פלייר - גירסה אחרונה!

tesnake

New member
הא כן, ומיותר לציין שאני לא מתפרנס

מלכידת נחשים, כמות הלכידות באזור ב"ש יכול להסתכם ב8 לכידות בעונה. את ההיתר שלי הוצאתי השנה "שיהיה חוקי" כי פעם בשנה מישהו מזמין אותי ואני מעדיף לא להיות "חאפר". אין לי אינטרס משום סוג לכתוב את מה שכתבתי לעיל. לילה טוב.

dreaming h

New member
../images/Emo62.gif מעירה בכל זאת..

אני לא רוצה להוריד מרמת ההערכה שמגיעה לך עבור ההשקעה בפלייר, אבל אני באמת לא בטוחה שהפנייה לרשות היא נכונה, ואני לא רואה שום פסול בהפנייה ללוכדי נחשים, בטח לא אם הסיבה לאי ההפנייה היא ה'כאילו' התכתשות שקרתה כאן בפורום. למעט אדם אחד בעייתי, לא ראיתי כאן אף אחד אחר מתלהם או בא בטענות. אני הייתי מחזירה את רשימת הלוכדים. בשביל לחפש באינטרנט לוכד נחשים בעת מצוקה, אף אחד לא צריך את הפלייר, זה עובד מהר יותר בgoogle.

HyperViper

New member
את רשימת הלוכדים הורדתי משתי סיבות

בסדר הזה: 1. בגלל שפשוט הטקסט גדל ותפס מקום נכבד יותר 2. בשביל שלום הבית הטלפון של הרשות גם ככה לא ממש הטלפון של הרשות. בואו נגמור את הפלייר בהחלטה על איזה טלפון או בכלל מה לשים במקום הטלפון של הרשות

dreaming h

New member
הממ.

1. יש מספיק מקום בענייני טקסט. 2. לא חושבת שיש פה בעיה בשלום בית.

HyperViper

New member
לי זה לא משנה

כל עוד יש דרך למצוא לוכד דרך הפלייר לא ממש משנה לי מה רשום שם, תנו רעיון טוב ונסגור את הסיפור...

עדין לא ברורה מטרת או מטרוט לפלייר

הדבר מתחיל כבר בכותרת שלא צריכה להיות "עונת הנחשים" (על פי הטכסטים המופיעים בפלייר) אלא "נחשים". בהמשך אין קשר בין כותרת כל פרק לתוכנו. בכל פרק יש אינפורמציה על נושאים אחדים. קיימים שני פרקים אם אותה כותרת. בנוסף קימים אי דיוקים רבים לגבי זוחלים בכלל ובארץ בפרט ונתחיל בנושא איתו אתה מתחיל ויסות החום בזוחלים. אתן לך לדוגמא לשכתוב הפרק הראשון שלך (שעדין לא ברור לי מה מטרתו) שים לב לאי דיוקים אצלך החל במשפט הראשון "בדומה לבני האדם" שצריך להיות "בשונה מבני האדם". דוגמה לפרק ראשון נקרא לו "תחילת עונת הנחשים" תחילת "עונת הנחשים" - בשונה מבני האדם תלויים הנחשים בשמש, כמקור חיצוני לויסות חום גופם. בחורף פעילותם מצטמצמת לימים חמימים בהם השמש מגיחה. עם בו האביב עולות הטמפרטורות ועולה גם פעילותם של הנחשים. בתחילה הם מצטיידים במזון ומעלים את משקל גופם (בעקר הנקבות) לאחר מכן הם מתפנים לחיזור ולהזדווגויות. אנו מרבים לפגוש את הנחשים עם העליה ברמת פעילותם באביב ובקיץ. עיקר המפגשים הם באזורים כפריים או מקומות עירוניים שסמוכים לשטחים טבעיים. נחשים מעדיפים להתרחק מהאדם שמהווה איום לחייו בשל גדלו היחסי. פחד מנחשים הוא עתיק יומין, הוא נלמד ומועבר מ"אב לבנו". בספר בראשית, גרוש האדם מגן העדן נזקף ל"זכותו" של הנחש ועונשו "על כגונך תזחל ואפר תאכל כל ימי חייך". אני שוב פונה אליך מכיוון שנראה לי שהפלייר חשוב לך. א.תוריד את סיפור לוכדי נחשים ותפתור את הבעיה על ידי המשפט "יש לפנות ללוכד נחשים מוסמך". ב. תגבש לעצמך דעה לגבי מה מטרות הפלייר ואז אילו פרקים הוא צריך לכלול. תתחיל לכתוב את הפרקים ואני ואחרים נעזור לך לנסח. תודה דני ארליך

