פליייייייייייייייייייייייייייייייי

Bassיסט

New member
אם אני יודע לנגן?????

אני יודע לנגן במדוייק את כל האלבום של הרד הוט CALIFFORNICATION (אם ככה כותבים את זה בכלל) חצי מהאלבום החדש(יחסית) BY THE WAY ומלא שירים מהאלבומים הישנים יותר כמו BLOOD SHUGAR SEX MAGIC FREAKY STYLY והאלבום האהוב עליי: MOTHERS MILK

kalista

New member
מגניב!!

אני כבר מתה לנגן שירים של רד הוט, בכלל אני כבר מתה לנגן! עוד לא התחלתי

Bassיסט

New member
ישר על ההתחלה?

תקשיבי דבר ראשון על מה את מנגנת??? וכמה זמן? דבר שני להתחיל עם שירים של הרד הוט על ההתחלה זה קצת טוב וקצת לא טוב כי השירים שלהם (לפחות בבס) הם מאוד מאוד מאוד מאוד מורכבים ומסובכים ואם אין לך כח רצון חזק מאוד ללמוד בס את תיתיאשי מהגיטרה מהר מאוד!!! לעומת זאת אם את חזקה בקטע ויש לך הרבה כח רצון אז השירים שלהם יהוו תירגול ממש ממש טוב לאיצבוע (איך שאת מניחה תאצבעות על הגיטרה ואיך שאת מנגנת ומשנה תסדר על הגיטרה) ולאימון כללי על הגיטרה ואם תתש תיהיי קישרונית את יכולה תמיד לנסות לעשות סלאפים פאנקיים כאלה (כמו באלבומים הישנים שלהם יותר כמו חלב אמא שיש שם הרבה שירים של סלאפים) כמו בהייר גראונד HIGHER GROUND בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ואם תיצתרכי משהוא -שאלה בקשה או כל דבר תיפני אליי ואני ינסה לעשות את המיטב

kalista

New member
ברור

שלא על ההתחלה...
רק אמרתי שאני רוצה לנגן שירים שלהם.... האמת שאני לא ניגנתי על כלום ובס יהיה הכלי הראשון שלי.. ואולי זאת תהיה קצת בעיה אבל אני מתכוונת ללמוד לנגן ואני בהחלט נחושה ואני אשקיע את כולי בבס... הממ התחלתי טיפה על אורגן אבל הפסקתי די מהר בגלל שלא באמת רציתי לנגן עליו זה פשוט היה לי בבית...

swan k

New member
ברוך הבא!!

אז מה אם אומרים.אין לך אוזניים?אתה לא יכול לשמוע בעצמך? anywho. ברוך הבא הצ'יליז בהחלט תותחים. ההופעה בכיכר האדומה הייתה אתמול בטלוויזיה... הם היו אמורים לבוא אלינו מתישהו אחרי רוסיה?או לפני? זה באותו סיבוב הופעות?

Bassיסט

New member
הופעה שלהם

יש לי את אחת ההופעות שלהם בדי וי די בקאסטל סליין באירלנד ניראה לי הופעה ע-נ-ק-י-ת!!!!!!!!!!!!!!!!! מומלץ בחום עזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!

swan k

New member
אני כמעט קניתי היום את הדיסק

של ההופעה החיה בהייד פארק אבל הייתי צריכה לבחור בין זה לדיסק של הקלאש. מה לעשות..הקלאש היה יותר זול
אבל יום אחד...יום אחד..יהיה לי את זה- גם.

אההההה../images/Emo13.gif

איזה דיסק
לי יש את לונדון קולינג וראיתי בדיסק סנטר את זה שאני תמיד שוכחת את השם שלו שהם בתוך אוטו פתוח ואת הכפול שיצא לא מזמן...

Bassיסט

New member
יוווווווווווווווווווווו

כיף לך אחי אני גם מנסה למצוא אחת כזאת בזול יש מצב שתארגן לי אחת יד שניה במצב מעולה במחיר סביר? אני מת ליקנות!!!!!!!!! יש לי כבר בס של איבנז ומגבר של איבנז ועוד גיטרה בס של איבנז אבל היא בס אקוסטית (שווה) אבל אני רוצה מיוזיק מן אני מחפש כבר איזה שנה!!!

FLEA OWN

New member
אני לא יודע אבל אמרו לי שלא מביאים

כאלה יותר לארץ
אבל בגלל שאני חבר של המוחרים במרום לפי הזמנה שלי יביאו איזה כיף ואם לא אני אקנה מיוזיק מן פחות טובה

FLEA OWN

New member
אין שום בן אדם שיהיה מספיק מפגר כדי

למכור את המיוזיק מן שלו כי אחרי שמנגנים עליה אי אפשר להיגמל אתה רוצה רק מיוזיק מן ואלה גיטרות אם מחירים בשמיים אז אם יש זה בטח רק בחול או ברמת אביב או סביון ודרך אגב בחול הגיטרות זה חצי מחירה אבל המחס משלים את כל החצי השני

למעלה