אוף עד עכשיו עוד לא נחתתי מחווית ההופעה.זה עבר לי כמו חלום.מחכה לת'א כדי להכיר את שאר הבנות.למרות ששם ניראה לי שיהיה פיצוץ באנשים .היום בדיוק 3 חודשים לגמר הגדול.לא להאמין שרק לפני שבוע חגגנו לו יומולדת והיתה ההופעה וכל הכתבות שבעיקבותיה.איזה ככככיף.
באמת ההופעה בחיפה היתה סוג של חלום... גם ההופעה, גם המפגש... כיףףףף בת"א בטוח יהיה יותר מפוצץ, אבל לא נורא... ייצא לך להכיר את שאר הבנות וכמובן לזכות לסיבוב נוסף של ההופעה
למרות שנראה לי שזה לא כל כך תלוי בו... בכל מקרה, ג'קו אם אתה רואה את זה, רוצים עוד... תשיר לנו את "נשארתי נורמלי", את "לא משנה דבר" למרות שזה של ג'אמוס יאללה נילית נפעיל לחץ קולקטיבי אולי זה יעזור...
אבל זה למרבית הפורום לדעתי, כי זה יומולדת קשתי... שכחת כנראה שאמרנו שזה יומולדת מאוחד...והנה הזדמנות שבה הפיצול מתאחד וכל המעוניינת (קשתית כמובן!) שתצרף בקשה היא תשתתף ביומולדת.. ורק לידע כללי, זה אומר שהמשקה הראשון שהיא שותה זה לא פחות מאשר כוסית אבסנט שתגרום לה לגדל כנפיים ולעוף בערך... מה זה מעירה היא לא יודעת מה מצפה לה קניה.. טלפון ממך ומיד אחרי ממני ומיד אחרי מכל מי שתגיע עד שהיא תתיאש ותתפוס מונית ספיישל, או שתרכב על הסוס שלה
דווקא יש לי אצל מי...ללון בחיפה..וזה לא כזה רע... ועדיין מעדיפה שלא.. ובשביל מה יש את תותה? שלא יכולה להריח טיפת אלכוהול?? מעניין איך היא תסע איתי באוטו עם פתחי איוורור... וואו זה יכול להיות מצחיק... בעצם זה לא יכול-זה יהיה! יא אללה שלי, חייבת לעוף נדבר אחורי זה פיצול! וטליטל מזלט! ביוש
מחווה לאלונההההההההה קראתי איפשהו פה שכתבו ליאנה משהו על שטיח אדוםםםםם אני לא מפסיקה לצחוקקקק!!! נראה לי אלונה נכנסה לתרדמת החורף של דובי היער המסוכנים..כי ג'קו ומאיה לא ביחד... אז אפרופו פיצול...מה שלומך? אני בסדר ואת? יופי טוב תודה ... ביי אחרון
אבל הם עשו לה דווקא! היו לה תמונות מוצלחות יותר בטוח, אבל זה העיתונות המסריחה חייבת למצוא את התמונה הכי מזעזעת... מאיה אחלה בחורה וגם נראית טוב... פשוט זאת התמונה.. שאני עדיין צוחקת בגללה... יאללה ביוש..ותודה!