פלישת 3 מיני איגואנות בפלורידה

Torgos

New member
הקישור היה לזה:

לכל המעוניינים להצטרף (יש לי מקום ל-2): מחר אני יוצא מהמרכז בשעה 12:30 לנחל צאלים לערך לשחרר נשר משוקם. משחררים וחוזרים.

naja

New member
בקשר לקישור לארבל.

אולי זה הזמן(מבחינת התקופה זה בדיוק הזמן....) לארגן איזה סקר זוחלים באיזור? אתה תדאג לאישורים, אנחנו נדאג לסוקרים?

Folklore

New member
עדות ששמעתי מחבר פלורידיאני שלי

חבר לספספל הלימודים, מפלורידה, סיפר לי שבתקשורת המקומית דיברו על נחשי ענק, להערכתי פיתונים בורמזים או בואות או לא יודע מה.. הם טעונים שהנחשים אוכלים להם את התנינים בביצות. אני אישית לא שמעתי על נחשים שמסוגלים לאכול את הלטאות המפלצתיות האלו, ולטענתו הוא אמר שלא מדובר בתנינים קטנים אלא בבוגרים.

Liron Samuels

New member
פיתונים בורמזיים

פיתונים בורמזים שורדים, ואולי מתרבים, באברגליידס. הםגם אוכלים תנינים (שאגב, הם לא לטאות). הנה כתבה בנושא כולל תמונה.

Liron Samuels

New member
אכן תיעוד מדהים, אבל...

לא רלבנטי לבורמזים באברגליידס. בסרטון מדובר באנקונדה ירוקה שאוכלת קיימן. שניהם נפוצים באותו אזור ואף אחד מהם אינו מין פולש.

uncle litchi

New member
אוהד- אמנם לא קשור לזוחלים אבל..

תסתכל בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=215&msgid=77219118 זאת תמונה של דררה כלשהי שצולמה בר"ג, והועלתה ע"י מישהו לפורום צילום...

naja

New member
אלכסנדרין.

מופיע ברשימה של הפולשים. אני חושב שאוהד ציין שבעבר קיננו כאלה בבקעת הירדן. הפרט הזה הוא זכר בוגר, פליט תרבות(שים לב לטבעת).

למעלה