פליקס ודוגמניות ב-
אנשים

פליקס ודוגמניות ב-../images/Emo43.gif אנשים

איך פליקס נולד תותחים ביצירת סרטונים? עושים ליפסינק במקלחת? פורום FLIX – יצירה וליפסינק מזמין אתכם לצלם סרטון המציג את 'מאחורי הקלעים' של תהליך היצירה, ואולי לזכות בDISK ON KEY יוקרתי מתנת תפוז! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1696&msgid=91762378
נערת פורום דוגמנות 2006 לאחר תום התחרות המוצלחת לבחירת נערת השנה של פורום דוגמנות, חברי הפורום מזמינים אתכם לצפות בבוק הזוכה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1502&msgid=92352466
חלומות הופכים למציאות - זה בדוק! בקרוב זה כבר לא יהיה חלום, זה יהפוך למציאות... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=92358149

יצא לי לראות את זה

לא התלהבתי, בלשון המעטה... אני חושבת שאם מישהו לוקח על עצמו להדגים דברים ומצלמים אותו, צריך להשקיע ולהיות ברמה מקסימלית. אם למשל מסתכלים על שני החבר'ה שהיא הביאה ברקע - התנועות שלהם מחופפות, הם נראים חסרי יציבות באופן כללי. אם מביאים כאלה שמדגימים, צריך להביא רמה גבוהה מאוד, לא כאלה שעושים ג'ינגה כמעט בעמידה. גם לגבי הצילומים שלה עצמה - אני לא יכולה להעיד לגבי היכולות שלה במציאות כי לא ראיתי כבר כמה שנים, אבל לי זה נראה שהיא לא הכי משקיעה שם. יש בתגובות תגובה לגבי הרגל שלה בג'ינגה שאני מסכימה, ובכלל נראה שהיה אפשר להתאמץ קצת יותר ולהקפיד על התנועות. אני מקווה שאולי בשיעורים הבאים מישהו יחשוב על הדברים האלה וזה ישתפר...

Kalimac

New member
טוב, מבלי לפגוע במדריכה

זה ממש כאב לי בעיניים, פיזית זה כאב לי. צריך לברר את העובדות לפני שמציגים משהו באופן רשמי שכזה (עזבו את העקרון שלדעתי זה פשע ללמד קפואירה דרך הרשת). המילה ginga ממש לא באה מהמילה הלא קשורה mandinga, בכלל אין קשר. זהו פועל פורטגזי gingar שמעביר את המשמעות של 'להתנודד, להתנדנד מצד לצד' (באנגלית to sway). meia lua de frente זה 'חצי ירח מלפנים' לא 'חצי ירח קדמי'**; הירח מגיע מקדימה ובכך נבדל מאחור או מהצד. ושוב, אם כבר 'פושעים' נגד הקפואירה ככה, אז רצוי מאוד לציין את הסגנון ולא להציג את הנ"ל בתור "קפואירה". למשל, החולצה השחורה היא סמל ספציפי לסגנונות מסויימים. שמות התנועות, המראה, הדגשים, המקצבים, השירים והמנהגים ישתנו, לפעמים באופן דרסטי, מסגנון לסגנון.

lourinha

New member
בטח לא מMandinga

אולי בעברית זאת נשמעת אותה מילה עם אותה הגייה אבל ממש לא וסמוך עליי- יש לי בבית בלשנית שמתעסקת עם שפות אפריקאיות (וקוראים לה אמא)

Kalimac

New member
יואו בדיוק מי שחיפשתי לשאול

יש לאמא המלצות על ספרים בנושא? או טיפים איך להכנס לתחום?

הראל CDO

New member
לא זכור לי שבאפריקה השתמשו יותר מדי

בא' ב'... אבל אני לא מתווכח עם בלשניות דגולות

ToryMaster

New member
CDO

כתוב מתחת להסברים
. אני לא בעד, לא אוהבת דברים כאלה, בעיקר כשאתה מתאמן בקבוצה אחרת, אבל קרא את התגובות של נעם ויהל [יש לי פלאשבק לשלט על הדלת שלנו] ותחשוב.

מה ההבדלים בין כל הקבוצות?

ולא חשבתי שיש כזאת שנאה חחח בין קבוצה לקבוצה. לפי התגובות ככה זה נראה

שום שנאה

אני התאמנתי 6 שנים ב CDO ותאמין לי שאין לי שום שנאה (להפך, הרבה הערכה וגעגועים). את הביקורת שכתבתי הייתי אומרת מילה במילה גם אם עדיין הייתי מתאמנת שם, בכל זאת אנחנו לא ילדים קטנים שמחפשים להעליב מישהו סתם כי הוא לומד בכיתה ג2 במקום ג3
עם זאת אתה כן עשוי להיתקל בהרבה מפגני שנאה מיותרת מכל מיני אנשים (והרבה מפגני יוהרה ותחושת עליונות ועוד כל מיני מפגעים בסגנון הזה). מהניסיון שלי ככל שהבן אדם מתבגר, בקפוארה ובחיים בכלל, הדברים האלה פוחתים לאפס.

ממש חבל...

עם זאת אתה כן עשוי להיתקל בהרבה מפגני שנאה מיותרת מכל מיני אנשים (והרבה מפגני יוהרה ותחושת עליונות ועוד כל מיני מפגעים בסגנון הזה כזאת אומנות יפה וככה להרוס אותה? לפחות אצל המבוגרים זה לא קיים וזה כבר הישג.

אני מתגבר על זה.

זה נקרא חרדי מודרני. ודרך אגב את התשובה הקודמת ביקשתי שימחקו כי היה שם משהו פוגעני לגבי מישהו. (לא לגביך פשוט אמרתי משהו על אחד מהקבוצה ולא רציתי שבמקרה הוא יכנס ויראה את זה)

ToryMaster

New member
שמע, שנאה קיימת בכל מקום

רק תסתכל פעם אחת על מה שהולך בכנסת שלנו
.

חבל ):

באמת חבל. היום הבאתי חבר מאבאדה לקבוצה שלי. וגם נפלתי היום על הבטן מזה חזק. ):

למעלה