ולמי שיש השגות לגבי

הרכב הרשימה יש אפשרות לשלוח מסר אלי או להדר, בבקשה לא על גבי הפורום. תודה

חבל שאתם מובילים קמפיין לפרסום לוכדים

כמו בשירשור העליון - התמקדות היא על אופי אנשי הזוחלים במקום להתמקד בזוחלים עצמם. תראו מה קורה, HyperViper רצה ככל הנראה להוציא פלייר להגדלת הידע על זוחלים בכדי להקטין את הפגיע בהם. במקום לעזור לו ולכוון אותו לכיוון זה כולם קפצו כ"נשוכי נחש" כ"מוצעי שלל רב" ורבים על רשימת הלוכדים. תרדו כולכם מפלייר לפרסום לוכדי נחשים תתמקדו בנחשים עצמם ובאינפומציה שיכולה לעזור בהקטנת הפחד מנחשים ובכך בפגיעה בנחשים. יונתן, הקמת אתר נפלא תתמקד בהגדלת הידע על זוחלים. תודה דני ארליך

dreaming h

New member
היי דני

אני חושבת שיש כאן איזה קצר בתקשורת. אני לא חושבת שמדובר בקמפיין ללוכדי נחשים. אני כן חושבת, שלחפש לוכדי נחשים בכל צורה שהיא, כולם יכולים, חלק ממטרת הפלייר היא (ואולי אני פיספסתי כאן משהו בדרך) היא גם לסייע לאנשים במקרה שהם זקוקים לעזרה בנושא. אז למה לא?

א. מכיוון שזה לא אנחנו אלא Hyperviper

ב. מכיוון ששטח הפלייר צר מלהכיל את כל מה שכל אחד היה רוצה להגיד. ג. במידה ואת חושבת שאחד מתפקידי האתר הזה הוא להקל על אנשים במציאת שמות לוכדי נחשים, הפורום שלך. למה לתפוס טרמפ על פלייר שעדיין לא ברור (לי לפחות, אבל אולי פספסתי משהוא בדרך) מה תפקידו בעולמנו ולמי הוא יחולק. תודה דני ארליך

dreaming h

New member
אני באמת לא מצליחה להבין

למה זה כל כך אקוטי מבחינתך, אבל... אני בהחלט חושבת שחלק מהעניין הוא ההתגייסות של גיא ושל חלק מהחבר'ה כאן לטובת התחום וחוסר המודעות של האוכלוסיה, ובעונה הזו אנשים נזקקים לא פעם ללוכדי נחשים על מנת לפתור בעיית נחש, אז למה לא לקצר להם דרכים, גם אם זה אומר שאנחנו עוזרים לפרנסה של חלק מחברי הפורום? הרי זו יוזמה של חבר פורום, בעזרת חברי פורום. מה פסול בזה?

א. שוב האם זה שלנו או של היפר

ב. זה לא אקוטי רק נראה לי שהשתלטו לילד על הפלייר (בפעם האלף, עדין לא הוגדו מטרותיו) ג. אם רוצים להוציא פלייר עם רשימת לוכדי נחשים תעשו זאת רק תקראו לילד בשמו (זה לא אותו הילד מהסעיף הקודם). ד. האם סיפוק פרנסה לחברי הפורום הוא עקרון חשוב לזוחלים? ה.צריך להזהר ולזכור קיים ניגוד אינטרסים בין לוכדי נחשים מחד לבין הרגעת הציבור מפני נחשים מאידח. בי דני ארליך

HyperViper

New member
אז ככה

1. זה לא שלי , לא שלהם ולא של אף אחד! אני ערכתי, חברים פה עזרו עם טקסט וזהו... אין בעלות. זה נחלת הכלל. 2. הרעיון של הפלייר עלה אחרי שעלו לפורום מספר לא מבוטל של תמונות של נחשים שרוטשו ובהודעה נשאל אם זה נחש ארסי וכד'. חשבתי שעדיף קודם לענות על השאלות ולא לחכות שאנשים יגיעו לפורום עם תמונות של הנחש המת ואז ישאלו שאלות בסגנון "מה עושים במקרה של מפגש עם נחש" ו-"האם ביצים קשות מרחיקות נחשים מהחצר". 3. אני חושב שבקשר לרשימה אני אולי אצור דף אינטרנט שיכיל רשימה של לוכדי נחשים בארץ וכל מי שהוא לוכד מורשה יוכל להצטרף ובפלייר אני רק אספק לינק לאותו עמוד. 4. סיפוק פרנסה לחברי הפורום היה צ'ופר ולא חלק מהמטרות, אני לא לוכד אני אפילו לא מכיר אף אחד מהלוכדים פה באופן אישי למרות שאני אשמח אם תהיה להם הרבה עבודה כי זה אומר פחות נחשים מרוטשים ואני לא רואה למה זה מזיק.

HyperViper

New member
בכל מקרה

תנו כמה הצעות על מה יופיע מתחת ללינק של הפורום... מספר טלפון או לינק אחד דרכו אפשר להגיע ללוכד מורשה כלשהו בכל איזור בארץ או לחילופין משהו אחר בכלל רק תגידו אני אוסיף אסגור את כל הפינות הקטנות כמו הכותרת השלישית שאמורה להיות "מה עושים במקרה של הכשה" וזהו...

מה רע בקישור שנתתי?

זה נותן כניסה ישירה לרשימת לוכדים שבסך הכל צריכה ריענון קל, אבל היא עדיין חלק מהפורום.

למעלה