טים אומונדסון והפרצוף... (איליי)
A anukin claires girl New member 21/3/03 #22 לוסי ורנה מכות שוב! אחרי שלוסי כל כך הרבה בסט עם הצרחות של האדסון, לא פלא שקשה לה לשמוע את השאלות... (בסוף אני אעשה וולפייפר כזה..)
לוסי ורנה מכות שוב! אחרי שלוסי כל כך הרבה בסט עם הצרחות של האדסון, לא פלא שקשה לה לשמוע את השאלות... (בסוף אני אעשה וולפייפר כזה..)
N niv_204 New member 21/3/03 #26 זאת קלייר בארוחת הבוקר.. אני ראיתי אותה בפוזה קצת אחרת.. שמה אוכל בצלחת..
N niv_204 New member 21/3/03 #25 כן, זה הקברט.. ולמי שראה את התמונות והולך לראות CHICAGO - השיר הרביעי שבו כל אחת מספרת איך היא הרגה את בעלה, זה השיר שהאדסון "רקדה" לצליליו.. 7 ומשהו דקות שיר..
כן, זה הקברט.. ולמי שראה את התמונות והולך לראות CHICAGO - השיר הרביעי שבו כל אחת מספרת איך היא הרגה את בעלה, זה השיר שהאדסון "רקדה" לצליליו.. 7 ומשהו דקות שיר..
S shanyz New member 21/3/03 #28 יאא באמת?../images/Emo13.gif ראיתי שיקגו, זה השיר הכי יפה מכל הסרט לדעתי איזה כיף לך שראית אותם יוו... זאת בטח החוויה של החיים!!!
יאא באמת?../images/Emo13.gif ראיתי שיקגו, זה השיר הכי יפה מכל הסרט לדעתי איזה כיף לך שראית אותם יוו... זאת בטח החוויה של החיים!!!