פספסתי משהו?

AlanSmith

New member
תעשי טובה למה את עדין מגיבה פה?

ועכשיו ברצינות, בדרך כלל אני לא רושם בכזאת התחצפות תגובות, אבל התגובה שלך למנהל היא התחצפות בפני עצמה.
הדיון שפתח הוא שיעדכנו אותו מה קורה, ולא ראיתי בשום מקום שהוא הזמין פתח לביקורת אישית על עצמו או כלפי ניהול הפורום בהודעה שלו.

היו מספיק הודעות שדיברו באופן כללי על מצב הפורום והבעיות שלו, בהם הוטחו ביקורות על המנהלים, וגם אנשים שגיבו אותם. אז את הפורום זה בטוח לא מעניין להפוך עוד דיון של מה נשמע, למתקפה או לביקורת על מהות הפורום.

אם לא מרוצים מההנהלה אפשר לשלוח מסר למנהל, או להנהלת הפורומים. ולא כל דיון למצוא איזה קשר שלא קיים לנושא שלך ולשפוך אותו פה.

מנומשת27

New member

AlanSmith

New member
"למה אתה מנהל? כדי להרגיש יפה בכחול"

סליחה אבל
א. לדעתי זה חוסר תרבות והתחצפות למשתמש
ב. סוטה מנושא הדיון שנפתח לחלוטין
ג. גולש לפסים אישיים

פעם ראשונה שאני נתקל בפורומים שמתנהגים בזלזול כזה וחוסר כבוד כלפי המנהל.

מנומשת27

New member
ובכן, הכוונה שלי לא הייתה להרעיש עולמות

אני מן הסתם חושבת שמה שכתבתי נוסח בצורה רלוונטית לקונטקסט, אבל אם אור רוצה בכך, הוא מוזמן למחוק את דבריי.

dori78

New member
סליחה, אבל

א. חוסר תרבות והתחצפות זה עניין יחסי. הפורום הזה מורכב מגולשים שונים, חלקם מגיעים מהעולם הדתי או המסורתי וקשה להם עם דברים מסוימים, שלי עשויים להיראות טריויאליים לחלוטין. במקרה הזה - אני לא חושבת שזו חוצפה, זה סתם לא במקום.

ב. כמו שכתבתי למנומשת, לדעתי זה לא סוטה בכלל מנושא הדיון, גם אם אני חושבת שזה לא המקום לדיון הזה.

ג. אתה פה בדיוק שבוע. אם היית רואה מה קורה בפורום בארבעת החודשים האחרונים, יכול להיות שגם אתה היית רואה טעם לפגם בהתנהלות של מנהל הפורום. זה לא גולש לפסים אישיים, זה מתייחס לניהול. לא שזה המקום להביע את התרעומת, אבל בכל זאת.

אתה מוזמן לפורום אופנועים, שם יש קוד התנהגות אחר לגמרי.
אני יודעת שכשאני כותבת שם, אני עלולה בהחלט להעלב מהתגובות שאני אקבל וזה בסדר גמור.
כי מצד שני, אף אחד לא עושה עניין כשאני כותבת משהו בעל אופי מעט מיני או בוטה.
ושם, להבדיל, יש שלושה מנהלים פעילים שמתפקדים בפורום על בסיס יומי.
כך שזה שאתה נתקל במה שאתה מכנה "זלזול וחוסר כבוד" בפעם הראשונה, מעיד כנראה על כך שאתה גולש בפורומים מאוד מסויימים, עם התנהלות שונה מאוד. בכל פורום יש "קוד פנימי" שונה, כאן זה עדיין בהתהוות.

שבוע טוב

סורי שנדחפת

צודק שצריך להגיד זאת בפרטי

אבל מנומשת היא גולשת וותיקה
אז מין הסתם בתור גולש חדש פה
יש דברים שאתה לא יודע

דברים שהיו פה בפורום לפני שהגעת..

אלא אם כן היית קורא סמוי מאז הקמת הפורום?

askimosi

New member
לא משנה וותיק או חדש.....

מה שמשנה הוא מי האדם שיושב מאחוריי המקלדת ובטח זה לא חדש לך אבל לפניי לחיצה על כפתור שלח יש איבר דיי חשוב שנמצא בין הכתפיים ואם אותו אדם בוחר להוציא דבר מהקשרו,להפיץ תעמולה של כת זו או אחרת או לנסות לפגוע בצורה ישירה או עקיפה ואז להתחיל להתפלסף על מה ולמה,מקומו לא כאן ולא בשום פורום נורמלי.

כמובן המצב לא סופני ועם מודעות עצמית מספקת יוכל להשתפר ולהחלים יום אחד(אבל אני בספק אנשים לא משתנים כ"כ מהר).

