פסדינה - פברואר 2003

niv_204

New member
ניסיון שני..

קחי בחשבון גם את הצלמת - אני לא יודעת לצלם.. ובטח לא בכאלה תנאים..

shanyz

New member
ווואו קפיסטו ממש דומה

בקשר לזינה היא גם ממש דומה...רק האף לא ממש... =)

shiri_b

New member
וואו!!

חבל שלא היינו שם... פלא שהיא זכתה??? וואו תודה על הפירוטים!

*neta*

New member
וואו איזה דיווח ניבה, תודה ../images/Emo13.gif

נשמע שנהנת מאוד ! התחפושת של ג'ו באמת מדהימה, היא הכינה אותה לבד? וסטיב סירס הוא מפיק אבל זה בכלל לא משנה (פשוט קראתי קצת עליו אתמול אז נזכרתי)

niv_204

New member
כן, היא מכינה לבד את התחפושות שלה

וגם את של קרלי מסתבר..

gabrielle

New member
ת-ו-ד-ה!

זה נשמע פשוט מדהים... ניבה- מה את אומרת על לונדון?

niv_204

New member
זה באמת היה ככה, ולגבי לונדון

כבר הזמנתי כרטיס. אני רק מקווה שהכל ירגע עד אז כי זה די מבאס להיות רחוקה מהבית ולשמוע את כל החדשות מרחוק.. בעיקר במצב כזה ובעיקר כשאת צריכה להסביר את ישראל ומה שקורה פה לכל מיני אנשים זרים. וסתם לידע כללי - לא האמנתי אבל אנשים שאין להם איזושהי זיקה לישראל חושבים שאנחנו עדיין חיים באוהלים עם גמלים וכפיות (בחיי! אני חשבתי שזאת בדיחה כששמעתי את זה לפני כמה שנים) והם חושבים שישראל זאת מדינה קטנה אי שם במזה"ת שעושה הרבה צרות..

shiri_b

New member
הזמנת כרטיס?

יופי עוד דרך להרגיע את אמא!
נתראה שם!

niv_204

New member
תמונות באיכות טובה אפשר למצוא

בלינק הבא: http://www.pondalee.com/xena_2003.htm והבחורה בסוף שלובשת את השמלה הורודה היא זאת שקנתה אותה. מזל שלמישהו היה שכל שלא לצלם את שאר הבנות שמדדו את השמלה אחריה..

shanyz

New member
היו כמה שלבשו את השמלה הורודה

את התכוונת לבלונדינית? ואגב, אממ מה זאת השמלה הורודה..? כאילו למה קנו אותה? מתי היא הייתה בתוכנית? או שהיא שייכת למישהו? ו.. אלה שהתחפשו ללוסי, אחת עם בגד כמו של לזינה ואחת עם הבגד של הפרק האחרון פשוט קופי זינה.!! אני לא האמנתי! הן ממממממממש דומות! אם הייתי רואה את התמונה שלהן לשניה איפשהו לא הייתי מבדילה:) בושה וחרפה לי.. =)

niv_204

New member
תשובות

התכוונתי לבחורה בתמונה. היא קנתה מהאדסון את השמלה במכירה הפומבית שהזכרתי כבר ב-1500 דולר ובאותו לילה כולן התחילו למדוד אותה וזאת היתה חוויה די טראומטית.. הכפילה עם הבגד של זינה שהתחפשה לגבר היא דבורה (דבי) אבוט והכפילה עם תלבושת FIN היא ג'ו.

למעלה