פליקס ודוגמניות ב-
אנשים

PureTemptation

New member
אבוי לי.

ואבוי לי שוב. הג'ינגה הזאת, פשוט נוראית. אני רק חושבת על כאבי הגב שיתפתחו למסכנים האלה בקרוב (אם אין להם אותם עדיין) ועוברת לי צמרמורת בגוף. הם מודעים לעובדה שזה לא בריא לגוף ושיש לתקן את זה? בכלל היד שמושטת אחורה, למה זה עוזר בדיוק? היא צריכה להיות מקבילה לגוף כדי למנוע את הפציעה שלה בזמן נפילה, ולעמם את הנפילה. אלוהיי. מישהו צריך להוריד את זה בדחיפות. מה שגם, רק לי נראה מאוד לא כייף ללמוד קפואירה לבד בבית? איפה ההודה, האנשים, משחקי הזוגות, הכלים, כל ההוויה איננה ככה, זה כל כך מיותר. גם אין מי שיתקן אותך כשאתה עושה טעות, או יעזור ויגיד לך מה אתה צריך לעשות כדי להימנע מפציעות וכדומה. מיותר ולא מומלץ. לדעתי לפחות.

ailag

New member
אצלנו היד אחורה

לא בטוחה למה, אבל זה יכול לעצור נפילה (אולי אפילו יותר נוח לרדת ככה לרצפה, לא בדקתי ממש) וממה כאבי גב? בקשר ללימודים בבית, אולי אנשים רוצים ללמוד קצת ולא בצורה רצינית. כל המדריכים של נענע היו כלליים וחפיפניקים קצת בשביל אנשים שבעיקר יתלהבו מזה וימשיכו לגלוש. אני מאוד מקווה שהם לא מתכוונים לנסות ללמד תרגילים מסוכנים שם (אפילו לא נגצ'יבה, שכמו שכבר סיכמנו יכול לדפוק את הברך)

דווקא בקטע הזה היא בסדר לגמרי

ככה פשוט עושים ג'ינגה ב CDO. כשראיתי אותה התרגשתי עד כדי צחקוקים מפגרים, סוף סוף לראות את הג'ינגה המוכרת מהבית, כמו שאני עושה

PureTemptation

New member
מצטערת אבל...

בשנותיי הראשונות, ועד לא מזמן הג'ינגה שלי היתה דיי דומה לשלהם וסבלתי מכאבי גב תחתון לא מעטים, עם הזמן נאמר לי שזה בגלל הג'ינגה ובגלל הסקיבות ששני אלו נעשו בצורה לא נכונה והשפיעו על הגב. מתוך כך נראה שהג'ינגה שלהם היתה יכול להשפיע על הגב שלהם במוקדם או במאוחר. בקשר ליד- מוזר, אצלנו מתעקשים על מיקום היד כמאונכת וישרה לצד הגוף כאשר גב כף היד מופנה מעלה, ככה במצב של נפילה נורא קל לשים את יד ולבלום אותה. ככה אני יודעת, ככה למדתי. לכן מה שהם עושים נראה לי כטעות.

אז זה אותו דבר

רק שהיד במקום להיות מאונכת ולצד הגוף, היא יותר מורמת. זה הכול. אם תראי אותי עושה ג'ינגה תביני שזה נראה דווקא הגיוני לגמרי. הגב - כן, כבר אמרתי שהבחורים שלה שם מאחורה עושים את זה כמעט בעמידה וזה נוראי בעיניי (וזה לא דוגמה לג'ינגה נכונה של CDO, מה שהם עושים). יש מספיק חבר'ה שעושים כמו שצריך והיו יכולים להדגים לעניין...

למעלה