פלירט וגבולותיו? (לא לראשי בבקשה)

A לוןA

New member
כמה דברים:

ראשית,
אתה נשמע כאילו אתה אומר :"אני יודע שהיא פלרטטנית ומקבל את זה- למעט בזמנים כשזה קורה באמת"
אם אתה מקבל את זה- מה אתה נלחץ מהפלירט?
באופן כללי, בני זוג פלרטטנים גורמים לשני דברים:
1. במידה ובן הזוג שלהם רגיש לעניין (ואתה כזה)- זה מערער את יסוד הביטחון בקשר
2. הם גורמים לבן הזוג להיות יותר קנאי ועוקב מאשר בקשר זהה עם בן זוג שאינו פלרטטן.
תחליט אם אתה מקבל את זה או לא. אם כן- תניח לזה. אם לא- זה הזמן לשיחת "חלאס פלירט"
&nbsp
שנית-
מכיר את משל השועל והתיש?
השועל נפל לבור. התחיל לצעוק- יואו, כמה דברים טעימים יש פה! שמע את זה התיש וקפץ מיד לתוך הבור. טיפס השועל על גבו ויצא מהבור
-"רגע, אבל איך אני אצא?" שאל התיש
-"היית צריך לחשוב על זה לפני שקפצת לבור" ענה השועל
&nbsp
עכשיו מה קרה לנו?
חשדת בחברה שלך
שברת את האמון שלה וחיטטת לה בטלפון
מצאת משהו חשוד בעינך
ואתה לא יכול לספר לה עליו, ככה שגם אם זה הדבר הכי תמים- היא לא יכולה להסביר- כי היא תדע שחיטטת
ואתה נשארת עם חשדות לא מוסברים, עם שקר שאתה מסתובב איתו ובמצב יותר גרוע ממה שהתחלת
&nbsp
שנאמר- סוף מעשה במחשבה תחילה.

sweetdreams

New member
אני גונבת פה זכויות יוצרים, אבל הפעם זה מתבקש

בול בפוני!

esp8266

New member
אוקי תודה על הדיעות..

תשמעו, באמת קשה לי, כי מצד אחד אני יודע ומבין שזה רק פלירט, ושזה חלק ממנה למרות שהיא אדם מאוד נאמן .הנאמן ביותר שראיתי.
מהצד השני, קשה לי מאוד לקבל את זה כשזה קורה .
דיברנו על זה, היא אומרת שזו הדרך שלה לתקשר עם אנשים,ושהיא לא רוצה שאגביל אותה, אבל מצד שני שהיא לא תעשה משהו
שבאמת יגרום לי להרגיש לא טוב. ( אגב היא אמרה שלכל החברים הקודמים שלה לא היתה בעיה עם זה כי הם היו בטוחים בעצמם ובה )

אני לא יודע מה לעשות , והאם אני מגזים כשאני מרגיש שלכתוב כבדרך אגב למישהו מהעבודה יצאת חתיך בתמונה, ופרצוף של לבבות זה קיצוני .
לא יודע, אבל קשה לי . אין לי רפרנס להבין אם זה באמת סתם משפט חסר מחשבה, או יותר .

החלטתי שאמשיך לעקוב מדי פעם אחרי השיחות האלו , ואראה אם הן יסתיימו מתי שהוא ,או יגיעו למקום שאני אחליט להפסיק את הקשר .
תודה לכם.

מ140672

New member
זה קשה לך בצדק מאד

ואם משהו שהוא קצת "חורג מהנורמה הזוגית" מפריע לך כבן זוגה והיא מבקשת ש"לא תגביל אותה" יש לך בעיה פה חבר.אני לא הייתי סובלת את זה.ואני גם הייתי חושדת שיש שם מעבר

למעלה