פסדינה - פברואר 2003

niv_204

New member
פסדינה - פברואר 2003

טוב, אני אנסה לכתוב לפי סדר כרונולוגי.

niv_204

New member
יום חמישי – ערב

– הרשמה מוקדמת לבעלי כרטיסי גולד וסופ"ש עמדנו בתור אחד ענק, בסבלנות. בדרך חילקו לנו תמונה גדולה של זינה מהפרק "The Price” עם הגרזן ביד. תמונה גדולה מהרגיל – בסביבות 30X40 ס"מ. קיבלנו סרט ירוק זוהר על היד (לפי סוג הכרטיס) – כזה שלא יורד והגענו ל-dealers room – חלום חייו של כל זינאי. גם שם התור היה ארוך. עמדתי מאחורי אישה אחת כהסתכלה על t-shirts של זינה וגבריאל שמכרו שם. היא אמרה שיש לה מספיק חולצות ושהיא לא צריכה עוד, ואחרי שנודע לה המחיר (5 דולר) היא אמרה שזה שווה, אפילו בשביל פיג'מה, אז גם אני קניתי – לא צריך הרבה בשביל לשכנע.. אחרי כל זה פגשתי חברה מניו-ג'רסי וישבנו בפאב של המלון. היתה שם כפילה של לוסי בשם דבורה (דבי) (שאני לא כל כך אהבתי בהתחלה אבל אח"כ זה השתנה-היא מופיעה בספר) שפתאום צעקה – "הנה ג'ו". זה סיפור של שעות אז אני רק אקצר ואומר שג'ו באמת אדם נחמד. היא סיפרה על הסרט הדוקומנטרי ופגשתי את הבחורה שאחראית על הסרט. דיברנו צחקנו וכו'. היה כיף.

niv_204

New member
יום שישי - ערב

נפתח בהקרנת סרטי וידאו שניצחו בתחרות שקריישן עשו. הכנס נפתח רשמית עם וידאו קליפ מדהים על קווין – עם תמונות מהופעות שונות שלו (הרבה מעבר לזינה) לשיר של מייקל ג'קסון שאישית, אני לא אוהבת, אבל לנצח יעלה דמעות בעיני בזכות הוידאו-קליפ הזה. Musetta Vander (Ilainus) – (למי שלא זוכר – משחקת את החברה של אתנה שמתה) – לא יכולה להגיע היום. עוברת ליום שבת בבוקר. היא נראית מוכרת פחד. מסתבר שהיא משחקת בהמון המון סדרות מד"ב. מסתבר שהיא שחקה ב"באפי" בעונה הראשונה את המורה שזנדר התאהב בה ושהפכה לחרגול הענק.. Paris Jefferson (Athena) – היתה נהדרת. Tim Omundsom (Eli) – דיבר על איך זה להיות אבא (עדיין מתלהב מאד והראה את התמונה של לילי) ועל כמה הוא מעריץ את השחקנית טיין דיילי איתה הוא משחק ב"המשפטים של אימי". הוא היה קצת שיכור כי בלילה הקודם הם סיימו לצלם מוקדם וטיין הציעה לו שיצאו לשתות משהו והוא אמר שלא מסרבים למשקה עם טיין. הצטרפה אליהם עוד שחקנית אורח (ששכחתי את שמה – הייתה עסוקה בלזכור את מה שהוא אמר על הופעת האורח של שרון גלס בסדרה). הוא צחק שלא נתנו לו להכנס לבר כי לא האמינו לו שהוא נמצא עם שתי שחקניות בסדר גודל כזה – מה גם שטיין עשתה פרצופים כאילו שהוא באמת לא שייך.. בכל מקרה, כנראה שעבר עליהם ערב מאד מהנה כי הוא הגיע די שתוי לכנס.. Season Seven: Xena Premiere Video – סרט מעריצים שהכינו דבי אבוט וונדי ווד – המשך מעלליהן של זינה וגבריאל אחרי FIN. יחסית לקטעים שראיתי באינטרנט, הסרט דווקא נחמד, היו קטעים כ"כ מצחיקים שכל הקהל ממש התגלגל מצחוק. כל הכבוד לשתי הבחורות האלה. באמת הן השקיעו ועשו הכל לבד והתוצאה ממש מהנה. בין לבין קיבלנו הצצצה על ה-Coffee Talk שבקיט מס' 6. הקטע שאני הכי זוכרת הוא הדברים שלוסי אמרה על הבכי שלה ב"קליסטו" – סצנת המדורה המפורסמת – כשהיא מדברת על הריח. היא אמרה שהיא חשבה על דבר אחד. התיאורים של אנשים את הריח במחנות ההשמדה – זה דבר שנחרט בזכרון אבל אף אחד לא מדבר עליו...

