פסיכומטרי...בעע

daf16

New member
גמני עשיתי היום ת'מבחן

זאת ממש הקלה בכלל לא אכפת לי לדעת כמה קבלתי העיקר שזה נגמר. *לא רואה פסיכומטרי פחות 10 שנים*

Lady A16

New member
ספרו לי איך היה!!!!!!!!!1

לי יש מחר!!!!! קל? קשה? להתחיל להשתין במכנסיים כבר עכשיו או לחכות לאמצע המבחן??

daf16

New member
../images/Emo6.gif תתחילי עכשיו

ועכשיו ברצינות; עשית קורס? אם כן אז את דיי מוכנה- אין שום הפתעות ושום כלום. אני עשיתי קורס (בקידום..) ולפי דעתי הבחינה הייתה יותר קשה מכל סימולצייה שאי פעם עשיתי. אבל בקטנה תתיחסי לזה כאילו זו עוד סתם סימולציה תביאי סווטצ'רט (כי מקפיאים אותך למוות
) וכדאי לך ללכת לשירותים לפני הבחינה כי בזמן הבחינה אין זמן לכלום. אה. ובהצלחה

Magnus101

New member
היה ...המממ...מעניין

אין צורך להשתין במכנסיים אבל מומלץ לעשות זאת לפני הבחינה עצמה.
פרקי הכמותי והאנגלית היו די סבירים, לעומת זאת פרקי המילולי היו די מעצבנים (במיוחד פ.ט.ל). מומלץ לחזור על המילים החמות של קידום כי זה בהחלט עזר לי. תביא איתך משהו חמים ללבוש כי בבר-אילן הקפיאו לנו את הצורה. הכסאות סטודנט לא כל כך נוחים אז תלבשי משהו נוח שלא ייגרד ושלא יפריע. אל תשבי קרוב למשגיחות - יש להן נטייה לספר את קורות החיים שלהן אחת לשניה. והמממ...זהו! תנסי לישון לפחות 8 שעות, דבר שאני לא עשיתי בגלל שהייתי לחוץ כמו לא יודע מה. והכי חשוב לא להיות בלחץ! המון בהצלחה!
תום

../images/Emo34.gif בהצלחה!!!!

בהצלחה!! גם חבר לשי כוסון חמוד ניגש מחר!!! וואי מעקתי עליו שילך לישון מוקדם..חח.. צעקתי באיסיקיו אבל עדיין...חח..

חחח מי יתן ותקבל ציון טוב לקראת

השנה החדשה!! חחחחח בהצלחה תום!!! ודרך אגב, אחלה גישה יש לך לגבי ה"אחרי צבא", כי יש ממש ממש ממש מלא (כמוני למשל
שלא חושבים על זה כך, ודוחים את זה לאחרי הצבא, ואוכלים את הלב שלהם אחר כך.. (כמוני למשל..חחח) רן! :)

למעלה