פסח אומנם הגיע מוקדם

motip3

New member
פסח אומנם הגיע מוקדם

אבל מזג האוויר ההפכפך מקשה על העבודה עם שוקולד. יום שישי שעבר התחלתי לעבוד ובערך ב- 9 בבוקר המדחום במטבח הראה שעברנו את 24 המעלות והמזגן נכנס לעבודה לראשונה מאז סוף הקיץ. יום שישי הזה סגרתי את כל החלונות והטריסים על מנת למנוע מענן החול שהסתובב בחוץ להכנס פנימה.
אבל היום בבוקר במזג אוויר קריר ואידאלי נארזו כל קופסאות הפרלינים שיעשו היום ומחר את דרכם לחברים וקרובי משפחה. אם מישהו רוצה נשארו עוד שתי קופסאות אחרונות (כל הקודם זוכה)


מה בקופסא:

טראפלס שמפנייה
מרציפן בייתי מגולגל בשוקולד חלב.
פסיפלורה - לב כמובן
אספרסו וניל
צ'אי הודי - שוב תודה ליערה על המתכון המקורי
פיסטוק - ושוב תודה ליערה על מחית פיסטוקים מדהימה, אומנם לא ירוקה (ואולי טוב שכך) אבל טעימה להפליא וכמו שמיקה אמרה: "הי, יש לזה טעם של פיסטוקים"
פטל - פרלין פתוח
קרמל מלוח - פרלין בטבילה.

לחג עצמו נכין לקינוח קרם ברולה (שהפך ללהיט בבית, צריך להכניס אותו לפרלין), ומהחלבונים שישארו נכין מקרונים והפרלינים שנשארו בעודף (טוב יש מלא ימים לאכול).

שבוע טוב וחג שמח,

מוטי
 

revavonet

New member
יש יתרונות לירושלים... בוא לעבוד איתנו

אני עובדת בלילות, ואז עדיין קר, והבית שלי מרגיש כמו פריזר כרגע, אז מזל שיש לי "מלטר".
עבדתי אתמול 3 שעות (בעיקר טבילה) והייתי צריכה לשים לב שהשוקולד לא יתקשה לי (כמו שקרה במלטר שלך זוכר?) מסביב מרוב שהיה קר.
יש לי 7 ק"ג שוקולד לחסל לפני הקיץ (והנסיעה הגדולה לחו"ל 9 שבועות לדרום אמריקה) אז אני בשוונג.
יש לי עוד כמה עוגות מוס להכין למחר ואז עוד נגלה גדולה לבר מצווה של הבן שלי ואני מסודרת.
 
כרגיל...

מאושרים הקרובים שלך!
נראה מעולה, וממה שאני מכירה אישית- טעיםםם ביותר
אני מתגעגעת לטראפלס שמפניה, ובהשראתך אלך להכין לנו נגלה נטולת סוכר לחג :)
חג שמח מוטי ,לך ולמשפחה
 
למעלה