niv_204

New member
שישי - ערב - הוספה

דניאל קורמק (אפיני) - עולה על הבמה. היא כ"כ נחמדה, אמיתית וכיפית. צוחקת וזזה הרבה (דבר רע מאד עבור אלה שמנסים לצלם במצלמה דיגיטלית..). זאת הפעם הראשונה שראיתי אותה. דיברה על לוסי, על קווין, על העבודה בסדרה ואפילו זרקה משהו על החיבה המיוחדת שיש לאפיני לסוסים
מישהו שאל אותה שאלה על The Price of Milk (הסרט שבו היא שיחקה עם קרל). השאלה היתה כדי להבהיר איזושהי נקודה בסרט אבל היא סיפרה שהסרט הזה הוא ללא תסריט! ושלא ננסה לחפש הגיון כלשהו בסרט. חבל - הייתי שמחה אם היא היתה מסבירה קצת את הסרט - הוא די מוזר.. היא גם ציינה שהיא עברה עם הבמאי הזה קודם לכן בסרט - Topless women אז היא כבר התרגלה לצורת העבודה שלו.

niv_204

New member
שישי - לילה - הקברט

אני לא מצליחה להזכר באיזה סדר הם הופיעו – רק מה שבטוח – האדסון הופיעה אחרונה.. קלייר סטנספילד (אלטי) ודניאל קורמק (אפיני) – עולות על הבמה רציניות בבגדים שחורים ומשקפיים. הולכות להראות לנו קטעים ולספר לנו על "האמת שמאחורי השאקרם". הן ערכו סרט "דוקומנטרי" והוציאו את כל ה"לכלוכים" שבסדרה. הראו לנו כמה "זוגות הורים" מפורסמים והתוצרים שלהם בסדרה (אלן דג'נרס ואן הייש – גבריאל) או מאיפה באמת הגיע השאקרם ומה תפקידו האמיתי – אני לא אפרט כי הפורום לא מוגבל מבחינת גילאים אבל כמו שקראתי באיזשהו מקום – זה קשור לברוס קמפבל.. בכל מקרה הכל היה ברוח טובה, מצחיק בטירוף. הן סיפרו שלוסי ממש קינאה בהן על זה כי הן קיבלו את "ברכתה" ערב לפני – מסתבר שדניאל מתארחת אצל לוסי וקלייר הצטרפה להכנה של התוכנית ושנפתחו הרבה בקבוקי יין באותו לילה.. דריאן טקל (סיירין) – עלתה על הבמה ושרה שירים בצרפתית, בין היתר שירים של אדית פיאף שאני אישית מאד אוהבת. היא שרה עם המון רגש האישה הזאת, ויש לה קול נהדר. טים אומנדסון – עלה ושר שירי פרנק סינטרה – עם סיגריה, בקבוק וויסקי, בקבוק קולה וכוס – הכין לעצמו כמה כוסות – אני ספרתי 3 וזה לא שעקבתי אחריו כל הזמן.. הוא שר ממש יפה, האוירה היתה נהדרת והוא יכול לרדת לטונים ממש נמוכים .. האדסון לייק (קאליסטו) – טוב, זה לא חדש לרובכם שהאדסון היא תופעה שממלאת אולמות שלמים לבד. היא עלתה על הבמה בחלוק תכלת והתחילה לדקלם משהו תוך כדי ישיבה על הכסא. כשהתחילו הצעקות של "לא שומעים" התחילה המוסיקה, החלוק הועף והאדסון התחילה לרקוד בתלבושת שחורה (שאם אני לא טועה גם היא הצטמצמה בהמשך הריקוד) לצלילי שיר מ-All That Jazz (אני חושבת, זה מה שאמרו לי). הצטרף אליה רקדן בשלב מסוים והוא העיף אותה באויר, התגלגלה מסביבו ועליו – דברים שרואים בד"כ אצל רקדנים מקצועיים, אבל כנראה שכל היוגה שהיא עושה משתלמת.. הגמישות, הגמישות.. מיותר לציין שהיא סיימה את הערב לקול תשואות הקהל שעמד על הרגליים.. זה הגיע לה.

