פסימיות על מצע חרדה ונגיעות של אדישות תהומית

שירהד1

Member
מנהל
שיהיה במזל! אני חושבת שזה בעיקר מה שאת צריכה

מזל, מזל, מזל. שהסטטיסטיקה תעבוד הפעם לטובתך, ושהכל יתפתח ויתקדם כמו שצריך, ושסוף סוף תזכי באושר הגדול.
אגב, כולן פה איחלו לך 40 שבועות, ואני אומרת שגם 37 שבועות זה אחלה. לא צריך 40 שבועות:)
יאללה- באמת שיהיה לך כבר מזל. ליבי יוצא אלייך, יקירה. די! רוצה לשמוע בשורות טובות ממך. הגיע זמן, לא?!

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

אני כל כך מבינה אותך

תמהיל של אדישות, סקפטיות ובעיקר לדמיין את התרחישי הפסימיים כי הם כבר כל כך מוכרים.

idit84

New member
מחזיקה אצבעות

ומאחלת כמו כולן, שתמשיכי להיות כאן במשך 40 שבועות משעממים.
אני לא חיפאית ולכן מכירה יותר מדי רופאים, אבל יכולה לציין לחיוב מאוד את פרופ' ברונשטיין שנסעתי אליו במיוחד לסקירה הראשונה. הוא היה מקסים, מקצועי ואדיב ואמר כי במידה ותהיה איזושהי בעיה, אני מוזמנת ליצור קשר. ואכן, כשיצרתי קשר, ייעץ והנחה ואתי מה לעשות ואמר שבמידה ובבדיקה הבאה תהיה בעיה, לבוא אליו, ללא תשלום. מומלץ בחום מבחינתי!

ספרקית

New member
אני שמחה כל כך לקרוא

עכשיו אני ממש שמחה שחזרתי לפורום

איזה יופי של עידכון!

מאחלת לך הריון בריא, תקין, רגוע עד כמה שאפשר שיסתיים בידיים מלאות והמון אושר

בהריון המנצח האחרון שלי טסתי לארה"ב בשבוע שעבר. ולא רק טסתי, אפילו שתיתי כוס אלכוהול שם (היו דימומים היסטריים. הייתי בטוחה שההריון נגמר). דווקא ההריון הזה הסתיים באושר גדול.

מאחלת לך שתיהני בנסיעה ושתחזרי לבדיקת דופק מוצלחת שאחריה יגיעו עוד מלא בדיקות מוצלחות

תודה לך ולכולן

אני חושבת שאחרי ההתרגשות הראשונית, הגיעה החרדה הגדולה ואיתה מעין התכחשות למצב.
כל כך הרבה דברים יכולים להשתבש, שממש קשה לי לדמיין תרחיש חיובי, כזה שבו ההריון הזה מסתיים בידיים מלאות.

קבעתי תור ליום חמישי הקרוב לרופא שאני מאוד סומכת עליו. הזמינות שלו לבדיקות עשויה להיות בעייתית, אבל מאמינה שנמצא פתרון לזה. ברור לי שבשבוע 5+3 עדיין לא ניתן לראות דופק, אבל אני מרגישה שאני לא יכולה לטוס מבלי להיבדק לפני כן. אז מקוה שיהיה שק ואולי גם קוטב עוברי וזה לגמרי מספיק בשבילי בשלב הזה.

למעלה