פנטזיות

פנטזיות

בהמשך לשרשור הקודם בו, משום מה,
רובכם התייחסתם לפנטזיות מיניות. - עם הרבה תודות לשואלת ולמגיבים שהביאו מחשבותיהם וקישוריהם המאלפים - רציתי לשאול על פנטזיות בכלל. לחלום? להגשים? לשכוח מהחלום? מה עושה אותנו "פנטזיונרים"? מי הם ה"לא פאנטזיונרים"? האם פנטזיות של נשים שונות מפנטזיות של גברים? אם כן, האם זהו מקור השוֹנוּת?

פנטזיות

אצלי הפנטזיה היא בעצם החלום היומי הבא. קטן אבל מלא משמוכע באותה שניה לגבי זה יכולה להיות משאלת לב שהיום אוכל לסיים את העבודה "בזמן" ולא 4 שעות מאוחר יותר. זה יכול להיות רצון לשבת שקטה ,אם אפשרות לישון עד 8 בבוקר-(לא קרה שנים). ועוד חלומות ורצונות קטנים שמתגשמים ולעיתים מתרחקים. וגם זה שהבנות החביבות בעבודה יפסיקו לזרוק לי כל מיני הערות בעלות קונוטציה מינית-גם זאת פנטזיה

וואלה

זו גם תגובה שהשתוקקתי לקבל. הפנטזיות הקיומיות הקטנות... מה אתה עושה ע"מ להגשימן? והפנטזיות הגדולות? מה איתן? מה אתה עושה ע"מ להגשים אותן? על כל אילו שאלתי. הדיון על פנטזיות מינית מתנהל כאן בשרשור האחר. עם זאת, אתייחס לפנטזיה אשר בסיפא של תגובתך דלעיל: בקשר ל"הערות בעלות קונוטציה מינית": הרשה לי לאמר לך שהפרשנות שלך אולי לא תמיד זהה לפרשנות "זורקת ההערה". ניסית לברר איתה/ן באופן מילולי ולא רק על-סמך השערתך שאתה מבין את שפת גופה/ן? יתכן שאתה מבין נכון. אבל קיים סיכויון פיצפונון שלא... שאלה: האם אתה לפעמים זורק הערה בעלת קונוטציה מינית? לא שאני נגד (בגבולות הטעם הטוב שגם הוא שנוי במחלוקת) אבל היתכן שהקונוטציה המינית נוצרת במוחו של מי שאצלו להערות יש קונוטציה מינית?

הפנטזיות הקטנות

אני לא עושה כמעט כלום כדי להגשים אותן כי הן חלק מזרימת החיים היומיומית שלי. הפנטזיות הגדולות -אני אגשים אותן יום אחד ,כרגע עסוק יותר במה שארצי-מוחשי,יומיומי ולצערי מכאן -גם שיגרתי. לגבי פרשנות של הערות/השערות שפת גוף/סיכוי לטעות /הבנה לא נכונה של קונוטציה מינית-לגבי כל אלו -שוב אומר אני חי ומתקיים מהבנה של תקשורת לא מילולית -אשתחצן לרגע ואומר -אין לי טעיות "בהבנת הנקרא"וזה לא מזיז לי במיוחד -סתם נתתי את זה בתור דוגמא לנושא אשר מתגלגל בשרשור אחד.

גם אני חשבתי

שאין לי "טעויות בהבנת הנקרא" וגם שאין לי "טעויות בהבנת הנשמע". אבל מ'לָשות? לפעמים אני מגלה שניחשתי על פי ידע-עבר שכבר אינו רלוונטי.

אדגר אלן קראתי נכון ?

הפנטזיה הקטנה שלך שבנות חביבות בעבודה יפסיקו לזרוק לי כל מיני הערות בעלות קונוטציה מינית ? אם הבנתי נכון את מה שכתבת אני מבקשת אוטוגראף

אנחנו בעידן המודרני

זה גם קורה למרות שאני מאוד זקן וזה מעלה לי את לחץ הדם

הפנטזיה שלי היא לקום בבוקר

ולחוש שלווה, רוגע ויכולת להתמודד עם דברים (את שאר הפנטזיות הארציות כבר פחות או יותר מיציתי...)

עשינו עסק...../images/Emo6.gif

טוב שהצטרפתי לכאן אחרי השירשור של הפנטזיות "הכבדות"... נחסכו ממכם סיפורים מסמרי שיער...:) (ואל תבקש לשמוע...חלק בטח ייצאו עם הזמן)

אני נענית לכפפת הפנטזיה

להיות מסוגלת לארוז מעט מאד ולעבור למאוריציוס (לא הייתי שם רק שמעתי) ולחיות חיים מאוריציים את שארית חיי

פגשתי...

זה היה על הר מבודד, הרי ההימאליה בגובה 3500 מטר כפר קטן, 20 אנשים ומסעדה קטנה. התישבתי לאכול עם המקומיים החביבים ושחומי העור כשלפתע שמעתי קול: "אתה אמריקאי?" "קרוב" השבתי, "קרוב יותר מאלה שמסביבי להיות כזה". הייתה זו אישה צרפתיה מפריז, בת 50, שבחרה לעזוב הכל (ילדים, בעל וכבלים מערביים משונים). היא גרה בחדר אחד מעץ, עם כיסא ומיטה. נשארתי שבוע והבנתי, אם אני לא בורח משם מיד, אני נשאר. אז הייתי נשאר, אז מה? -סוף-

מלאך תלוש מתוק

אז הצרפתיה עזרה לך להבין אותי אני מאושרת ואני גם לא צריכה פרטים נוספים

לפעמים אני ממש לא מבינה אותך ד

דיברנו על פנטזיה נכון שאלת מה הפנטזיה עניתי מסוגלת זה פועל שלא שייך בכלל אבל ממש בכלל לפנטזיה

למעלה