פנארט שנתקלתי בו...

Rocketshipper

New member
ארוקנימון ומומימון שיפינג רולז |מאו

חחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי קן+ורמון כי חשבתי שאמרת insect-חרק o_O

Snake Bandage

New member
יש!!! עוד אנשים שתומכים בזה!!!

ועוד בפורום ישראלי! ידעתי שהארץ הזאת לא מספיק קטנה בשביל שלא יהיו בה אנשים שתומכים בזוג הזה חוץ ממני! מה שאומר שלא יסקלו אותי בפורום הזה! XD אני אוהבת את השיפינג הזה עוד מאז הפעם הראשונה ששידרו את ´הרשת המסובכת של ארוקנימון´ בערך... מה אני יכולתי לעשות? הזוג הזה ברור כשמש וחמוד, והשפיעו עלי באינטרנט לפני שהם הופיעו בפעם הראשונה, וחוץ מזה, אני אוהבת סגול. והמבין יבין.
הסצינה עם מאלו מיוטיסמון פשוט הרגה אותי מבפנים... מומימון המסכן היה כל כך אמיץ למען ארוקנימון אהובתו... נוגע ללב...
אבוד עצות, pokegirl, תגידו, אתם גם רוקטשיפרים במקרה? כי אם כן, אני לא אהיה מופתעת...

pokegirl

New member
אני ולי רוקטשיפריות (מה שברור מהניק

שלה) אבל אבוד עצות ניאושיפר XD ומומימון בכלל סקסי

ניאושיפינג אונז!

ואם את חושבת שארוקנימון ומומימון זה מוזר עוד לא שמעת באיזה דברים אני מאמין o_O

pokegirl

New member
כן, גם ניאושיפינג זה טוב

ואתה... חובב... חובב...... איייייייו!!
אני עוד אראה לך!

Snake Bandage

New member
אז צדקתי לגבייך? נו, ברור.

רוב האנשים שאני מכירה שתומכים בארוקנימון+מומימון וצופים בפוקימון במקביל הם או רוקטשיפרים או תומכי צוות רוקט. מעניין למה... ומומימון סקסי? נו, ברור! והוא גם חמוד בטירוף! אך אפשר לא לאהוב אותו?

pokegirl

New member
והוא יותר סקסי

כשהוא עם התכריכים! לא מעניין אותי מה תגידו!

Rocketshipper

New member
חחחחחחחחחחחחח כל זה מזכיר לי

את הציור ההוא של ארוקנימון ומומימון לבושים כמו צוות רוקט ברררררר..... זה היה קריפי X_X

Snake Bandage

New member
אה, כן, אני מכירה את התמונה הזו!

יש לי את האתר שבו נמצאת התמונה ב-Favorites. תמונה מגניבה, מצויירת יפה, והרעיון גדול, אבל בכל זאת, התמונה הזאת מפחידה אותי... ;;;o_O

Morphia

New member
אתם יודעים מה?

לא אכפת לי שתצחקו עליי, אבל מה בשם הדובה הגדולה זה רוקטשיפר, והאם יש לזה כל קשר שהוא לג´סי וג´יימס מצוות רוקט? (כן, מאוד מאוד אהבתי פוקימון פעם, ואז הם הביאו את כל הפוקימונים החמודים האלה... גה!)

Snake Bandage

New member
כן, בהחלט יש קשר!

רוקטשיפרים מאמינים כי צריך להיות (או שיש כבר) קשר רומנטי בין ג´סי וג´יימס. זו אמונה מאוד פופולרית. אני אישית בעד. D=

Morphia

New member
אה...

תודה ^^ ידעתי שזה חייב להיות משהו כזה, ואני גם מאמינה שיש\היה שם משהו

burhtk1

New member
מומימון וארוקנימון עדיין ביחד

בעונה הרביעית רואים ברחוק את מומימון וארוקנימון הולכים ביחד יש כניראה אנשים שיגידו שלא אבל יש לי תמונה שאני בטוח שתזהו מרחוק את מומימון שמטייל עם ארוקנימון בשוק דיג´ימונים (הדיג´י גורלים יגיעו לשוק ויש בשוק עוד כמה דיג´ימונים שראינו כמו אטמון וודמון דמי דווימון ועוד) הנה התמונה בתוך העיגול השחור והצהוב אתם תראו את מומימון וארוקנימון הם לא ממש ברורים שם אבל אתם תכירו אותם פלא שאחרי 2 עונות הם עדיין ביחד (בשביל ליראות יותר טוב תגדילו את התמונה)

Snake Bandage

New member
לא נכון!!!!!!! ../images/Emo12.gif

נראה לי שיש פה קשר טלפתי מוזר ביני לבין האנימטורים... מאז שראיתי שבעונה הרביעית מופיעים כל מיני דיג´ימונים שבעבר היו ייחודיים או של דיג´יגורלים, קיוויתי שגם ארוקנימון ומומימון יעשו איזו הופעת אורח... והנה הןפעת האורח הזו!!! ואני חשבתי שאני לא אראה אותם שוב ביחד... ועוד בצורה האנושית שלהם!!! *מקפצת מסביב* יש יש יש יש יש יש יש יש יש!!!! זה יותר טוב מאז שמומימון הופיע בתור אחד מהדיג´ימונים שרצו שריקה תהיה המאמנת שלהם!!! ^__________^ *משתעלת* אהם... מישהו שם לב שאני טיפה אובססיבית לגבי ארוקנימון ומומימון? ;;^_^

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל כך חמוד!!!!

למעלה