פניה לנשים

yos49

New member
פניה לנשים

רציתי לשאול אותכן הנשים ותענו לי בכנות.אם אתן מכירות גבר נאה מעניין איש שיחה, שיודע להקשיב, רוחני ,אמין ונאמן.{באופן מפתיע אני מתאר את עצמי}אבל ,אליה וקוץ בה.הוא לא משופע בכסף,לא קמצן ,אבל נאלץ להסתפק בבילויים מינוריים ,כמו לטייל על שפת הים ואחר כך לשתות כוס קפה ביחד {אני מזמין}או לראות סרט ביחד בבית .אני קיבלתי רושם שאם הגבר לא מוציא אתכן למסעדות ,הופעות,טיולים בארץ ובחול על חשבונו כמובן.אשמח אם תתקנו אותי ותטענו שמה שקובע מה שיש באדם ולא מה שיש לו.{אני לא דלפון}ועוד לפי נסיוני כשאתה אוהב ורוצה מישהו כל מקום שאתם יחד,הוא גן עדן.{טוב..אולי נסחפתי קצת..אבל אתן מבינות מה הכוונה}. אשמח לקבל תגובות ופניות. יוסי

s h o o s h a

New member
חומריות

כל מה שתיארת קיים. הן אצל גברים והן אצל נשים. אכן, יש חלק לא מבוטל שענין הכסף (חומר) חשוב יותר מכל דבר אחר, בעיקר כאשר מדובר בבניית מערכת יחסים שניה. אבל! לא כולם/כולן כאלה! יש גם אחרים/אחרות! מכאן שתשובה חד משמעית, לדעתי, לא תקבל, כי אין כזו. ורק הזמן הוא זה אשר יענה לך על שאלותיך ויפגיש אותך עם האדם הנכון לך. בהצלחה

שילה1

New member
יוסי-קודם כל "מוציא אותכן"-מה אני

כלב קשור שמוליכים אותו? והכל תלוי-יש נשים שרגילות ואוהבות לבלות,ויש גם אחרות. אין כלל,ואין יוצא מן הכלל. וכן מה שיש לאדם קובע ,ובגילך המופלג טרם הבנת שגם מה שיש לו חשוב? כי אם תרצה או לא-כסף הוא כח,אמצעי להשגת מטרות,נוחיות ,מנעמי החיים ומעיד על השגיות. כן -בחברה שלנו,גם כסף הוא מדד. אז-כל אחד או אחת בדרכה היא. ודעתי האישית ממש לא רלוונטית,במקרה זה.

אתה נשמע מקסים,השאר לא חשוב

אתה נשמע גבר שיש בו הרבה איכויות,ואני מאמינה שמי שתרצה אותך תרצה אותך כפי שאתה.כסף זה לא הכל,כסף לא יודע לאהוב,להקשיב ולתת את אותם דברים רוחניים שאתה מדבר עליהם.אתה צריך למצוא מישהי שתכיר אותך ותאהב את כל הדברים היפים שיש בך..והשאר אני מאמינה בעל ערך מינורי.ומנסיוני אהבה יכולה לפרוח בכל מקום,בשביל אהבה לא צריך הרבה רק לב גדול ורחב עם נשמה טובה. מעבר לכך לפעמים נחמד לצמוח ביחד וליצור מהשממה שיח פורח וממנו יער עד.

שילה1

New member
אוי כמה את תמימה...../images/Emo22.gif

האם שמעת כי "כשהפרוטה אינה מצויה-האהבה בורחת מהחלון"? ומה דעתך על כך?

אלמרה

New member
אכן יוסי אתה באמת מקסים...

ואם את שומעת בקולי חולמת אהבה, לכי על זה... שניכם נשמעים לי מה זה מתאימים. ראוי לפחות לנסות. אז מה אתה אומר יוסי? אתה מזמין את "חולמת אהבה" לחוף הים לטיול שקיעה רגלי? בהשקעה נמוכה יחסית אתה יכול להביא אבטיח פרוס לקוביות, גבינה לבנה מלוחה הולכת טוב מאוד עם זה.. אולי גם כמה בירות... ואת? חולמת אהבה? התואילי לבוא בנעלי אצבע, בגד קל ונינוח (אולי תחשבי על בגד ים אפילו מתחת?) מי מביא דיסקמאן? בהצלחה חברים! אני מאוד אהיה גאה בפורום אם יצא ממנו גם זוג חבוק או יד ביד...

