פנינה חסמה אותי במתכונים

מאקי

New member
פנינה חסמה אותי במתכונים

בגלל שהעלתי את הקישור בניגוד לדעתה המסר אצלי לא אעלה אותו מי שמעונין בהעתק שישלח לי מסר

ההודעה שנמחקה למען ההגינות

הודעתך נמחקה בפעם הראשונה, לאחר שלא הבנת, כנראה, ופרסמת שוב, מחקתי ושלחתי מסר, ובפעם השלישית שבה התעלמת מכך שההודעה נמחקה, נחסמת. לקישור שהכנסת איו קשר לפורום מתכונים. הוא נוגע לסכסוך אישי בין שני גולשים. אין בו מתכון, קשר למתכון, רלוונטיות כלשהי לפורום מתכונים או עניין לשאר חברי הפורום. לנוחיותך מצרפת את המסר ששלחתי אליך, כדי שלא יהיה מקום לטעות כותרת: מאקי מחקתי את הקשור שלך לחברתי ובכל זאת הכנסת שוב, בבקשה אל תעשי את זה פנינה וזו הודעת החסימה: פעם שלישית להכניס את אותו הקשור למרות שמחקתי ולמרות שבקשתי יפה במסר, ובכל זאת. פנינה פנינה

ניקי ב

New member
פנינה, חסמת לקבוע?

כל כך מקווה שלא.

pimpf

New member
פנינה, אבל מאקי????

גם אם עשתה משהו לא בסדר, "תתנצחי" איתה במסרים... מדובר במישהי שנמצאת בפורום הזה כבר שנים ותורמת המון, ותגובה כזאת ממש פוגעת. מה לעשות, בתור מנהלת פורום צריך מעט יותר סבלנות ושיקול דעת נכון. לא מדובר במישהי שכל שני וחמישי עושה בלאגן, או מקניטה אנשים בפורום (בניגוד להרבה אחרים שם...), אלא במאקי. מוגזם, לדעתי...

=== פנינה יקרה, כשמך כן את.........

חישבי פעמיים איזו טובה יוצאת מחסימה זו ואיזו הנאה ניגרמת לכמה גולשים סמויים או עם ניק מישתנה. בבוקר כשניכנסתי לפורום בדיוק ראיתי את ההודעה של מאקי וכשניכנתי לקישור היא נעלמה כאילו ניתקע המחשב. כשעשיתי ריענון ההודעה כבר לא היתה. אבל מכיוון שכמעט שבוע לא ניכנסתי לפורום (לצערי) תיראתי לי שההודעה ניבלעה אי שם בין הדפים. קרוב לודאי שאותו מיקרה קרה גם למאקי. למאקי תמיד היתה כוונה טובה ושמרה על הפורום כאילו היה הבייבי שלה וקצת משונה לי שתיראי את ההודעה שלה כאילו היא ניסתה להזיק. את יודעת כמה הודעת יש במשך היום (נכון לא כל יום) שאינן קשורות לאוכל. הרי זו היתה טענתך, שבגלל זה מחקת את ההודעה שלה. אנא, אנחנו משאירים אנשים טובים באמצע הדרך וממשיכים עם ....... חישבי על בייקרי, לא כאשר דיברו אליו לא יפה לא הערת ? נכון זה שהוא בצבע אדום או כחול זה לא אומר שאי אפשר להעיר לו, אבל יש רמה. זה קרה יותר מפעם אחת. בגללם אנחנו צריכים להפסיד יועץ קולינרי ברמות כמו בייקרי ??????????? חישבי על זה. אלא אם כן יש פה גם חיסול חשבונות מפעמים אחרות. וחוזרת על חתימתי: האמינו יום יבוא מתי אני לא יודעת, העיקר שיהיה יותר טוב.

וואסבי9

New member
אוהבת - טעות טעות טעות

את צעירה כאן. לבייקרי יש הסטוריה של פרישות מכל הפורומים ברשת לא רק בתפוז. למאקי אף פעם אין כוונה טובה אלא אם היא יוצאת ממנה נשכרת. וכן, היא כפי הנראה שוב משתעממת, כבר הרבה זמן היא לא חירחרה ריב ולא גרמה להדחתו של מנהל פורום.

