פנינו לאן

gertrude

New member
פנינו לאן../images/Emo35.gif

כעת, לאחר שהתגבשה כאן קבוצה קטנה ומעניינת, תהיתי לאיזה כיוון כדאי שניקח את הפורום כדי שלא יתמוסס ושימלא אחר צרכינו השונים כקהילונת מתגבשת. מהכרותי עם פורומים אחרים ידוע לי שיש כמה דפוסים פופולריים:
הפורום הוא אתר אליו נכנסים כאשר עולה שאלה מסוימת לשאול או עניין נקודתי להעלות (פתאום בוער לי לדעת טלפון של מלון בלי ילדים או שאני רוצה שנקטר ביחד על סעודת החג הרועשת);
הפורום מתנהל לו לאטו, כאשר פעם בכמה ימים מישהו נכנס, מרפרף, עונה, שואל וכדומה. יש תקופות סוערות יותר ויש פחות, אבל לרוב אין סיבה להיכנס יותר מפעם ביומיים בערך לראות מה קורה.
הפורום הוא גועש וסואן משום שנושאו מספק הרבה חומר בעירה;
הפורום מקדיש את רוב הזמן לנושא שעבורו הוא נפתח, אך מתפתחות בו לא מעט סטיות לכיוונים שונים. הסטיות אינן קשורות בהכרח לנושא המקורי, אך נשמרת בהן רמת דיון אינטיליגנטית ומעניינת, וכעבור זמן מה - הן דועכות מעצמן;
הפורום פעיל משום שמנהליו מרבים לשעשע את הקהל בסקרים, שאלונים, תמונות, שאלות יזומות, קישורים וקונפטי;
פורומים שהפכו לקהילות של ממש - מפגשים, פיקניקים, התארחויות וטיולים. הפורום שומר על קשר וממלא את הזמן בין מפגש למפגש. בוודאי שכחתי או לא הבחנתי בכל מיני סוגים נוספים, אתן מוזמנות להוסיף ובעיקר לומר את דעתכן בנושא. בין המשתתפים יוגרלו אטמי אוזניים לתקופת החגים. הערה ראשונה: כמובן שגם גברים מוזמנים להשתתף בדיון. הערה שניה: "אז למה בעצם לא להשאיר את זה כמו שזה ולראות לאן זה הולך?" - בגלל שאין כזה דבר (או בעצם יש כזה, אבל פורומים כאלו מתמוססים באיטיות ובייסורים). כל מערכת יחסים (ויש לנו כאן מערכת יחסים
) דורשת טיפוח כזה או אחר (במקרה של פורומים הטיפוח יכול להיות של ההנהלה לבדה או בשיתוף פעולה של חברי הפורום) אבל אם לא ניגע בזה - זה ידעך וימות. ומי שמעדיף לראות לאן תנשוב לה הרוח, מוזמן להתרווח לאחור ולצפות.

QueenOfMagic

New member
שאלה מצויינת!!!!!!!!!

אני חושבת שהפורום צריך להיות מעין עזרה במידע למשל על אנשים ללא ילדים ואיזורים נטולי ילדים. ולדעתי הייתי שמחה למפגשים..אני לא יודעת על אחרים.. וכמובן שאני מניחה שיש מקום לקיטורים של אימא אמרה לי ככה..ודודה מצד זה...אומרת ככה..

I s t a r

New member
../images/Emo6.gif אהבתי ת'תמונה.

לא יודעת. יודעת רק שמה שלא מתאים לי- לא אשתתף בו-ומשמעו ששרישורי טרולים/מסיונריות/הטפות ושאר צרות מוח -כמו בעולם האמיתי-להתעלם ולעשות למרות שהם שם. מעבר לזה, כל מה שיבוא,ברוך הבא.

גם אני אהבתי את התמונה, ובעניין

ובעניין פנינו לאן? כרגע הפורום מספיק מעניין בשבילי ואני דוגמת אותו כמה פעמים ביום (בימי עבודה - ששששש אל תגלו לבוסית שלי
) הייתי שמחה אם היה נשאר כזה. נכון שלא כל הדיונים הם באמת "לעניין" אבל עולים בהם הרבה "עניינים" מאד מעניינים ואני מוצאת הרבה דברים לשמוע ולהשמיע. גם הרעיון של מפגש נשמע לי נחמד. אף פעם לא הייתי במפגש שמבוסס על פורום באינטרנט, ואני יודעת שיכולות להיות גם אכזבות, אבל הפורום הזה נראה לי כמו פוטנציאל למפגש מעניין.

