סטאר קוולטי, מישהו?
O O s H e R s i t A New member 5/9/05 #34 איך אני שונאת כאלו. ../images/Emo11.gif תעזבי אותו יא כונפה
ו ורד131 New member 5/9/05 #39 אופס זאת תאיר..שחכתי לשנות ואין לי כוח אז תדעו אני אצל בת דודה שלי ושיש הודעה מורד 131 אז זאת אני תאיר האהובה שלכן...חחחחי.....סתם
אופס זאת תאיר..שחכתי לשנות ואין לי כוח אז תדעו אני אצל בת דודה שלי ושיש הודעה מורד 131 אז זאת אני תאיר האהובה שלכן...חחחחי.....סתם
ש ש ח ר ו נ ת New member 5/9/05 #26 בהקרנה- זוועה!!!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif תראו את סוזן איכס
ק קמימונת New member 5/9/05 #28 התקמצנה עם המחשוף ../images/Emo3.gif בטח סתם בשביל למשוך את עיניו של אורלנדו. מעניין איך זה לשבת בפרמיירה ואז לקלוט פתאום "אלוהים! אורלנדו מלפני "
התקמצנה עם המחשוף ../images/Emo3.gif בטח סתם בשביל למשוך את עיניו של אורלנדו. מעניין איך זה לשבת בפרמיירה ואז לקלוט פתאום "אלוהים! אורלנדו מלפני "
מ מימושוש New member 8/9/05 #50 חחחחחחחחח טוב שהיא לא הגזימה עם המחשוף.... אחחח אין לי מה להגיד ארולנדו יפיופף תמיד...!!!אררררר
B BrowN EyeD GirL1 New member 5/9/05 #29 OMGGGG../images/Emo99.gif שחר תודהההה...בחיי עשית לי ת'יוםםםםם! איזה תמונותתת משולמי שיליייי!!!איזה יפההההה חחח סחה על הקוקו..חחחח ..באמת מוזר.. יאיאיאי איזה יפיוףףףף הוא וקירסטןןןןןןןןןן ...מושלמים שלייי אני רוצה שתהיו ביחדדד ודווקא סוזן סרדנון חמוטה וכולם חמודים..חח אבל אורלנדו הכי
OMGGGG../images/Emo99.gif שחר תודהההה...בחיי עשית לי ת'יוםםםםם! איזה תמונותתת משולמי שיליייי!!!איזה יפההההה חחח סחה על הקוקו..חחחח ..באמת מוזר.. יאיאיאי איזה יפיוףףףף הוא וקירסטןןןןןןןןןן ...מושלמים שלייי אני רוצה שתהיו ביחדדד ודווקא סוזן סרדנון חמוטה וכולם חמודים..חח אבל אורלנדו הכי
א אורוש47 New member 5/9/05 #30 ../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif טנקס שח אבלאבל. למה, למה השמלה הזו?
T The £unky §tar New member 5/9/05 #31 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאיזה מושלםםם../images/Emo99.gif חחחח איך הוא מצלם את עצמו עם המעריצותתתת כל כך כיף להןן יפיוף שלי
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאיזה מושלםםם../images/Emo99.gif חחחח איך הוא מצלם את עצמו עם המעריצותתתת כל כך כיף להןן יפיוף שלי