פנארט שנתקלתי בו...

star_female

New member
פנארט שנתקלתי בו...

סיירתי לי, כהרגלי בזמן האחרון, באתרי פנארטס יפניים... ומצאתי את הציור הזה ... ולא יכולתי להתעלם XD אז.. אזהרה קלה: יש שם ממש טיפה טאי/מאט... כמובן, הציור שייך לבעל האתר ואסור לשים אותו באף אתר אחר בלי רשות מבעל האתר וכו´ (צירפתי לינק לאתר עצמו)

pokegirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ציור חמוד! חחחחחחחחחח אבל המזוהם שמה! בררר

star_female

New member
^^;; אולי הייתי צריכה להזהיר

גם בקשר לזה... יש שם גם הארי פוטר... you have been warned!

Larik

New member
LOL

תמיד רציתי לראות איך נרא הארי פוטר בציור של מנגה!

star_female

New member
יש מלא...

מלא פנארטס של ה"פ בסגנון מנגה... אפילו יותר מדי o_O בהרבה מהאתרים שנכנסתי אליהם יש...

Larik

New member
כן... ואללה עכשו אני נזכר

פרסמו פעם קישור של זה באתר של מנגה ואנימה!

אתם ממש מתעלמים...

מההשוואה בין טיי ומאט להארי והתנשמת שלו! ושימו לב כולם, אפילו התנשמת, מסמיקים! oh, the lack of humanity!

Morphia

New member
התנשמת רק...

על היד של הארי... וזאת לא באמת השוואה, זה סתם בדיחה... אני חושבת...

Morphia

New member
*בוהה*

גוד לא! איו! בלי crossbriding בבקשה... או איך יכולת לחשוב על זה? אני לא חושבת שיש איזושהי רמיזה שם *ממלמלת לעצמה על אנשים שתומכים ביחסים בין גזעים וכמה שזה דוחה*

Snake Bandage

New member
א.: זה Crossbreeding.

ו-ב.: מה כל כך נורא בזה? לפחות זה יותר טוב מ-Incest... ...רגע, מה אני משמיצה Incest? הרי הזוג האהוב עלי בדיג´ימון אמור להיות Incest... *מבינה שהיא כמעט חושפת את סודה הגדול* איייייק!!!
*מקווה שאף אחד לא יגלה מי הזוג הזה*

star_female

New member
lol!! למרות שיש בזה משהו...

לא שאני *תומכת* בזה o_O וזה יותר גרוע מ-incest! (לפחות הם אנשים!)

Snake Bandage

New member
טוב, אני תומכת גם בקן+וורמון...

אבל אני לא מתביישת בזה. וחוץ מזה, זה לא Incest, זה יחסים רומנטיים בין דיג´יגורל לדיג´ימון שותף. הזוג שאני דיברתי עליו הוא לא Yaoi או Yuri, לא Crossbreeding (אלא אם כן אתם מסתכלים על זה בצורה מסויימת... *מגחכת* אוי, אני נוראית...), ואם חושבים על זה, טכנית, זה אמור להיות Incest. נראה אתכם מגלים את הזוג... *דופקת צחוק מרושע שלא יבייש אף רשע ממוצע* (גם זה רמז!)

star_female

New member
הממממ.....

קשה... ההט-incest היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שהוא לא יאוי זה טאי וקארי... אבל... זה לא מתקשר לשאר הרמזים...
מאיזה עונה הזוג?

Snake Bandage

New member
עונה שנייה, ועונה שנייה בלבד

נו, תחשבו על זה... תנסו להזכר בפרק עם הקרב בין גריימון מלחמתי לגריימון מלחמתי שחור, אולי זה יעזור. לכל הרוחות, זה לא כל כך קשה...

star_female

New member
אהההה....

איך לא חשבתי על זה... baka! ~_~ זה כל כך ברור... למה אני ישר פוסלת את האפשרויות הכי ברורות? ארוקנימון ומומימון...

Snake Bandage

New member
כן, כן, זו התשובה...

אני לא גאה בזה במיוחד... או שאני כן? באאאה, לא משנה..... בכל מקרה אתם בטח חושבים שהתנגשתי בקיר אחד יותר מדי... ;;;-_- נ.ב.: מישהו קלט את המסר שניסיתי להעביר כשאמרתי שבדרכים מסוימות, ארוקנימון+מומימון יכול להיות Crossbreeding?

ארוקנימון ומומימון ../images/Emo99.gif

אני תומך בשיפינג הזה בעצמי. הוא כל כך ברור. כשמאלו מיוטיסמון הרג את ארוקנימון ומומימון המסכן בכה ורצה להרוג אותו כנקמה על אהובתו זה שבר את ליבי

למעלה