פליירינג למתחילים

יקיר85

New member
פשששש

הבחור פשוט יודע פליירינג אבל אין מה להתרגש מהסרטון בצפייה שנייה בסרטון ראיתי שרוב התרגילים לא "בעיתיים" פשוט הוא עושה את זה כ"כ חלק וכ"כ מהר שזה נראה מסובך לגמרי אבל אין מה להתווכח הוא תותח

ספיידי1

New member
על מה אתה מדבר?

לזרוק בקבוק מאחורי הראש לאותה יד כשהבקבוק "שוכב" על האמה זה מטורף! תנסה את זה... איך שהוא מקפיץ את הבוסטון על המרפק... והכי חשוב, המהירות והחלקות, הכל כל כך מלוטש, נראה כאילו בעיניים עצומות הוא יכול לעשות את זה...

יקיר85

New member
עם קצת אימון

בהשקעה של יום אחד אני אומר לך שגם אתה מצליח את זה זה לא כזה מסובך הכל עניין של תרגול המהירות והצורה החלקה שבה הוא עושה את זה, זה כבר משהו אחר לא כל אחד מסוגל לעשות את זה כמוהו

ספיידי1

New member
אתה טועה ומטעה

בסופו של דבר כמעט כל תרגיל אפשרי, אבל רוב התרגילים שם דורשים אימון של יותר מכמה שבועות בשביל לבצע אותם בצורה כזאת שכמעט ותמיד תצליח מבלי להפיל את הבקבוק\שייקר... תנסה לקחת בקבוק ולהשכיב אותו על האמה לכמה שניות ותראה שזה כמעט בלתי אפשרי... אז בזריקה מאחורי הראש עם אותה יד?!?! אתה מטעה את האנשים פה וגורם למחשבה שפלרינג זה קל, פלרינג דורש שנים של אימון והאנשים שהם ברמה עולמית עוסקים בפלרינג לפחות4-5 שנים בצורה מטורפת, לכל אחד מהם יש בר אימונים בבית ועוד תחשוב שבמקומות העבודה שלהם הם עושים תרגילים "בטוחים" ז"א כאלה שתמיד יצליחו להם כמעט.... להגיע לרמה כזאת דורשים אימונים של שנים ולא יום אחד כמו שאתה טוען. מבחינת המהירות ואחוזי הצלחה, ליטוש ויופי, ברור שזה הדבר שדורש הכי הרבה אימון בסופו של דבר ולא התרגילים עצמם, אבל להגיע לרמה שראית בסרטון יקח לך יותר מיום וגם יותר מחודש+

יקיר85

New member
אני לא יודע מה איתך אבל

את התרגילים שראיתי מהסרטון שהעלו פה (כשהוא עושה לופ מאחורי הגב והבקבוק שוכב מוכן למזיגה על אותה יד הזורקת) בפעמים הראשונות שהתאמנתי על התרגיל הזה הצלחתי לעשות אותו ואני התחלתי עם הפלרינג בערך לפני חודש/ חודש וחצי הכל עניין של רצון והתמדה ובסופו של דבר ברור שצריך גם קצת כשרון יש תרגילים שבהתחלה היו קשים בשבילי התאמנתי עליהם כמו קוף פעם אחר פעם עד שהצלחתי לעשות אותם היום הם באים לי ממש בקלות וממש כמו אינסטינקט הכל שוב היה עניין של תרגול מר...

יקיר85

New member
אני אישית מתאמן עם בקבוק פינלנדיה

ועם שייקר על דשא, אתה יכול גם עם בקבוקי יין למרות שהבסיס שלהם טיפה כבד משאר הגוף עוד בקבוקים שאפשרי בקארדי, סמירנוף למרות שהפיה קצת קצרה מדי, אפשר עם מונין או בקיצור כל בקבוק עגול שלא רחב מדי יהיה אחלה לאימון פליירינג (כדוגמת פרנו מכיוון שהוא לא נכנס לשייקר) הכי חשוב בשבילך כרגע זה לתרגל 900 פעם כל דבר כדי לקבל קורדינציה טובה בהמשך אתה תוכל להמציא אפילו תרגילים משלך... דרך אגב יש כאן מישהו שמגיע/משתתף בתחרות הארצית?

יקיר85

New member
קבל ביטול

ביטלו את התחרות
איזה עלובים... הייתי צריך להשתתף בה אחרי אימונים של חודש וחצי רצופים כל יום איזה שביזות

anton z

New member
אפשר לקנות בקבוק גם בארץ, ולא יקר מדי..

תכנס לאת של שואובר www.showbar.co.il ושם תמצא.. הבקבוק עולה 170 שקל לא כולל משלוח.. אתה יכול לכהות גם ערכה שכוללת בוסטון בקבוק ופותחן.. וכמו שכבר אמרו לך.. תתאמן עד שתצאה לך הנשמה.. בהצלחה!! :)

ספיידי1

New member
אצל חבר... אם אתה רוצה, צור קשר בפרטי

למורות שאני לא סגור על זה שנשארו לו בקבוקים... אני לבד לקחתי לו 4 מתוך 12

snowbol

New member
פשוט כנסו

לאתר יו טיוב...תכתבו בנושא flairing ותמצוא בערך כמה אלפי סירטוני פלרינג...יש שם דברים מדהימים.

למעלה