פסטיבל כלי מיתר בבארבי 10/5/06

Funky Giraffe

New member
מוטורי, מוטורי ../images/Emo6.gif

(מי שראה את המופע הראשון של אסי וגורי מבין)

Duppy Conqueror

New member
זה המופע עם הזה של המטמו?

כי אם זה המופע שהם צרפתים ומחפשים מטמו זה אחד הדברים הכי טובים שראיתי אי פעם

goomaya

New member
קושמושמו

זה בדיוק זה, עם ז'ן ורובר. זה באמת מופע גאוני. במיוחד הקטע שהוא מספר שהוא ראה "אלומת אור, שעליה מדובקת חללית עם סקוטש, וטחול ענק, מדמם" :) אני יכולה לצטט את זה לנצח. הייתי במופע הזה חמש פעמים. אובססיבי משהו :)

Funky Giraffe

New member
אה, המערכון הזה! זה גדול!

"ומדריך על הזקנה, ומדריך, ומדריך ומדריך ומדריך ומדריך ומדריך"

Funky Giraffe

New member
אכן.. והוכחה לצפיפות

הגעתי ב23:15 לבארבי בחמישי, איחור לא שגרתי בכלל (חיכיתי 40 דקות לאוטובוס, והוא פשוט חלף על פניי עד שהגיע אחד כזה) וכשהגעתי ראיתי תור עד הכביש!!! מי שלא היה שם בשעה הזו לא הבין בכלל מה הלך שם

singlestroke

New member
חבל על הזמן !!!!

הגעתי לשם בדיוק בעשר, וחיכינו כזה בחוץ, עוד לא נכנסנו לתור (אני וחבר שלי)... אז כזה הוא אומר לי "למה אנחנו לא מתקדמים"... אז נכנסנו ונדחפנו טיפה, וכמה אנשים יצאו מהתור... אז כזה השתחלנו... אחרי איזה חצי שעה (שזה היה בשעה רבע ל-11 בערך) אני מסתכל אחורה קולט אנשים עד השומר הראשון O_O ואני כזה "טוב מזל שנכנסנו לתור".... נראה לי גם פאנקנשטיין הצטרכו לעמוד בתור בשביל להכנס :-x

חח... כן... זה מה שהולך שם...

פשוט באים קצת לפני 10... חפיף... מצידי לעמוד שעתיים בתור..... שווה את זה
תהיה הופעה כזאת מעולה... הרביעית כלי מיתר שניגנו בבכורה בבארבי היו כל כך טובים!! הוסיפו כל כ הרבה!!

Funky Giraffe

New member
באים קצת לפני 10.. ומתייבשים בחוץ??

אני את שלי למדתי בנוגע להופעות כאלה.. חחחח... לא מכניס רגל למועדון לפני 22:55 אלא אם כןזה הדג נחש שיש אלף חברים שאתה פשוט מעביר איתם זמן בסבבה

singlestroke

New member
נראה אותך שם אה #%&#%&

אם תשמעי מישהו צועק "מומווווו, מומווווו", תדעי שזה אני, ושאני מתכוון אלייך.

singlestroke

New member
אוקיי.

אבל למה לסבך ? עדיף לעשות קולות של פרה ולצפות לתשובה !!! D:

למעלה