מה תורם סלק אדום לגוף האדם???
תודה. אגש לחטט גם בגוגל.צובע את ההפרשות באדום
וגם
(יש בלי סוף בגוגל)
![]()
6 סיבות בריאות לאכול סלק - וואלה בריאות
הוא מחזק את הכבד, מנקה את הגוף, משפר אנמיה, מגן על הגוף, מלא בוויטמינים וטעים נורא. כל הסיבות לא לשמור את הסלק רק לברכות של ראש השנהhealthy.walla.co.il
וגם מסלק את אויבנו.צובע את ההפרשות באדום
וגם
(יש בלי סוף בגוגל)
![]()
6 סיבות בריאות לאכול סלק - וואלה בריאות
הוא מחזק את הכבד, מנקה את הגוף, משפר אנמיה, מגן על הגוף, מלא בוויטמינים וטעים נורא. כל הסיבות לא לשמור את הסלק רק לברכות של ראש השנהhealthy.walla.co.il
הלכנו לחתונה כשהייתי קטן. הגישו סלט סלק מתוק, שעד היום אני מסוגל לחסל קילו ממנו ללא מחשבה שניה. [ טוף, נו... עם הסכרת שלי, בוודאי לא אעשה זאת.. אבל לצורך ההוכחה..]. אכלתי וטרפתי.וגם מסלק את אויבנו.
לא?
אני חושבת שחווית המראה האדום-אדום הזה, עברה כמעט על כולנו.הלכנו לחתונה כשהייתי קטן. הגישו סלט סלק מתוק, שעד היום אני מסוגל לחסל קילו ממנו ללא מחשבה שניה. [ טוף, נו... עם הסכרת שלי, בוודאי לא אעשה זאת.. אבל לצורך ההוכחה..]. אכלתי וטרפתי.
למחרת, עם השתנת הבוקר השתנתי אדום אדום. נבהלתי עד כדי כך, שחשבתי שפיצפון ייבלע לי בבטן מרוב פחד, והשתנתי עוד קצת. אזרתי המון אומץ וספרתי לאמי. [זה נושא שלא אדבר עליו עכשיו ] - היא חטפה התקף צחוק עז כלכך. זה הסלק, זה הסלק "XXXXX XXXX".
לעיתים נזקקים למשהו מתוק.זה בעיקר מלא סוכר
בעיקר תורם צבע יפה לחזרת.מה תורם סלק אדום לגוף האדם???
סבתא שלי היתה מכינה רסק תפוחי עץ עם סלק. גם טעים וגם יפהבעיקר תורם צבע יפה לחזרת.
שווה ניסוי? הטבעוניים יהנו?סבתא שלי היתה מכינה רסק תפוחי עץ עם סלק. גם טעים וגם יפה
סבתא שלי היתה מכינה רסק תפוחי עץ עם סלק. גם טעים וגם יפה
הילדים מאוד אהבו. גם אמא שלי הכינה.שווה ניסוי? הטבעוניים יהנו?
אני מאוד בעד קראמבל תפוחי עץ.מעדיפה, נגיד, תפוחי עץ בקראמבל
די מאמינה שבקרוב (ואז ישאר רק האיפה: אני מזמינה אלי בשמחה)אני מאוד בעד קראמבל תפוחי עץ.
מתי?
איפה?
זה אוקסימורון.שווה ניסוי? הטבעוניים יהנו?
הידעת ? יש טבעוניים שאוהבים לבשל ולאכול ונהנים מאד מהאוכל. (טעמתי. יש , בדיוק כמו באוכל "רגיל", מאכלים טעימים, יש שלא)זה אוקסימורון.
ברגע שאת גורמת לטבעונים להנות מאוכל זה הורס להם את כל ההנאה מהטבעונות.
טוב, לא נציין מאיזו עדה הם.אגב, יש כאלו שנהנים מלא ליהנות...
אז אם אנחנו כבר כאן, אשמח לרעיונות סלק.מה תורם סלק אדום לגוף האדם???
בהזדמנות אנסה את התיבול שלך.אז אם אנחנו כבר כאן, אשמח לרעיונות סלק.
אשרי וטוב לי, סביב שולחני כל המבוגרים אוכלים כוסברה, וילדים שלא אוכלים כוסברה (ודווקא יש כאלה שכן) לא יאכלו סלט סלק. תודה סופי, בהחלט אנסה את הרעיונותבהזדמנות אנסה את התיבול שלך.
אצלי-
סלק קינואה, סלק, בצל- יש כל מיני מתכונים ברשת ובכל פעם מנסה משהו אחר.
סלט סלק בסגנון מרוקאי-
2 סלקים מבושלים- לפרוס ולהוסיף:
3 שיני שום מעוכות
חצי כפית כמון- להוסיף רק אם אוהבים
פטרוזיליה קצוצה (כמה גבעולים)
מל"פ
שמן זית- 2-3 כפות (אפשר גם אחר, למי שלא סובל את הטעם)
מיץ לימון (בהתאם למידת החמיצות שאוהבים)
סלט סלק בסגנון בֵּיתי-
סלק מבושל לפרוס/ לחתוך לקוביות/ לרסק.
להוסיף כמה טיפות שמן.
לתבל- סוכר, מלח, לימון, פלפל (לפי הטעם האישי)
אם אוהבים- הרבה פטרוזיליה קצוצה מעל.
ושבת שלום
נ.ב:
אני אוהבת כוסברה, אבל מסביבי- כולם בורחים. הפטרוזיליה מהווה יופי של תחליף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.