פנטזיות ובוקר טוב

נו, אז יצאת לסיבוב בחוץ?

לגבי מה שכתבת - כן, נראה לי שזה חשוב לספר את זה לפסיכולוגית (כבר כתבת את זה בעצמך). הדברים הכי חשובים שסיפרתי לה, היו הפרטים האלה - שלא רציתי לספר אפילו לעצמי.

אמנם לא כולם ככה, אבל גם אני ככה...

מאז שהייתי קטנה. מאז שאני זוכרת את עצמי. עד היום כל המשפחה שלי צוחקת עליי על איזה סיפור שהמצאתי כשהייתי בגן (וזה רק מה שספרתי להם.. היו לי עוד מלאן ששמרתי לעצמי). ואת יודעת, אני מבינה אותך. גם אני הבנתי, ממש בזמן האחרון, שנגמרו לי דברים לחלום עליהם - שאין לי כבר מושג על מה לפנטז. נזכרתי כמה פעם אהבתי לעשות את זה, כמה זה היה עושה לי טוב, והתעצבתי כשקלטתי שכבר המון זמן שאני לא עושה את זה בכלל. אבל אז ישבתי עם עצמי וניסיתי להזכר מה אני בעצם רוצה מהחיים האלה. וכשהרעיון הזה חזר לי לתודעה, חזרתי לי לאט לאט לפנטז (לא כמו פעם אבל עדיין). מה את רוצה מהחיים שלך? מה את רוצה להספיק שלא יצא לך עדיין? תנסי להזכר. הפנטזיות כבר ימצאו את דרכן אליך

אוהו, פנטזיות...

איך שאני אוהבת לפנטיייז......
ויש לי מליון. פעם הן היו מאוד מופרכות... היום הן יותר מציאותיות. אני זוכרת שפעם, לפני כמה שנים, פינטזתי על משהו במשך שנה שלמה (בעיקביות). ואז, הוא התגשם. בדיוק כמו שרציתי. והייתי כל כך בהיי מזה. אבל אז קרו כמה דברים שמאוד החזירו אותי למציאות, והזכירו לי ששום דבר לא הולך בדיוק איך שרוצים, אין מה לעשות, ככה זה. ולמדתי במשך הזמן לשלב את החלומות שלי עם מציאותיות - לדעת שדברים יכולים להתגשם, אבל לא בצורה מושלמת. ובכל זאת, להנות לחלום עליהם, בלי לפתח ציפיות יותר מדי מוגזמות. וגם אם בסוף הם כן מתגשמים, אבל לא בדיוק כמו שרצינו, גם זה נחמד. ו..כרגע? יש לי פנטזיה אחת חשובה מאוד (וכמובן גם הרבה קטנות ופחות חשובות). אני לא אפרט יותר מדי, רק אגיד שהיא כרוכה ב(סוףףף סוףףף) לחזור לארץ.
אמן. ולהבה... מה עם (בתור התחלה, לפחות) לפנטז סתם בשביל הכיף? בלי להרגיש שמה שאת מפנטזת עליו חייב לקרות.. רק לשבת לך ולחלום על משהו נחמד, בשביל הכיף של אותו הרגע..? לגמרי בלתי אפשרי..?

זה אפשרי

את יודעת, בבית התחלקנו לשניים: הצד המפנטז והצד הלא. וכל פעם שהתקרבתי לצד המפנטז (אמא+אח), נכוויתי, כי לא ידעתי מה ההבדל בין פנטזיה למציאות, ופשוט התאכזבתי כשמשהו לא קרה. פירשתי את העניין כשקרים. אולי בגלל זה קשה לי לפנטז גם היום.

רננהלי

New member
אולי זה מה שקרה לי

הפנטזיה פגשה במציאות ובוםםםםםם. התנפצה. ניסיתי לממש את הפנטזיה. והיא התפוצצה לי שוב ושוב בפנים. וזה כאב נורא. אז היום אני יודעת שזה שקר ושמה שאני מפנטזת לא יקרה לעולם. אני רוצה להיות מציאותית. לקבל את מה שאפשר לקבל מהעולם. כשאני מפנטזת, אני נועלת את עצמי ואת הרצונות שלי, אני רוצה ששדברים יקרו בדיוק איך שאני רוצה ומדמיינת, ואז אין לי איך לחשוב על זה אחרת. וכשאני מתאכזבת אין לי אלטרנטיבה. אז אני מרגישה שעדיף לא לרצות לדבר ואז אם אני לא אקבל אותו , אז לא נורא. אולי אני צריכה להתחיל לחשוב באמת שאני מפנטזת לצורך הפנטזיה בלבלד בלי לרצות באמת שזה יתגשם. רק ליהנות ממנה. אבל זה נורא קשה, זה מאבד את הטעם של הפטזיה. וחוץ מזה שאחרי שאני מדמיינת דברים הרבה זמן, אני ממש מתקשה לחזור למציאות. למשל, אם בדרך לעבודה הייתי מדמיינת לי דברים שאני רוצה שיקרו, ואז הייתי מגיעה לעבודה, היה לי נורא קשה להתאפס ולחזור למציאות ולתפקד כי רציתי להמשיך לחלום את החלום שלי. והמציאות שהייתי חייבת לחיות אותה הפריעה לי וכאבה לי. לא יודעת להבה, צריך למצוא לזה פיתרון.. ושאלה: אז מה את עושה כשאת סתם יושבת באוטובוס, או מחכה בבנק או באיזה משרד? את לא משתעממת נורא. בכלל, על מה את חושבת?

