פסטה ברוטב עגבניות

avitar34

Member
מרכיבים


1 קילו פסטה ספגטי
12 עגבניות בינוניות
2 בצל סגול בינוני
10 שיני שום
5 כפות שמן זית
12 עלי בזיליקום
חצי 4כפית שבבי צ’ילי יבש
2 כפיות מלח דק
2 כפית סוכר לבן
חצי כפית פלפל שחור גרוס
4 כוסות מים בטמפרטורת החדר
4 כפות רסק עגבניות


אופן ההכנה

חותכים את העגבניות לקוביות 3 ס"מ,חותכים את הבצל הסגול וגם את השום.
מניחים בתוך סיר את כל חומרי הפסטה.
שופכים את המים מעל בתוך הסיר ומבשלים מספר דקות.
מערבבים את כל תכולת המרכיבים ומבשלים עוד 10 דקות.מוסיפים את הרסק עגבניות וממשיכים לערבב.
 
למעלה