פסימיות על מצע חרדה ונגיעות של אדישות תהומית

פסימיות על מצע חרדה ונגיעות של אדישות תהומית

אחרי החזרת עובר מוקפא שלא נקלט, לקחנו הפסקה חצי כפויה מPGD: יחידת הIVF עבדה במתכונת מצומצמת בחול המועד פסח, ולא היה מי שיגיש לקופה בקשה לסבב נוסף.
ניסינו שוב הריון ספונטני, אני עם אפס אחוזי תקווה וחוסר אמון מוחלט בגוף שלי.
מאמצע שבוע שעבר בחילות לאורך רוב היום, עייפות מרובה יותר מהרגיל (וברגיל אני תמיד עייפה), כאבי ראש, הירכיים שלי התנפחו נורא וגם הבטן נפוחה.
התאפקתי מאוד ולא קניתי בדיקה ביתית בשישי, כי לא רציתי להתאכזב בשבת. אבל אתמול בערב לא יכולתי להתאפק יותר וקניתי שתי ערכות ביתיות.
הבוקר - יום לפני "האיחור", שתי בדיקות ביתיות חיוביות. הראשונה לפנות בוקר ובגלל שהיה עדיין חשוך, עשיתי עוד אחת אחרי שהורדתי את הילדה בגן. שתי בדיקות עם פס כהה וברור.
כבר בדקתי מתי התאריך הכי מוקדם שבו אוכל לבצע סיסי שלייה, כדי לדעת מתי בערך תהיה הגרידה. לא כי אני חושבת שבהכרח תהיה גרידה, אלא כי אני אוהבת להתכונן לכל תרחיש שאני מסוגלת לחשוב עליו. ועם הסטטיסטיקה שלי, גרידה בשבוע 13 היא תרחיש לגמרי אפשרי.
עשיתי רשימה: רופא מעקב, סיסי שלייה, שקיפות עורפית (לא בטוח שאני צריכה), סקירה ראשונה, הפניה לבדיקות דם מרופאת המשפחה שלי.

אה, וכמובן שבשבוע שעבר קניתי בגדים, כי מתישהו צריך להבין שהריון לא יהיה כאן, ולכן אפשר לשחרר ולקנות בגדים שמתאימים לי לעכשיו.
וכמובן שגם יש כרטיסי טיסה, כי אם אין הריון אפשר לטוס. אז הטיסה אמורה להיות סביב שבוע 6, ואני הולכת לעשות את מה שאני תמיד טוענת שלא אעשה: אני אטוס בהריון.

מבקשת המלצות מהחיפאיות:
1. רופא מעקב מומלץ. מצידי יכול לקחת 1,000 ש"ח לפגישה. חשוב לי שיהיה רגיש ומקצועי וישתף פעולה עם הגחמות שלי כגון בדיקה לפני הטיסה, למרות שסביר להניח שעדיין לא יהיה דופק.
2. מטפלת בשיאצו או דיקור.

יוווווו איזה מטורף

הלוואי הלוואי הלוואי שיהיה בסדר!
אבל למה לא לטוס בשבוע 6?
אין לי המלצות לרופאים. מקווה ממש שתהיי פה עד שבוע 40!

קשור לאובדן הראשון שלי

ההריון הראשון, היחיד שהפסיק מעצמו בשבוע מוקדם, התחיל בטיסה לארה"ב בין שבוע 3 לשבוע 5. עברתי 3 פעמים במכונות שיקוף בתוך ארה"ב, ועוד כל מיני בדיקות בשדות תעופה אחרים.
אין לי שמץ של מושג מה גרם להריון ההוא להפסיק להתפתח, וסביר להניח שאין קשר לטיסות ולשיקוף, אבל בכל זאת מאז לא טסתי בהריון.

מבינה אותך

אבל זה באמת לא בגלל משהו שעשית.. מהר מהר להוציא את המחשבה הזאת מהסיסטם.
עוברים בשלב הזה פלא מטורף שהם בכלל שורדים ולא הפוך

רונית 294

New member
בשעה טובה!

ממש חיכיתי לראות אותך כאן! שתישארי עד שבוע 40! תזכירי לי מדוע עשיתם pgd מה הייתה הסיבה להפסקת ההריון או הריונות וכמה ילדים יש לכם. ואיזה כיף שנקלטת מהר ככה! ממש מקווה שהעובר יהיה בריא לחלוטין!

עונה

אני נושאת מקטע חסר באחד הכרומוזומים, סטטיסטית סיכוי של 50% הורשה בכל הריון, המקטע החסר הוא ממצא "אפור": יכול להיות ללא שום ביטוי, יכול להיות אוטיזם ויכול להיות פיגור שכלי.
זהו ההריון החמישי שלי, ובבית יש ילדה אחת.
את המקטע החסר גילינו בהריון מספר 3, ועברתי לידה שקטה בשבוע 21.
אחר כך גילינו שהפגם מורש ממני ובחרנו להמר וללכת על הריון ספונטני רביעי שנגמר בגרידה בשבוע 13 (לפני שנה ו-3 חודשים) בגלל אותו הפגם.
אח"כ ניסינו PGD: היו 4 שאיבות, 5 עוברים שהגיעו לבדיקה, 2 החזרות, 0 הריונות. באמצע התקופה הזו היו גם 4 חודשים של נסיונות ספונטניים, כך שאני ממש לא יכולה להגיד שנקלטתי מהר.

hatalya

New member
איזו דרך..

גם אני מתחום הטיפולים.. לא יודעת להמליץ לך, רק מחזיקה לך אצבעות. הלוואי שתהני בחול ותחזיקי את ההריון עד הסוף הטוב.

ו ו ר ד 7

New member
וואי וואי, לא פשוט בכלל

מקווה בשבילך שתצליחי לשמור על שלווה ושפיות במידת האפשר
להחזיק מעמד עד שבוע 13 נשמע כמו נצח!
אין לי מילים

מקווה איתך לטוב.

הלוואי

הלוואי הלוואי הלוואי.
עם זאת אין לי המלצות לרופאים (החלפתי שניים בשנתיים שחלפו ולנוכחי הגעתי ממש בישורת האחרונה בלי בקשות מיוחדות, אז לא יודעת איך יתנהל ברגע האמת).
אין מושג לגבי שיאצו-דיקור.
אולי מאמארוני תדע להמליץ על רופא?

תודה

בכל הריון הייתי אצל רופא אחר.
אני מאוד אוהבת את הרופא מהריון 3, אבל המזכירה שלו שיגעה אותי כשניסיתי לתאם פגישה בתחילת הריון 4, מאז לא חזרתי אליו.
אם את מוכנה לכתוב לי במסר מי היה הרופא שממנו ברחת ואל מי הגעת בסוף, זה בכל זאת יעזור לי. מרגישה די אבודה כרגע.

איזו טלטלה! ואיזו התרגשות!

מחזיקה אצבעות לסיסי שליה תקינים
לגבי זמינות רופאים אז גם אני בבעיה מסוימת כרגע, אין עצה מועילה
ושמחה שאת כאן

שירהד1

Member
מנהל
נאטשל!!!-

נשבעת לך שחשבתי עלייך היום. נשבעת! לא יודעת אפילו למה. חשבתי על בנות שהיו פה, ושמעניין אותי לשמוע מה קורה איתן. חשבתי גם על טוויני:)
רוצה לעדכן?
איך זה להיות אמא?!
ספרי לנו משהו נחמד.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

orli12341

New member
מחזיקה לך אצבעות

שתישארי כאן עד שבוע 40
תהיי אופטימית עד כמה שאפשר!!

למעלה