gabrielle

New member
* לא נושמת *

* לא יכולה ללכת לישון מרוב התרגשות גם ממה שסיפרת וגם ממה שעומד לבוא *

shanyz

New member
משהו שלא הבנתי...

כאילו למה האדסון רקדה? זה מה שאמורים לעשות בכנסים?:) אממ לא הבנתי כל כך מה המטרה של הכנס הזV? שכל אחד עולה ושר..? ולי הבנתי גם מה לוסי קינאה בדיוק בכפילות..(הבנתי נכון?)

niv_204

New member
תראי, כל כנס זה שונה. הכנסים של

קריישן, כמו שהבנתי, מחולקים לשני חלקים. במשך היום עד שעות הערב יש מעין "הרצאות" ו/או שאלות ותשובות לשחקנים. בערב יש הופעות רשמיות יותר. יותר הצגה ופחות מעורבות של הקהל. בכנס הזה, ההצגות / המופעים היו בשישי בלילה - הקברט ובשבת בלילה - ההופעה של לוסי ורנה. הכנסים בלונדון שהיו היו אחרים - הרבה יותר אינטנסיביים ולחוצים מבחינת השעות. יותר שאלות ותשובות, כמעט ולא הופעות.

niv_204

New member
שבת

כמו שכבר ציינתי - מוזטה ונדר פתחה את הבוקר. אח"כ הטריוויה – לתשומת לב מנהלות הפורום ומארגני כנסים למיניהם – השיטה דווקא עבדה בסדר – הם העלו 3 משתתפים לקהל כשהם אמורים לעבוד כצוות. הם אמורים לענות נכון על 5 שאלות ברציפות! ברגע שהם לא עונים נכון – צריך לספור מחדש. את השאלות שאלו אנשים מהקהל. מישהו שאל שאלה – אם הם ענו – עברו לשאלה הבאה. אם לא ענו נכון או בכלל – מישהו אחר מהקהל עונה – אם פותר – מקבל פרס ועוברים לשאלה הבאה, אם לא – עוברים למישהו אחר עד שחוזרים אל שואל השאלה שנותן את התשובה הנכונה ומקבל פרס בעצמו.. נשמע קצת מסובך אבל עובד מצויין! רשמתי את השאלות שאנשים שאלו – אני אכתוב אותן כאן בהזדמנות.. Jay Laga'aia – (מבטאים פשוט ג'יי לאג'איה) (דרקו) – הבחור הזה כשרון מהלך!!! חמוד כ"כ, רץ וקופץ על הבמה, מחייך, טוב, לאט לאט. בשניה שהוא עלה על הבמה הוא התחיל לספר על עצמו ולרדת על עצמו – הוא דיבר איזה 10-15 דקות על עצמו לפני שהתחיל לענות על שאלות. על כל שאלה שהוא נשאל – הוא ענה בפירוט ותמיד נזכר באיזה סיפור מצחיק. והאיש גם שר, ויודע לשיר. הוא שר 2 שירים, אחד שלו (אם אני זוכרת טוב) והשני (אני לא בטוחיה שזה השם אבל Always take the weather with you), של להקה קיווית (אני מקווה שאני לא טועה). הוא סיפר הצילומים הראשונים שלו בסדרה היו עם לוסי והוא היה אמור ללכת איתה מכות. וכשהיא יצאה אליו בפעם הראשונה בתלבושת זינה הוא היה בשוק. הזיל ריר ולא היה מסוגל להרביץ. הוא עשה כמה חיכויים של מכות "נשיות ילדותיות כאלה". בסופו של דבר הוא הסתדר.. בפרק TQIM שאלו אותו אם הוא יודע לרכב על סוס והוא אמר "בטח".. מסתבר שלא ושלסוסים יש רצון משלהם – בעיקר סוסים מאולפים בסדרה שיודעים לאן ללכת.. הבעיה נוצרת כשצריך לשנות להם את הכיוון... בכל מקרה, האיש קומיקאי, זמר, מספר סיפורים מעולה. הוא ריתק