פנאי פלוס ולאשה - כנסו:

ח כן אה

אני יודעת איפה היא גרה באמת אבל אני לא הולכת ומטרידה אותה.. כי זה החיים שלה וכמה שהיא מפורסמת וסופרסטאר היא צריכה פרטיות כי היא בת אדם כמונו ..

תודה מה לא ??

תחשבו היא גם שותה כמוכם אוכלת כמוכם , עושה הכל כמוכם !! מה גם לה יש זכויות אבל לדעתי זאת הדרך שהיא בחרה ...אז היא צריכה להשלים עם המצב אבל אנחנו נעזור להה ... בזה שניתן לה קצת פרטיות

Music4Life

New member
שרית גרה קרוב אליי וגם אני יודעת

איפה היא גרה במדויק. אבל גם אני לא הולכת אליה... לפעמים אני עוברת שם שאני עושה הליכות וזה בכיוון...אבל אני ממש מכבדת אותה ואת הפרטיות שלה וזהו. זה לא לעניין בכלל לבוא לשם

Music4Life

New member
את צודקת ב1900%

אני איתך בכל מילה!! יש כאלה שלא חושבים ככה, שבאים לשם וחושבים שמותר להם הכל וזה מגעיל ושרית מזה כועסת על זה... ויפה אמרת באמת. בלי קשר שהיא מפורסמת, צריך לכבד כל אדם אבל היא נותנת לנו כ"כ הרבה אהבה, תצומת לב, זמן אז זה המעט שאנחנו יכולים להחזיר לה - כבוד ואהבה חזרה. ותמיכה כמובן...

Nicol1991

New member
למוזיקה הכי הכי...

שרית לא אוכלת ואני למשל אוכלת בלי סוף חחחחח סתם,שרית דווקא עלתה כמה קילו אבל היא עדיין רזונת!

גם את צודקת .

אבל יש אנשים שלא מבינים את זה ובכל זאת נתקעים לשרית בחיים !! וכמה כבר שרית יכולה רבאק!!!?!?!? אוהבים אוהבים תנו לה לנשום אבל ממה שאני יודעת לא נראה לי שאנשים יפיסקו להציק לה כי בכל זאת שמעי שרית חדד היא בת אדם מאוד מעניין !! ואני אשקר אם אני אגיד שהחיים הפרטים שלה לא מעניינים אותי! אבל אני חושבת לעצמי ואומרת ששרית צריכה קצת אויר לנשום הקהל והמעריצים לא שמים לב שמרוב אהבה הם כבר חונקים אותה

למעלה