פלייליסט-שנטיפי

אם אני לא טועה... היו עוד:p

היה גם מחר והיה מליארד טועים..:p חברה שלי הייתה והשמיעה לי ת'הופעה דרך הטלפון .XD

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo7.gif לא היה וזה היה ממש מאכזב!!

במיוחד אחרי כל ההקדמה של "הייתי בכינרת וממש ליד העץ הזה עישנתי ג'וינט ואז באו שוטרים וברחתי לעין גב ואז כתבתי את השיר הבא..." "כשתתעוררי לא תראי אותי........" זה היה "אומייגאדדדד!!!! :O" "אוי, אוף."

Simple Sam

New member
אלימות?!

לא מספיק שהיום בזאפה הוא עושה את הבלדה על הליכודניק והערבי,מלח הדמעות ואין מלאכים בגם עדן ואני לא שם,הוא עושה את אלימות בשנטיפי???????!!!!!!!!!!!???????!?!?!?!?!?!?!?!? אוווווווווף:(:(:(:( רק אם לא היה לי ערבית הייתי עכשיו בשתיהן. כוסעממממק

מעכבת

New member
מלח הדמעות ואין מלאכים בגן עדן?

הוא לא עשה..תתאכזבי פחות שתיים

היה גם את המכתב

שצורף לסיפור על הכנרת וסמים וכמובן את כל מה שכבר הוסיפו בשרשור. לדעתי היה עוד כמה דברים ששוכחים פה , ניחא.. הייתה הופעה טובה , והיה עוד יותר נחמד לראות אותה משורה ראשונה , למרות שהייתי עצבנית באותו רגע ..

כן , גם אני הופתעתי שהוא לא שר את זה

דווקא ממש היה בא לי. בכלל , הייתי אומרת כמה דברים על ההופעה ובעיקר על ההתנהלות שלו לפני ההופעה אבל בפורום הזה יערפו את ראשי , חלילה לי מלומר דברים רעים על אביב..

עזבו

זה דברים פנמיים מתוך ההפקה שעצבנו אותי , זה גם ככה לא נוגע פה לכולם, וחבל לי להכנס לויכוחים בשביל זה

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifההפקה של הפסטיבל באמת הייתה דפוקה

והיה חוסר אירגון מטורף... אבל אביב היה ממש בסדר

למה את מדברת שטיות?

אביב ממש לא היה בסדר. ההפקה הייתה דפוקה בטרוף וככה גם ההתנהלות של אביב. יש לי הרגשה שאני מדברת עם ילדה בת 15 ( אני טועה ? ) שלא ממש יודעת מה קורה מסביבה..

מווורקי

New member
חסרים לך כמה שירים

כמו: השיר שלנו, על הכינרת בזריחה, עונות, שלכת (אם אני לא טועה) ויש מצב גם, מחר כבר לא יבוא (לא סגורה על זה).

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif חחח הלוואי

לא היה לא על הכינרת בזריחה, לא שלכת ולא מחר כבר לא יבוא

למעלה