את כולם והצחיק את כולם והזמן איתו עף.. Melinda Clark (ולסקה) – כשראיתי אותה בלונדון היא רק נתנה הצגה עם האדסון. הפעם שאלו אותה שאלות והיא ענתה. התינוקת שלה היתה בקהל הפעם אבל היא לא רצתה לעלות על הבמה כדי שנראה אותה.. Steve Sears – אני חושבת שהוא אחד הבמאים. הוא הביא ארגז עם כל מיני דברים מעניינים שזינאים מכל רחבי העולם הכינו ושלחו לו. היה קצר, מצחיק ומעניין. הוא כנראה מאד אהב את הזינאים בכנס כי הוא הסתובב אח"כ בבר ובין כולם עד הרגע האחרון של הכנס.. (הפעם האחרונה שראיתי אותו היתה בבר של המלון בשעה 1 בלילה של יום ראשון מוקף זינאיות..). Darien Takle (סיירין) – עלתה על הבמה, סיפרה כמה סיפורים. שאלו אותה שאלות "אימהיות" למיניהן (חלק היו מטומטמות כמו "איך זה להיות אמא של זינה" וחלק שהיא מאד התלהבה מהן כמו "איך היחסים בינה לבין כלתה – גבריאל"). היא גם שרה לנו שיר חדש מתוך דיסק חדש שלה שיצא בדיוק. היא התבלבלה בהתחלה ודי היתה נבוכה מהענין אבל היא יצאה מזה בכבוד והקהל שכ"כ אוהב אותה היה כ"כ תומך שזה באמת היה כמו אירוע משפחתי.. הפרק האהוב עליה הוא Takes One to Know One. Meighan Desmond (דיסקורד) – הציגו אותה ופתאום ראיתי על הבמה ילדה! ילדה! הבחורה נראית כמו ילדה בת 12-15 מקסימום בלי האיפור והתלבושות. 3 פעמים שאלו אותה בת כמה היא – היא היום בת 23 אני חושבת. היא חמודה, עם מבטא קיווי כזה. היא לא השתתפה הרבה בזינה אלא יותר בהרקולס והרקולס הצעיר אבל שאלה אחת אני זוכרת – מי היה מנצח בקרב אם זינה לא היתה מפסיקה אותו – דיסקורד או אפרודיטה? את התשובה לא שמעתי בגלל שאגות הקהל אבל נדמה לי שהיא אמרה דיסקורד.. Hudson Leick (קאליסטו) – אני לא אכתוב שוב כמה היא מופרעת, מקסימה, מענה ומהנה האישה הזאת. לשם שינוי היא כן ענתה על שאלות, שוב נתנה את הצווחה המפורסמת שלה. היא עלתה על הבמה עם שימלת סטרץ' מכסף שהיתה כ"כ צמודה שאני לא מבינה איך היא הצליחה לזוז איתה, שלא לדבר על לנשום. היא אמרה שהתחושה היא כאילו מישהו מחבק אותך והיא לא הפסיקה ללטף ולחבק את עצמה כל הזמן. היא מכרה את השמלה במכירה פומבית ב-1500 דולר לאיזה בחור. אז היא ירדה מהבמה כדי להחליף ל"משהו יותר נוח" וחזרה עם שמלה ורודה עם נצנצים שחושפת יותר מאשר מסתירה – בסופו של דבר גם אותה היא מכרה ב-1500 דולר לאיזו בחורה. הבחורה שקנתה את השמלה נתנה אותה בלילה האחרון להרבה בחורות שניסו למדוד את השמלה הזאת.. אני לא הייתי נותנת לאנשים למדוד שמלה שקניתי ב-1500 דולר, מה עוד שרובן לא היו במימדים של האדסון והיו כמה מחזות לא נעימים עם השמלה הזאת.. אבל כולם היו שיכורים וצוחקים והכל כמובן היה ברוח טובה. בכל מקרה, גם הבחור וגם הבחורה שקנו את השמלות קיבלו חיבוק ונשיקה מהאדסון. הכל הולך לצדקה.

