פליייייייייייייייייייייייייייייייי

Bassיסט

New member
פליייייייייייייייייייייייייייייייי

היי לכולם אני חדש פה אבל אני בטוח שתקבלו אותי בזרועות פתוחות ובלבבות חמים (אני מקווה) בכל אופן קוראים לי רון אני בסיסט מנתניה אני מנגן כבר עוד מעט שנתיים וחצי ואת רוב התאוצה שלי ללמוד קיבלתי מ-לא אחר מאשר פליייי הבסיסט הכי תותח שראיתי (אומרים שהוא הכי טוב בכל העולם) בכל אופן חברה תפציצו בתמונות שלו אני חולה עליו ועליכם כי זאת באמת אחת הלהקות היותר תותחיות אם לא הכי טובה בעולם!!!!

chili angel

New member
שלום לך רון

(השם שלך עושה לי קצת חלחלות אבל אני בטוחה שאתה בנאדם מקסים) כיף לך שאתה באסיסט כאילו הלוואי עליי לדעת משו חוץ מלדעת לפרוט 2 אקורדים מסכנים בגיטרה קלאסית...
ואתה צודק ב100%- פלי תותח!!!!!!!גם אני מתה על הבנאדם הזה הוא מדהים!!!!! ותגיד...אתה לא רשום גם בהייד פארק? טוב ברוך הבא לפורום ומקווה שתהנה..בי בנתיים..

Bassיסט

New member
הייד פארק

כן אני רשום גם בהייד פארק בכל אופן תודה ולא כל כך הבנתי למה השם שלי עושה לך חלחלה????

Latisia

New member
יאא שלום!

גם אני די חדשה.. בערך! השתלבות מהירה:) (משום מה אני לא מצליחה להוסיף קובץ!!) אוף יש לי מחשב דפוק במיוחד!!

Bassיסט

New member
איזה גלריות? איך רואים?

אני דיי חדש פה בכל הנושא של הפורומים אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי חחחחחחחח

lollapalooza

New member
אוקיי

תסתכל למעלה, בראש העמוד, יש שורה כחולה כזו שבה כתוב: "מאמרים", "קישורים", "גלריות" וכו'. תלחץ על "גלריות" ושם תמצא בצד שמאל רשימה של גלריות לבחירתך.

gadniel

New member
היי

ברוכה הבאה... ולדעתי זה ממש מגניב שאתה מנגן על בס, גם אני אתחיל בקרוב ללמוד לנגן...ופלי באמת בסיסט מעולה , הכי טוב שראיתי והוא אחת מהסיבות שבגללן אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן על בס.... הממ..אתה יודע לנגן משהו של רד הוט??

kalista

New member
אני

בטעות משתמשת בשם של אחותי... זה קרה לי כל כך הרבה פעמים שכבר לא טרחתי לכתוב מה קרה כי חשבתי שזה ברור מאליו
kalista=gadniel אני צריכה להשים לב......

hellrazor1

New member
לא צריך לבכות בגלל זה../images/Emo8.gif

ותמיד יש תמיכה מאנשים פה

למעלה