שילה1

New member
שכחת אלמרה..תרמוס תה או קפה,

וופלים,עוגיות וצ'יפס בשקית. מה עוד?

אלמרה

New member
אמצעים צנועים! בדייט ראשון...

אפשר להסתפק בפחות... למה לך יש תמיד דרישות בלתי מושגות למה? תתפשרי כבר שילה1.

שילה1

New member
חחח אלמרה..זה לא צנוע זה?../images/Emo10.gif

ופשרות זה לא החלק החזק שבי.מה לעשות?

עצוב לי לחשוב../images/Emo10.gif

עצוב לי לחשוב שבן אדם שאין לו אמצעים,כבר לא שווה. לא ידעתי ששופטים את האדם רק לפי הכסף. עכשו למדתי משהו על טבע האדם.

שילה1

New member
שווה שווה..השאלה עבור מי ולצורך מה.

חביבתי-בחיים כמו בחיים,כפי שבסרטים ובספרים כפי ששם. ובחיים כסף הוא אמצעי,ובלעדיו הכל אחרת. וכן-בעולמנו כסף הוא מדד להצלחה.כך בנוי כל העולם המערבי.עובדה!

s h o o s h a

New member
אם יורשה לי (וגם אם לא)

לא אהבתי את סגנון התגובה וגם לא את השתרשרותה. תשובה לא ענינית ולא לגופה של שאלה. צינית במידה מסוימת (ויותר). אם היה מדובר במשרד שידוכים אולי היה לה מקום אבל מאחר ולא בזאת עסקינן, חושבת שהיה מאד מיותר. לפעמים גם חיוך לא גורם לאחר לחייך וזו דוגמא טובה. וזו כמובן, דעתי בלבד ולא נועדה כדי, חלילה, לפגוע אלא כדי להבהיר.

שילה1

New member
גם אם לא אהבת-זו דעתי,עם או בלי

ביקורת,אנא:כבדי! כאן מותר ובאנו כדי להביע את דעתנו,אם תסכימי לה או לא. וכאן אוסיף עוד דעה שתקומם אותך,ומותר לך,כמובן:כסף מניע את העולם,זו עובדה.כל התייפיפות בנושא לא תשנה עובדה מהותית.ומי שממרומי גילו לא למד זאת,קרי:צריך להסתפק במינורי-לבי לו! ומכוון לגברים ולנשים,כמובן.

ת י א ה

New member
תגובה תקבל ( פנייה לא ../images/Emo13.gif )

אם גבר מוצא חן בעיני גם הבילויים "המינוריים" שהוא מציע ימצאו חן בעיני. אם הרושם שקיבלת הוא שהנשים לא מסתפקות בפחות ממסעדות הופעות וטיולים, הרי שקיבלת את הרושם הזה מהנשים הלא נכונות. נשים שחשקו בבילויים יקרים ולא בך.

מי צי

New member
הכפר הגלובלי הפך לתעשייתי

ולכסף יש משקל בדיוק כמו לתכונות האופי של האדם. וזה, אגב, עובד לשני הכיוונים, גם גברים וגם נשים. נשמע כאילו יצא לך לפגוש דווקא את הסוג הנשי שהעדיף את גודל הכיס ו/או הארנק, מאשר את גודל הנתינה הפנימית שלך. מאחלת לך שתמצא את זו שתדע לקבל אותך, ואת כל מה שאתה יכול להציע לה, גם אם זה מינורי. אגב, בילויים מאג'וריים, מסתיימים לפעמים ב...פיצוץ.

חושבת שאם אתה

מזמין את הדייט שלך לדירתך במקום למסעדה או קולנוע או בית קפה ,נראה שכוונותיך לא רציניות. תמיד תוכל האשה לשלם את חלקה וכך נהוג היום כפי שנדמה לי.

שרונהה

New member
הבנת לא נכון yos

מה שחשוב הוא לא עושרו הפיזי של הגבר, אלא עושרו הפנימי..... והכי חשוב, החומר המדבק הזה בין גבר ואישה, שנקרא "כימיה"..... ולא דיברנו עוד על אהבה...

למעלה