בנוגע לדעות זה כבר נושא אחר ולא קשור בכלל למה שאני כותב כרגע.

בברכה,
אסקימוסי

AlanSmith

New member
הפעם זה טעות שלי, אני גררתי תגובה למקום לא

רצוי. בהחלט התגובה שלי בדיעבד הייתה מיותרת לחלוטין. לא שאני מסכים עם מה שנאמר פה אבל זה אינו קשור מבחינת המהות של הפורום. וגם לא של הדיון הנוכחי וסתם סטיתי מהנושא. (לא שאני חוזר בי מתוכן ההודעה חס וחלילה, אבל ברור שזה לא אמור לעניין את הפורום ובטח שלא פה היה המקום לרשום את ההודעה הזאת שלי אם בכלל).

AlanSmith

New member
כן יש באופן סדרתי אנשים שמשנים את הדיונים

לנושא שמעניין אותם, ואינו קשור לדיון ויוצרים תסיסה בפורום. והתגובה שלהם עצמה לא מוסיפה לדיון.
יש פה הטרדות מילוליות, ומיניות של גולשים והתנהגות שמבזה כל פורום שפוי.

בכל אופן תהנה בטיול. ולא כדאי לך להיכנס לגנון פה בזמן שאתה בחו"ל.

askimosi

New member
חחח גנון?יותר כמו....

פלישה ממאדים,לעזעזאל עם היצורים האלה
או יצור
במקרה ויש סוג של פיצול אישיות.

אור, כשאתה לא פה

אתה מפספס רק מריבות...
ככה שלא באמת פיספסת כלום

איבה כבר יעדכן אותך
היינו ילדים בגן ילדים רעים
רעים!!!

שאלה קצת מיותרת, לא?

מספיק רק מבט חטוף בכמה שרשורים כדי לראות מה קורה פה.
חוסר התפקוד של ההנהלה פשוט גורם להחרבת הפורום. לא נעים לכתוב פה יותר.
הפורום שכל כך התגאית בו לא ראוי להתקיים יותר.

אני מאחלת לך להמשיך לעשות חיים

למרות שיש כאן אנשים שמאוד מקנאים בך.

לגבי האם אתה מופיע בכחול או לא, לי אישית זה ממש לא משנה, במיוחד כשאתה לא בדיוק גוזל את כס הניהול מהמוני מועמדים ש"רצים" לתפקיד.

אני אישית חושבת שזה תפקיד מאוד כפוי טובה, וכדאי שרק מי שמאוד מחוייב לנושא הפורום יקח את העניין על עצמו. וכן, זה צריך להיות מישהו שידע איך לטפל בילדים הרעים בכיתה, לטובת הרוב השפוי, שבסך הכל מחפש כאן אוירה תומכת ונעימה.

Light18m

New member
תודה לכולם על התגובות החמות

הנהלת הפורמים יודעת על המצב, ומחפשים עוד מנהלים.
אני מתכוון לנהל את הפורום עוד הרבה שנים, ומותר גם לצאת לחופשות מדי פעם, אז אני לא מבין מאיפה באה השנאה הזאת והדרישה שאפסיק להתנדב...

זו הבעיה בלהקים פורום ציבורי

כן, הגיע הזמן לכתוב את האמת
יש כאלה שלא יודעים, ויש כאלה שמעדיפים לשכוח או לחשוב שהכל מגיע להם על פי דרכם

אתה יסדת את הפורום ולכן אותך לא ניתן להחליף
זה שיסדת את הפורום בהתדנבות לא אומר שתכניות חייך צריכות להשתנות, וטב שכך
מי שגולש כאן חייב להכיר תודה וכבוד לך כי רק בזכותך הוא כאן לטוב באוםן קבוע או לרע באופן זמני בהחלט.

שמח היכן שאתה עם הרבה אהבה. הרי זה היעוד. לא?

Reyn

New member
"יסד את הפורום" -אולי תפסיקו עם השטויות האלה?

גולשים שונים פנו להנהלת תפוז בבקשה לפתוח פורום לחסרי נסיון זוגי ומיני. תפוז נעתרו לבקשה כשראו שיש ביקוש, כיוון שהם רוצים לספק כמה שיותר זירות דיון אינטרנטיות ולמשוך כמה שיותר גולשים שיצפו בפרסומות ויכניסו לתפוז כסף. זה עסק מסחרי וכך הוא מתנהל.
אחרי שהוחלט על הקמת הפורום הציעו למספר אנשים לנהל אותו, בינהם אור, שהסכים לבצע את התפקיד. הוא לא "ייסד" שום דבר. הוא מחוייב לפורום יותר משאר הגולשים מתוקף היותר מנהל, ולא שום מחוייבות היסטורית מעבר לכך.

למעלה