צודקת. צריך פיתרון

וחלק ממנו נמצא כבר בתשובה שלך: "אולי אני צריכה להתחיל לחשוב באמת שאני מפנטזת לצורך הפנטזיה בלבלד בלי לרצות באמת שזה יתגשם. רק ליהנות ממנה. אבל זה נורא קשה, זה מאבד את הטעם של הפנטזיה". לא יודעת אם זה מאבד את הטעם של הפנטזיה. אבל זה נכון, משהו מהאמונה הטוטאלית שזה יקרה - הולך אולי לאיבוד. אבל הרבה כיף יוצא מזה, ואולי זו כן דרך להגשים דברים כי ככה נולדות שאיפות. אני מצאתי פיתרון אחר לפנטזיות שלי - אני לומדת אדריכלות, ויכולה לפנטז שעות על הפרויקט שלי, ולבנות מגדלים שלמים באוויר, בלי להתאכזב שזה לא אמיתי. זה בד"כ מה שאני עושה כשאני משועממת באוטובוס - מדמיינת את מה שאני מרשה לעצמי לדמיין. אבל מאד הייתי רוצה להרשות לעצמי יותר.

opalit

New member
פנטזיות

כל הזמן. חולמת, מגיעה למקומות, לאהבות, לפעמים אני לא מבינה איך הגעתי לשם רק עם הראש
. ואחת מדהימה התגשמה, שחלמתי עליה וציירתי אותה המון זמן, התגשמה

יאיי איזה יופי. ועוד ציירת אותה

את מציירת הרבה? אני מציירת מדי פעם, וחלק מהציורים שלי מן העבר- פשוט משקפים בלי קול את מה שאז לא ידעתי לומר במילים. זה מדהים איך התת-מודע יודע, כשהמודע עדיין בערפל

opalit

New member
כן, ציירתי לא פעם

ציירתי אותה כל כך הרבה, התאוותי אליה. אני לא מציירת הרבה כמעט ולא משהו אחרי החלום הזה הפסיק לי את הציור, שאגב רק נהנתי ממנו אין לי כשרון בכלל.נכון שזה כיף לראות ציורים מהעבר? מגיעים מהם לתובנות מדהימות על עצמנו. בדיוק כמו שאמרת על התת מודע.

יש לי ציור אחד, שנמצא אצל הוריי

ואבא שלי שונא אותו, כי הוא מדכא (כך הוא אומר). ואחרי שחזרתי מפאריז (אחרי שהתחלתי שם טיפול והתחלתי להבין מה קורה לי בפנים) הבטתי בציור ו.....אלוהים, כאילו הכל כתוב שם במילים ברורות. עולם בשחור לבן. נשים צבעוניות, אך מעוותות וכלואות בתוך קוביות..

opalit

New member
זה מעניין

לראות. ומעניין שציירת את זה ולא התכוונת לזה. על מה חשבת את זוכרת? זה דבר שאם קורה לי, יכול לגרום לי לשקוע... (לחיוב).

אז- לא חשבתי.

התמונה פשוט עלתה במוחי וציירתי אותה, בלי להבין או להרגיש דבר ממה שציירתי שם.

way to blue

New member
מממ פנטזיות..

שלום.. אני חדשה פה. נושא השרשור משך את תשומת ליבי והחלטתי לקחת חלק. בתקופה זו אני חווה את הפנטזיה האולי ראשונה שלי, והיא די בדיונית למראית עין ולא מציאותית.. אבל זה מעניין לחיות בעולם של אשליות לפעמים. עד שהן מתנפצות כמובן.. נושא הפנטזיה? הכרתי איכשהו במרחבי האינטרנט בחור אוסטרלי אשר עובד כמדריך צלילה באי מדהים בפיג'י. כן.. בקצה השני של הגלובוס בערך.. השיחות בינינו זרמו והיו כמובן גם פלירטוטים למיניהם משולבים. הוא הבטיח לי במהלך השיחות מספר פעמים שבכוונתו להגיע לקפריסין (שם אני חיה כיום) לפגוש בי, ובניתי לעצמי תרחיש שלם מהסרטים איך אני פוגשת אותו בשדה התעופה בהתרגשות, ואנחנו מבלים ביחד שבוע טיולים ובילויים פרוע וסוער. כמובן שהמציאות מתעלה על כל דמיון ולפני זמן מה התחוללה סופה עזה באי בו הוא עובד ומאז הבחור לא התחבר ולא שמעתי ממנו דבר. נותרתי בחוסר הידיעה והדמיון על מה שהיה יכול להיות לו הוא באמת היה מגיע מקצהו השני של העולם לפגוש בי. בוודאי שפנטזיות לא ברות ביצום מתפוצצות בסופו של דבר, אבל אני עדיין מוצאת את עצמי מתבוננת בתמונות שלו ותוהה לעצמי מה היה אם.. זהו, זאת בכל אופן הפנטזיה האישית שלי
וכולם אומרים שאני חייבת לשכוח מזה כבר.. טוב, אולי עוד מעט.. בינתיים נחמד לי לדמיין קצת

opalit

New member
הי את!

ברוכה הבאה
הניק שלך היה לי מוכר,ומהסתכלות בכרטיס שלך הבנתי שזה מהבלוג שלך, אחלה בלוג יש לך. נראה לי שמוקדם מידי לוותר על פגישה איתו לא? אם הגעת לפנטז על זה אז אולי שווה לחכות? בכל זאת התכתבתם וסופה...

למעלה