבל בכל זאת, הוא צודק. תמיד הייתי בעד להפסיק עם זה. דיי לתקן שגיאות אפילו שזה מפריע לכם. יש כאלה שזה מעליב. ביחוד כשכל שנייה מתקנים.

Woogyman

New member
אמרת את דעתך, ../images/Emo110.gif

בצורה מתנשאת ופוגעת ויותר מפעם אחת. בפעם האחרונה שבדקתי, אנחנו לא ההורים שלהם. אפשר לתקן פעם אחת והם יחליטו אם לקחת לתשומת ליבם או לא. זה שתעיר על זה כל הזמן, ובעוד בצורה שסתם תכעיס אותם, לא יעזור.

למעלה