פנינו לאן

inbal76

New member
שרה

א. מי כאן אמר שכל התינוקות זה דבר מגעיל? prizman אמר שדוחות אותו התמונות האלו, וזה לא אותו דבר. גם אני קצת סולדת מהן, כי זה קיטשי וסכריני ודברים כאלה דוחים אותי לפעמים. זה לא אומר שתינוקות מגעילים אותי. (הם בד"כ לא.) ב. גם אם אכן יש כאן כאלו שחושבים שתינוקות זה דבר מגעיל - זכותם. מה זה עניינך? תתרגלי לעובדה שבפורום הזה את בחברת אנשים שלא בהכרח נמסים לריצפה או פוצחים בצווחות "יואו איזה מאמי!" למראה תינוק. (ואין לך שום סיבה לקחת את זה אישית.) ג. "מלחמת הנגד" שלך על-ידי תמונות של חתולים מכוערים לדעתך, היא תגובה ילדותית להפליא. באמת ציפית שנעלב מזה? את מצחיקה. ד. למרות הכל - שנה טובה גם לך, ולילדייך כמובן!

SaraGubits

New member
עינבל, צודקת ובעצם.. אני לא נמסה

מתינוקות. לא טיפוס של פוצי מוצי ואיזה מאמי. אבל נמסה מחוכמות של כל יצור חי חמוד: של תינוקות וגם מחוכמות של חתולים.

prizman

New member
אני שמעתי דווקא על

לא מעט בעלי חיים שטורפים את הגורים שלהם. והגורים שלך הם לא ממש שלי עד כמה שידוע לי אלא אם תזכירי לי.

SaraGubits

New member
לא חדש לי. הנאצים והבבלים נהגו

להחזיק תינוקות תלויים ברגל שלהם ואז לנפץ את הראש שלהם לקיר

prizman

New member
לא הרחקת קצת לכת?

לא אוהב תינוקות, ובכלל זה את שלך. נכון. מכאן ועד ניתוץ ראשים? נראה לי שהגזמת קימעא.

prizman

New member
דרך אגב, זה נראה כמו ארנבת

שבשימחה תעלה על שולחני.

prizman

New member
אני אגיד מה שתבקשי

אבל בשמך, לבבלי או הנאצי הראשון שאפגוש.

prizman

New member
משום מה יש לי הרגשה

שהם יירו בך לפני שיירו בי תנחשי למה

prizman

New member
ואני שואל את עצמי

אם כבר עכשיו לומר מה התשובה ומדוע היא מוטעית או להמתין עד שתעני על שינאה עצמית על שינאה דתית וכו'

prizman

New member
לא ברור לי מה ההקשר של המשפט הזה

אבל בואי ננתח אותו נקודת המוצא היא בבית=טוב. ללכת =רע. האומנם? מצד אחד, מי שהולך רואה דברים, לומד דברים וחווה חוויות. מי שבבית תקוע. ובואי נראה מיהו ומהו הבית. ניו ג'רסי היא מין הר סיני כזה. שממה שמול הארץ המובטחת ניו-יורק. מדינה שוממה ומשעממת שכולה פרברים של מעמד בינוני חסרי עיניין. והבית גופא, תקועה עם שני עוללים, בררר... אני שמח ללכת ומאחל לך שתישארי בבית לנצח עם רבבות ילדים מיללים.

SaraGubits

New member
מנסה להקניט? יאללה יש לי הקנטה משלי

להתראות בבית אבות בשנת 2050 (בביקור התנדבותי לביקור זקנים בודדים)

prizman

New member
רק תתאמי מראש

שלא תפריעי לי באמצע האקט עם המטפלת החמודה שתהיה לי.

chinabird

New member
הלו, מה נהיָה?!

שרה, כמשתתף פאסיבי אך מתמיד בפורום, אני מרגיש מחויב לתהות מה בדיוק קורה עם השרשור הזה. גרטרוד פירסמה תמונה של תינוק שהופעתו לא מצאה חן בעינייך - ומיד הפך השרשור כולו, ביוזמתך, לתחרות בין ילדים לחתולים על פרס ההקאה הבינ"ל. נדחק נושא השרשור המקורי (והחשוב, לדעתי), ובמקומו נותרה רק התנצחות בינך לבינך, שאף גלשה לסוגיות היסטוריות ואסתטיות שבאמת אינן ממין העניין, וכל זאת באופן שאינו מועיל ואינו מוסיף כבוד לא לך ולא לפורום. בואי נסכם ששנה טובה לכולם, תינוקות וילדים כאחד, ונחזור לענייני השרשור השוטפים?

למעלה