מאקי

New member
למען ההגינות פנינה?? זה מה שמחקת

זה לשיפוטכםו מאקי ו 11:21 | 26/02/06 זה לשיפטכם ופנינה אנא השאירי לצבור פה לראותולהחליט אני יודעת שזה מטריד.. אבל תני לפורום לשפוט הזה הזה מדבר על WAN למי שלא הבין צר לי אני חייבת לעשות זאת בכאב רב מאקי

ברוזונת

New member
פנינה,

אם תשימי לב בימים האחרונים לא מעט אנשים העירו לאלמרה על סגנון הכתיבה שלו שפוגע בחברת הפורום.. זה גורם לאווירה לא נעימה, מכיוון שהפורום החברתי הוא חברתי ומאגד חברויות שנוצרו גם מחוץ לפורום.. זה דיי לא כיף לקרוא את זה. למה הקישור שמאקי שמה ואין לי מושג על מה הקישור, הוא לא תקין אבל אין שהוא מתבטא ועושה אאוטינג לחיי אנשים זה כן בסדר?

r66

New member
פנינל'ה, אני מקווה שתתירי את החסימה

ושתפעילי אותה על מי שבאמת מגיע לו..... בחיי לא מתאים לך ב*כ*ל*ל

Rebeccan

New member
../images/Emo24.gif אוהבת אותך

התעלמי תהיי גדולה כמו שאת פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

חסימתך בפורום מתכונים

חסימתך נעשתה בתיאום איתנו לאור העובדה שהתעלמת מכך שהתבקשת שלא להכניס את הסכסוכים בין הגולשים בפורום הזה לפורום מתכונים. לאחר שהודעתך נמחקה פעמיים, התעקשת להכניס אותה פעם שלישית ולא נותרה לנו ברירה אלא להמליץ על חסימתך הזמנית מהפורום. הסכסוכים האישיים בין חברי הפורום השונים אינם מעניינו של פורום מתכונים, אין להם מקום שם, ומן הראוי להמנע מלהכניס אותם (בוודאי שלוש פעמים). אנו מוצאים לנכון להעלות מספר נקודות נוספות בעקבות דברים שהגיעו אלינו בפורום הזה ובמסרים: מנהלות פורום מתכונים מונו על ידי הנהלת הפורומים ובעקבות היכרות איתן, ולא בעקבות המלצה או התנהגות של גולשים אלה ואחרים. יתר על כן, העובדה שמספר גולשים התנהגו באופן בלתי ראוי בתקופת המנהלות הקודמות בפורום בוודאי לא הביאה אותנו להתחשב בדעתן בעת ההחלטה על מינוי מנהלות חדשות. עוד נציין, כי ההשמצה בדבר טובות הנאה ותשלום עבור הניהול הינה בגדר לשון הרע, שכן אין בה ולו שמץ של אמת. ניהול הפורום נעשה בהתנדבות גמורה, ולמעט החזר הוצאות סמלי עבור גלישה באינטרנט מנהלי הפורומים לא מקבלים דבר. אנו בטוחים שיש לך ולחבריך מכרים בקרב מנהלי הפורומים בעבר ובהווה, והם ישמחו לאשר זאת. לסיכום נסביר שוב:
אין להכניס הודעות בדבר נאצות לפורום מתכונים.
אנו ממליצים להמנע מנאצות גם בפורומים אחרים, ובכללם פורום זה.
החסימה זמנית ולאחר שיובהרו הכללים היא תוסר
מנהלי הפורומים ממונים על ידי הנהלת הפורומים בלבד, ולא על ידי גולש זה או אחר.
מנהלי הפורומים עושים מלאכתם בהתנדבות, ולא תמורת שכר, טובות הנאה, רכב צמודף טלפון סלולארי ואחרים.

מאקי

New member
תשובה אם כבר בחרתם פה

מאמתי לשון של פגיעה היא סכסוך? אני שאלתי האם זו השפה הנאותה כשהגיעתי לתא מסרים זה היה כבר אחרי החסימה תבדקו. היות ואני לא יודעת ולא השמצתי אנא אל תערבו אותי בענין אלא אם הזמנת פנינה לכוס קפה הינה טטבת הנאה או שוחד ובכך אני מודה .. הזמנתי את פנינה לקפה. אין לי מושג למה בחרתם לענות כך וכאן אבל מותר לכם.. זו הבחירה שלנו להשאר או לא. לגבי החסימה ההודעה אמרה לפנות לטל או לפנינה.. הסברתי לכם שלא ארצה לבוא בינהם רוצים להשאיר אותי חסומה? זה עושה לך הנהלת לפנינה טוב? שמחה שזה גורם לכם אושר ושהתמונות והביטוי של המנהל הנבחר שלכם לשעבר.. עטרת לא משנה מה מקובל שנה טובה מאקי

shara li

New member
כשעצוב ולא הולך..אני באה אליכם....