niv_204

New member
שכחתי - בשבת גם הראו לנו

XENA SILENT MOVIE: World Premiere, courtesy of Xenaversity שווה לנסות ולהוריד מאיפשהו. זה סרט קצר בסגנון של פעם - בשחור לבן עם כתוביות בלי דיבורים ורק מוסיקה עם קטעים מהסדרה והסיפור - הפיוריז לוקחות מזינה את חוש ההומור שלה וגבריאל מנסה להציל אותה לפני שהיא תאבד אותו לנצח. אם מישהו רוצה לצחוק - זה הסרט.

niv_204

New member
שבת בלילי - Coffee Talk - לוסי ורנה

אני מקווה שתסלחו לי אבל מצאתי דיווח די מפורט - הוא זוכרת הרבה יותר ממה שאני זוכרת, זה בטוח.. שווה להתאמץ ולקרוא, בעיקר כשזאת שפת המקור.. When the coffee talk began, a cowboy hat-wearing Steven Sears jumped on stage to introduce Renee and Lucy, and to announce the winner of the music video contest that would greet the gals as they came on stage. It featured a song by Trisha Yearwood (whose name escapes me), and the footage seemed to be heavy on AFIN footage, which was just as well, since it was not really mentioned the rest of the evening. This was the first time I had seen the two actresses in person so I was interested in comparing the reality with the tv image. Lucy was more willowy and glamorous than I expected--with her hair a lighter brown. Renee wore blue jeans and a cotton shirt, her hair still a dark red--cute and casual. They were introduced and immediately they thanked Rob Tapert for fighting to get them cast on the show (He had previously circled the auditorium before lights-out, looking tan, rested and ready, inspecting the audience with another gentleman whom I guessed was his brother, from the resemblance). RT took the stage between Lucy and Renee, and shortly after he began speaking, someone shouted "Give us a movie!" Without missing a beat--for I think this is what he came to say--he replied: "Nothing would please the three of us here more than to make a movie someday". This resulted in the loudest cheering of the entire evening. RT then taunted the audience with: "And Jennifer Aniston has already been cast as Xena!" So taking all these opening statements together, it seems the implication is that a Xena movie will reunite the original cast--if they have anything to say about it. The gals then went on to review a good portion of the series, commenting on scenes as they went. Renee commandeered the remote control--Lucy's attempts to navigate were not as successful. There was trouble with the video's sound, so occasionally they'd dub in scenes themselves, not always faithfully. When Gabrielle lost her blood innocence, staring at her blood-stained dagger, Lucy, imitating a hypothetically dull-witted Renee's stage delivery, dubbed in: "Out--damned--spot: out." During scenes for The Debt, Lucy wondered how Renee got to Ch'in so quick: "Did she go through the back door to Ch'in, while Xena took the long way?" Both ladies called on Sears to come up and explain himself, if indeed he wrote it, then Lucy speculated it might have been Ares. Through the River of Dreams, Renee added. They may have been thinking of Soul Possession's desperate, patchwork logic, but the casual mention of Kevin's character brought on a moment of silence and reflection. They discussed When in Rome as the scene with Crassus and the ring flashed on the screen, and Lucy started to engage Renee on the issue of Crassus, whom she referred to as Cassus. "Cassus to you, Crassus to others, I suppose!" Renee laughed. They also discussed Ides of March a bit more than the others, which Lucy thought very highly of. As they played the scene of Gabrielle butting heads and knocking the stuffing out of the Romans, Lucy commented "Yeah, I love to watch Renee work!" Renee said she actually preferred Gabrielle's Path of Peace arc, which she acknowledged was not popular with the audience there. No one in the audience shouted disagreement, that I could hear. When Fates Collide was also discussed, and someone yelled out: "It should have been the last show!" Lucy looked a bit exasperated at this comment. However, they ended their commentary not with AFIN (I suppose since they'd already discussed it on the dvd), but with what Renee described as the "last regular Xena episode--before things got crazy", Many Happy Returns. Xena puts on Hermes' helmet and flies into the sunset with Gabrielle, to which Lucy responds "Aw, it's just like a Simpson's episode!"