אחד לקח מחברו

בהשאלה קערת פלסטיק. למחרת הוא מחזיר לו את הקערה עם עוד קערה, קטנה יותר. ההוא שואל אותו: מה זה הקערה השניה ? עונה לו: בלילה נולדה לקערה הגדולה קערה בת. כעבור זמן ההוא שואל מחברו כף ולמחרת מחזיר לו ליד כף וכפית. ושוב אותו הסבר: בלילה נולדה לכף בת קטנה, כפית. אחרי שבוע הוא לוקח ממנו בהשאלה שעון זהב יקר. ההוא שמח. היה בטוח, שגם לשעון יוולד שעון זהב קטן. עוברים כמה ימים והמשאיל בא לשואל ואומר לו: מה עם השעון ? למה אינך מחזיר לי אותו ? עונה לו השואל: שעונך מת! אומר לו: ממתי שעון יכול למות ? עונה לו: אם האמנת, שקערה וכף יכולות ללדת, תאמין ששעון יכול למות...

Cat79

New member
אני מאד אוהבת את הפורום

הייתי רוצה שהפורום יתגבש ויהיה לקהילה ביתית, מרובת דיונים מעניינים. אבל כשאני רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי וקשור לעניין הילדים אני צריכה לחשוב פעמיים ולא, לא בגלל החברים הקבועים כאן, אלא בגלל כל מיני "הורים" למיניהם.

karnity

New member
עתיד הפורום ../images/Emo66.gif

גרטרוד העלתה כאן אפשרויות רבות... ואני חושבת שלא על מנת לבחור רק באחת מהן... באופן אישי, הייתי רוצה לראות בפורום דיונים של חברי הפורום על הנושא וגם מחוץ לנושא... (כל עוד זה מעניין את חברי הפורום...) יהיה מעניין, לדעתי, לקיים מפגש אמיתי... (אבל על האופרציה הזו נחשוב בעתיד...) הייתי שמחה לראות יותר היענות בלוחות...(בנתיים רק ההמלצות של גרטרוד ושלי תלויות להן שם... אותי מאד מסקרן הטעם האישי בספרות של כל אחת ואחד מחברי הפורום...)..

gertrude

New member
אני לא מבינה מה ההתרגשות

סך-הכל תמונה של תינוק שמלווה דיון בנושא אחר לגמרי, שאליו עדיף להתייחס. התינוק הזה גם לא מגעיל או מכוער במיוחד (אני מניחה שהתרגזת כי הוא נראה לך מכוער, אבל גם אז אני לא מבינה למה זה מרגיז) בעיני הוא דווקא חמוד. וחוץ מזה, מה? אסור להגיד שיש תינוקות מכוערים (כן, וגם חתולים מכוערים) או שרק לאמהות מותרת הפריבילגיה הזו? איך שלא יהיה, אני מקווה שאת מרגישה עכשיו ש"החזרת לנו" כראוי ושהדיון יוכל לשוב למסלולו החשוב הרבה יותר מתמונה כזו או אחרת. נ.ב - עד כמה שאני יודעת התמונה היא הדמיית מחשב, לא תינוק אמיתי. יותר טוב ככה?

SaraGubits

New member
לא כועסת. רק חושבת שזה לא פייר

מה עם הדמיית מחשב של חתול מכוער?

SaraGubits

New member
שתהייה שנה טובה לכולנו

יהיה יותר הוגן לתינוקות אם נשים תמונות כאלו במקום מה שלמעלה

prizman

New member
אותי דוחות התמונות של התינוקות האלו

סליחה שרה ושנה טובה

SaraGubits

New member
בעלי חיים מוזרים הבני אדם האלו

אף בעל חי לא שונא את הגורים של עצמו

SaraGubits

New member
אני לא מסיונרית

אף אחד לא חייב לגדל תינוקות וילדים אם הם לא רוצים. אבל מכאן ועד להגיד שכל התינוקות הם דבר מגעיל?

למעלה