פניה לעורכי תפוז בקשר לקידום מביך בעמוד הראשי

דומה

כי אתה נכשל בהבנת הנקרא. להלן תגובות/ הסבר נוסף לתגובתך. 1 - אני אמרתי! - גם בצלאל אמר: "ספציפית לגבי הקידום - לא שמנו לב לסוגיה הזאת בעת העריכה, אחרת סביר להניח שלא היינו מקדמים בשבת או בכלל." מה זה אומר לדעתך, "או בכלל?" ואני לא קובעת בחגיגיות, אני קובעת נחרצות! 2 - לא. הם אמורים לראות את השלט כבר בכניסה. אלא ש.. אם כבר נכנסנו, שיצאו משם אחר כבוד, (וזה לא דורש ממש משאבים או מאמץ מיותר, פשוט צעד אחד קטן אחורה), ובלבד לא ישכחו לרשום לעצמם להכנס במוצ"ש. 3 - באשר לפקפוק, הוא נשאר כזה, גם ללא אישורך. תודה. דבר נוסף לי אליך. בעוד שבצלאל זלזל מאוד בתגובה שלו, וטרח להדגיש כמה הבלוגר עצמו לא בסדר, וכמה עורכי תפוז רק לא שמו לב, וכל הקשקוש הזה בהתבוססות על הדשא והתפתלות בתגובה שלו, התגובה שלך בשרשור הזה שבה היה כתוב: "תודה על תשומת הלב‬ - העברתי את ההודעה שלך ואת צילום המסך הלאה". היתה מבחינתי נקודת האור היחידה. חשבתי לתומי שהנה שמישהו באמת מתייחס פה למה שיש לגולשים להגיד. - לרגע לא חשדתי שאתם קושרים יד אחת. עכשיו הכל מסתדר. הכל מתבהר. - מודה, ועד כמה שזה לא נעים לי, מוטב מאוחר מאשר אף פעם, הצלחתם לשטות בי. לסיום, מר מחקני, אם אתה חבר מועדון, שלישיית האגיס בשבילך ולמענך ב-141 שקלים בלבד. יומטוב. ע.ה

Bezalel P

New member
צר לי שאת לא מאמינה לי.

כאשר אין אמון, אז אין בסיס לדו שיח. אילו היינו מזלזלים בציבור הגולשים כפי שאת טוענת, הייתי יכול לומר לך שהבקשה של הגולש לא רלוונטית ושאנחנו נקדם תוכן מתי שמתאים לנו. אבל לא אמרתי את זה, נכון? אמרתי שאילו היינו שמים לב לבקשה לא להיכנס או להגיב בשבת, סביר להניח שלא היינו מקדמים. זה אולי יפתיע אותך (ואולי גם אחרים), אבל עובדי תפוז הם אנשים בשר ודם. קורה שמפספסים כיתוב, וקורה שעושים טעות. כאשר קורות טעויות בימות השבוע אנחנו יכולים לתקן אותן בזמן אמת, אבל אם נעשתה טעות בקידום שתוכנן לסוף השבוע יש סיכוי קטן יותר שנשים אליה לב בזמן.

בפניה שנכתבה בראש השרשור הזה נכתב:

"פניה לעורכי תפוז בקשר לקידום מביך בעמוד הראשי‬" "פניה לעורכי תפוז" - פשוטו כמשמעו. מכאן, שעורכי תפוז צריכים להשיב. היות ותוכן הפניה עניין אותי, עקבתי בסקרנות. - עוד מעט קט והסתבר לי, ש"עורכי תפוז" הם גם גולשים מן המניין, (יעידו תגובות שנכתבו בשרשור הזה לפני). בגלל האי צדק שאני חשה שתפוז עושה במקרים כאלה, ובגלל חוסר הסמטריה בתגובות שלפני, החלטתי אף אני להגיב. תשובתך הרשמית היתה המזלזלת מכולן, ולכן ראיתי צורך להשיב לך. (סוג של הערה משלי). תתפלא, זה בכלל לא מפתיע אותי שעובדי תפוז הם אנשים בשר ודם. קורה שמפספסים, קורה שעושים טעויות. הייתי נשבעת שאף אני מאותו הזן. אבל בצלאל, זה לא ממש לעניין, אני הרי מדברת על כמות. אני מדברת על מקרים חוזרים ונשנים. מעובדי תפוז הייתי מצפה למעט יותר אחריות, זו לא בקשה כל-כך גדולה מבני-אדם בשר ודם, לא? צודק בצלאל, "כאשר אין אמון, אז אין בסיס לדו שיח." - לדעתי, זו רק סמנטיקה, למה שאתה קורא דו-שיח, אני קוראת הערה. אין לי רצון לנהל איתך דו-שיח, לפחות לא בעניין הזה, אני בסך הכל הערתי. וזה.. אני מקווה שעדיין מותר לעשות. יומטוב. ע.ה

Bezalel P

New member
אני לא חושב שתשובתי היתה מזלזלת.

אבל זכותך לחשוב כך, אם זה מה שאת מרגישה. כמובן, מותר להעיר. חלק מתכליתו של הפורום הזה הוא להיות ערוץ למשוב בין הגולשים להנהלת הבלוגיה ולתפוז. וודאי שיש לנו אחריות, אבל על איזה מקרים חוזרים ונשנים את מדברת? באופן יחסי, מתוך עשרות, מאות ואלפי קידומי התוכן שנערכים בתפוז, מספר הטעויות הוא מאוד קטן.

איזה חרוצים, בחיי..

על המקרים שבהם מעולם לא התלוננתי/ הערתי קודם לכן. אני שומרת לעצמי את הזכות להתלבט לעשות כן כאשר אתקל במקרה כזה כאשר יגיע, והוא יגיע, מן הסתם :) יומטוב חברים - אני מקווה שלא שכחתם לקחת מטריה היום. ע.ה.

למעלה