niv_204

New member
קטע גדול - שבת - לוסי ורנה

הראו את הבלופר מ-Girls Just Wanna have fun - ורנה אמרה משהו בסגנון "זאת הפעם הראשונה שהיה בינינו קשר פיסי" (משהו כזה). בכל מקרה, מיד אח"כ התחיל השיר הזה שהן שרות - deep in the heart of texas וכל הקהל + לוסי + רנה שרו אותו. והן נראו די מופתעות שכולם הצטרפו לשיר..

niv_204

New member
יום ראשון

שוב, הקרנה של המשך וידאו-קליפים זוכים בתחרות (בסה"כ היו 15). הקרנה של 20 דקות ראיון של רנה במופע השייקספירי שלה ("מקבת'") – איך היא מתכוננת, נפשית ופיזית, עם קטעי דיקלום על יד הים (התמונות ההן של רנה בשמלה התכלת על הצוק) . והפתעה שהיתה לי: David Franklin (ברוטוס) – הפרקים שגרמו לי ממש ממש לאהוב ולהתחבר לסדרה היו End-Game ו-Ides of March. אהבתי את ברוטוס שדיויד גילם. הוא הזיז לי. ממש שמחתי שהוא הגיע וזאת היתה הפתעה בשבילי. הוא אוסטרלי (יש לי חולשה לאוסטרלים) והחלום שלו היה לעבוד על הסט של זינה. הוא ניסה ולא הצליח עד שיום אחד החליט לנסוע לשם בעצמו ולנסות. בסופו של דבר קראו לו לאודישן והוא נבחר. על Fates הוא סיפר שהתסריט המקורי היה לשני פרקים והיו שם סצנות ארוכות מאד שלו ושל קיסר. הוא נסע לניו-זילנד לצילומים לפני שראה את התסריט החדש והמשופצר ומסתבר לו שהוא הגיע ליום צילומים אחד – כדי למות בו! אז הוא מת בו ובשאר הימים טייל בניו-זילנד.. יצא לי לדבר איתו מאוחר יותר באותו יום ויום לפני גם עם ג'י – הם כ"כ ידידותיים ואמיתיים, והמבטא שלהם.. והם נראים כ"כ טוב במציאות (פרט שולי אבל חשוב).. וגם את דיויד ראיתי יושב עם כמה זינאיות בסוף הלילה באזור מרכז הכנסים.. אבל בקטע ידידותי של צחוקים והכל.. Katherine Gugate – כותבת התסריט של Fates. כתב כתבתי עליה ועל הסרט. היתה נורא נחמדה וכשכולם קמו ומחאו לה כפיים בהיסטריה כשהיא הודתה שפנו אליה בקשר לכתיבת הסרט היו לה דמעות בעיניים והיא מאד התרגשה. היא נשארה לחתום במשך 3 שעות אח"כ לאנשים על תסריטים ולדבר עם מעריצים. Clair Stansfield (אלטי) – קלייר, קלייר – לאלה שראו את הסרט שהיא עשתה עם הבובות – זוכרים?! בקיצור – יש המשך. הפעם אלטי וקליסטו נפרדו ואלטי מחפשת אהבה, אז היא פוגשת את אפיני וארגו.. תשלימו את הפרטים לבד ברוח הסרט הקודם.. שוטר, מכונית, חוף ים וכו'.. מסתבר שבחודשים האחרונים היא פתחה חברת בגדים שנקראת C&C שלה ושל עוד מישהי שאני לא הכרתי בשם. החברה שלהן מייצרת בגדים לנשים גדולות וגבוהות – אבל בגדים לא "שק"יים אלא כאלה שמונחים יפה. היא אמרה שלא בטוחה שהיא תגיע לכנס בלונדון כי עכשיו היא צריכה להשקיע בחברה הזאת והיא לא יכולה לקום וללכת מתי שבא לה. וכל הסיפור על חברת הבגדים התחיל ממשפט שהיא אמרה על איך זה שקמים בבוקר אחרי ולוקחים את החולצה של החבר / חברה שישנתם איתו/ה והחולצה הופכת להיות החולצה האהובה עליכם ואתן לא מחזירים אותה עד שהם נזכרים?! מיותר לציין שהמשפט הזה גרר תגובות רציניות מהקהל. זאת פעם ראשונה שאני שומעת את קלייר מדברת על "חברות" שהיו לה.. Victoria Pratt (סיאן) – משחקת גם ב-Mutant X עלתה די שיכורה על הבמה ורוב הזמן סיפרה על בדיחות גסות שקרו לה עם השחקנים ב-Mutant X. לא היתה התיחסות רבה לזינה אבל היו הרבה מעריצים של הסדרה השניה והיא לא היתה מוכנה לספר ספויילרים על האבא (אני לא עוקבת אז אני לא יודעת כ"כ על מה היא דיברה). Adrienne Wilkinson (איב) – טוב, את אדריאן ראיתי פעמיים והיא לא כ"כ חידשה הרבה. דיברה על המפגש שהיה לה עם מועדון המעריצים שלה באותו בוקר. ענתה על שאלות ובאיזשהו שלב פרשתי כדי להתכונן נפשית, פיסית ורוחנית לתחרות התחפושות..

