פנינה חסמה אותי במתכונים

ADINA1952

New member
WAN תישאר איתנו, לא תגרמי לה

לעזוב בחירחורי ריב שלך לעזוב,

מאקי יקרה שלי ../images/Emo23.gif רק עכשיו ראיתי

לא ידעתי בכלל על הנעשה ללא ההודעה של WAN בפורום מתכונים. מצטערת מאוד על החסימה שלך, זה לא מגיע לך, את אישה מקסימה משכמה ומעלה
אני מקווה שמהר מאוד תוסר החסימה ותחזרי לבית שאת הכי אוהבת
הבית שאת נלחמת עליו
הבית שלך כבר שנים... חברה יקרה

shara li

New member
הכלבים נובחים והשיירה עוברת....

כל אלה שאך זה מכבר קלסו ושיבחו את פנינה חברו פתאום יחדיו נגדה. רינה 66, מאקי כמובן, WAN יהלומית וברווזונת... כולם שכחו את את כל הטוב ונטפלות לשטויות של סכסוך מאקי-אלמרה-WAN על רקע של סכסוך בטיול משותף של אלמרה וWAN למרוקו . למה להעכיר את האווירה בגלל זה , יתרה מזו לפגוע בפנינה שכבר מספר שנים משקיעה את כל חייה כולל בריאותה בעזרה לזולת ופתאום השתלחות פראית כזו של מאקי WAN ונציגותיהן. והאחדות של התאומות???? רק נאמר למאקי משהו וWAN משתלחת- WOW!!!! פשוט מזעזע הבוגדנות ודו הפרצופיות הזו. מעניין מה יקרה אחרי שקיעת האובך ואבק הדרכים- האם WAN או רינה או מאקי יוכלו להישיר מבט לפנינה? אתן מציבות כל פעם את הרף כל כך נמוך .... פנינה - רק שתדעי כי במסרים הרבים שאני מקבלת- כולנו איתך!!! וזכרי בבקשה- הכלבים נובחים והשיירה עוברת (כמו שרשור השירים המגוחך של רינה)

shara li

New member
זה הדבר הכי אינטיליגנטי שיצא לך?

מקסימה.יש לך שפת גוף מרשימה.

shara li

New member
תודה.

אמרתי. אז מה? אז עכשיו את פחות וולגארית????? שימי לב שלא ניבלתי את הפה אפילו פעם אחת. ואת???\

pimpf

New member
מה הקששששרררר??!!!!!

מישהו פגע בפנינה? פנינה, מישהו פגע בך? שרה, אני לא רוצה לדבר בשם פנינה, אבל אני חושבת שפנינה היא בנאדם מספיק בוגר בשביל לעשות את ההפרדה הזאת, בין דיעה של בנאדם, לבין "פגיעה"... די כבר, מספיק עם זה. זה מה שמעכיר את האווירה (כל הביטויים שאת נונת כאן, "השתלחות פראית" וכו'... די עם הדרמטיות...) שיהיה לילה טוב,

shara li

New member
התלבטתי , בכל זאת אענה

הביקורת על החלטתה של פנינה לחסום את מאקי היא ערעור על שיקול דעתה והבנתה. פנינה הסבירה למה חסמה ואז הגיעו ה"תאחיות" WAN ומאקי ותקפו את ההחלטה. ראי למעלה מה הן כתבו וראי מה היה בשרשור שנמחק במתכונים. אגב, תחושתי שפנינה נפגעה, נפגעה מאוד. גם השפה "אוכלי נבלות" של WAN או התנועה המגונה של רנה - זה נראה לך תרבותי? האם זוהי תגובה ראוייה? ואנא, תשאלי את WAN האם לא עברה במוחה מחשבה על הדחתה של פנינה ותפישת מקומה? (כמו שבזמנו WAN לקחה חלק פעיל בהדחת המנהלות הקודמות) דברים שרואים מכאן... והנה - ניתן לומר משהו ללא ניבול פה או ביצוע תנועות מגונות. ליל מנוחה

ברוזונת

New member
עם כל הכבוד..

למרות שאני לא מסכימה עם ההחלטה לחסום את מאקי ועל אי החסימה של אלמרה.. אין לזה שום קשר על הדעה שלי על פנינה.. נכון שאני לא מבינה אותה אבל לא חברתי נגדה.. לילה טוב

למעלה