כשעצוב ולא הולך כשמפחיד ומסתבך אני באה אליכם אני באה אליכם האוטו שט על פני הכביש כנראה גם הוא מרגיש אני באה אליכם אני באה אליכם אבא יגיד: "הגיעה הנסיכה" אמא ברגע מוארת משמחה ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי ילדה קצרה על שביל ארוך לא תעצור לסגור השרוך אני רצה אליכם אני רצה אליכם והסיפור על הלשון עף וכבר נכנס ראשון אני רצה אליכם אני רצה אליכם אבא יגיד...

wan

New member
הנהלת פורומים יקרה תשובתכם כאן

היא עוד הוכחה... לרמה אליה אתם שואפים בפורטל שלכם... אם זה לא היה עצוב זה היה יכול להיות בדיחה מצויינת. מקווה שיש לכם מבקר פנימי שמבקר את הנהגותכם . כמו לכל חברה שמכבדת את עצמה. כי משהו משובש אצלכם. ולא אצל הגולשים שלכם. זכרו הגולשים עשו אותכם. וזכרו שהנהלת הפורום החליטה שיש שרשור OFF ובשרשור OFF מותר כמעט הכל ..לפחות לאנשים מסוימים בפורום..... אז למה אי אפשר להכניס קישור שמסב את תשומת הלב על הגועל נפש שהתרחש פה? למה כי אתם אוהבים לטאטא? כי לשפוך דם של אחרים מסב עונג לאוכלי נבלות וטרפות שבאים לכאן? ולעוד כמה אוהבי דם? לא שהם לא כאן בכל יום.. השעמום הורס אותם... אבל באמת אל תתממו הנהלת פורומים. ואני קוראת להנהלת הפורום גם לא להתמם. ואני קוראת למנהלת פנינה להסיר את החסימה של מאקי. מאקי לא עברה שום עברה. מי שעבר לא נחסם. אז בבקשה פקחו עיניים. ואתם יכולים לכתוב מה שתרצו כל המלעיזים ואוכלי הטרפות והנבלות. אני לא אוסיף מילה אחת יותר ממה שכתבתי כאן.

shara li

New member
את ממש לא חייבת לגלוש כאן,

אחרי כל כך הרבה שנים כאן את יודעת שמדובר באתר פרטי שאינך חייבת להיות בו. אז אם לא מתאים לך, תמיד קיימת האפשרות לארוז ולהפרד (ויפה שעה אחת קודם...חחחח) So long, farewell, auf Wiedersehen, goodbye Goodbye, goodbye, goodbye

shareli את אישה מחרחרת ריב ונהנית

מכך כמשקיף מהצד זה שקוף יותר מידי מי שמך לשפוט או שאת אחת מאלו המויינים בכרטיסך האישי

shara li

New member
קטרינה חביבה

תאמינ/י לי שחרחור ריב זו התכונה הטובה שלי. שאר התכונות שלי הרבה יותר רעות. המשך יום נעים ממני. וחוצמזה אני לא שופטת, אני מבצעת....חחחח

ADINA1952

New member
גברת שרה לי יקרה

לא תצליחי לגרום ל WAN להיות איתנו, בינתיים ממך לא הפקו שום תועלת או עזרה במתכונים, מה שאי אפשר להגיד על WAN, WANתורמת המון בפורום מחייה אותו, עוזרת לכולם מעלה מתכונים עם תמונות ותמיד מוכנה לתת הסברים, כל הדברים שהיא מביאה לפורום היו הרבה רוצים להגיע לרמת הכתיבה שלה או לבישולים ולמתכונים שלה, ככה שלא תצליחי להכעיס אותה ולגרום לה לא להיות פה, כי אנחנו לא ניתן לך אין גדולה ממה WAN אוהבים אותך

למעלה