shanyz

New member
אוקי יש הרבה דברים לא מובנים לי..

דבר ראשון איזה 15 וידיאו זכו בתחרות? איזה תרחות בכלל הייתה? אני ממש לא מעודכנת:) ובראיון של רנה שהיא מתכוננת לצילומים ליד הצוק, אממ על מה את מדברת? כאילו איך צילומים ליד הצוק? חלק מהתוכנית? או משהו אחר...? והפרק fates את מתכוונת לפרק: when fates colide? ועל איזה סרט בדיקו את מדברת שקלייר עשתה? יוו אני ממש לא מכירה כלום... =S ואיזה חברות את מדברת שיש לקלייר? היא לסבית? וואו כמה שאלות:) טוב נו מה אני אעשה, אני לא כל כך יודעת על מה מדובר...

niv_204

New member
תשובות

קריישן הודיעו לפני הכנס שהם יערכו תחרות של וידאוקליפים של מעריצים וביקשו לשלוח להם עד מועד מסוים. 15 הוידאוקליפים שנבחרו הוצגו בכנס. היה אחד שהציגו בסוף הכנס - די ארוך אבל יפיפה - שהעלה דמעות בעיניים של כולם. היה מצויין, וכמובן שכחתי איך קראו לו. אני אנסה להזכר. רנה הופיעה בהצגה של שייקספיר "מקבת" ברחבי ארה"ב והצילומים ליד הצוק הם של קריישן. When Fates Collide הוא שם הפרק שנקרא בקיצור Fates. קלייר ביימה איזשהו סרט קצר עם בובות של זינה ודי התאכזבה מזה שלא עשו בובה לאלטי אז היא לקחה בובה של זינה ושמה לה איפור וקראה לה "אלטי". בסרט הראשון השתתפה גם האדסון לייק ודיבבה את הבובה של קליסטו.. לגבי קלייר - זה לא כ"כ ברור. מה שכן, הפעם בכנס היא דיברה על חברים וחברות שהיו לה. אין צורך לתייג אותה או לשייך אותה לשום קבוצה..

niv_204

New member
תמונות מהוידאו של רנה אפשר למצוא

כאן http://taikosweb.com/xenite/macbeth/macbeth_curtain.html

shanyz

New member
אהה הבנתי:)

יאא אני רוצה לראות את הוידיאו שהמעריצים הכינו...=)

niv_204

New member
יום ראשון - מסיבת התחפושות

אני רק אכתוב בקצרה. כשהייתי בחדר עם הדוכנים והשטויות שמעתי פתאום אנשים מוחאים כפיים - הסתכלתי וראיתי את ג'ו נכנסת לאולם עם התלבושת האדומה מ-FIN. התחרות היתה די צמודה בין קרלי בתלבושת קאליסטו והחיצים (למי שהיה בלונדון - אותה תלבושת), ג'ו ודבורה אבוט שהתחפשה לזינה מחופשת כבן. בסופו של דבר, דבי וקרלי זכו במקום השני ביחד וג'ו במקום הראשון. אני אנסה לצרף תמונה אחת ייצוגית.

shanyz

New member
מי זאת בתמונה? ג'ו? היא הכפילה של

זינה? היא ממש דומה לה בפנים! יוו.... אבל בגוף אממ קצת פחות...

למעלה