כמה דברים:
ראשית,
אתה נשמע כאילו אתה אומר :"אני יודע שהיא פלרטטנית ומקבל את זה- למעט בזמנים כשזה קורה באמת"
אם אתה מקבל את זה- מה אתה נלחץ מהפלירט?
באופן כללי, בני זוג פלרטטנים גורמים לשני דברים:
1. במידה ובן הזוג שלהם רגיש לעניין (ואתה כזה)- זה מערער את יסוד הביטחון בקשר
2. הם גורמים לבן הזוג להיות יותר קנאי ועוקב מאשר בקשר זהה עם בן זוג שאינו פלרטטן.
תחליט אם אתה מקבל את זה או לא. אם כן- תניח לזה. אם לא- זה הזמן לשיחת "חלאס פלירט"

שנית-
מכיר את משל השועל והתיש?
השועל נפל לבור. התחיל לצעוק- יואו, כמה דברים טעימים יש פה! שמע את זה התיש וקפץ מיד לתוך הבור. טיפס השועל על גבו ויצא מהבור
-"רגע, אבל איך אני אצא?" שאל התיש
-"היית צריך לחשוב על זה לפני שקפצת לבור" ענה השועל

עכשיו מה קרה לנו?
חשדת בחברה שלך
שברת את האמון שלה וחיטטת לה בטלפון
מצאת משהו חשוד בעינך
ואתה לא יכול לספר לה עליו, ככה שגם אם זה הדבר הכי תמים- היא לא יכולה להסביר- כי היא תדע שחיטטת
ואתה נשארת עם חשדות לא מוסברים, עם שקר שאתה מסתובב איתו ובמצב יותר גרוע ממה שהתחלת

שנאמר- סוף מעשה במחשבה תחילה.
ראשית,
אתה נשמע כאילו אתה אומר :"אני יודע שהיא פלרטטנית ומקבל את זה- למעט בזמנים כשזה קורה באמת"
אם אתה מקבל את זה- מה אתה נלחץ מהפלירט?
באופן כללי, בני זוג פלרטטנים גורמים לשני דברים:
1. במידה ובן הזוג שלהם רגיש לעניין (ואתה כזה)- זה מערער את יסוד הביטחון בקשר
2. הם גורמים לבן הזוג להיות יותר קנאי ועוקב מאשר בקשר זהה עם בן זוג שאינו פלרטטן.
תחליט אם אתה מקבל את זה או לא. אם כן- תניח לזה. אם לא- זה הזמן לשיחת "חלאס פלירט"

שנית-
מכיר את משל השועל והתיש?
השועל נפל לבור. התחיל לצעוק- יואו, כמה דברים טעימים יש פה! שמע את זה התיש וקפץ מיד לתוך הבור. טיפס השועל על גבו ויצא מהבור
-"רגע, אבל איך אני אצא?" שאל התיש
-"היית צריך לחשוב על זה לפני שקפצת לבור" ענה השועל

עכשיו מה קרה לנו?
חשדת בחברה שלך
שברת את האמון שלה וחיטטת לה בטלפון
מצאת משהו חשוד בעינך
ואתה לא יכול לספר לה עליו, ככה שגם אם זה הדבר הכי תמים- היא לא יכולה להסביר- כי היא תדע שחיטטת
ואתה נשארת עם חשדות לא מוסברים, עם שקר שאתה מסתובב איתו ובמצב יותר גרוע ממה שהתחלת

שנאמר- סוף מעשה במחשבה תחילה.