פעולה ראשונה

פעולה ראשונה

יש לי פעולה ראשונה ביום שלישי זאת פעולת היכרות ועל הטיול סוכות צריכה רעיונות לפעילויות של הכרות תודה מראש ספיר

נו, הזה עם הנייר טואלט... ../images/Emo3.gif

את לוקחת גליל נייר טואלט, מעבירה חניך אחרי חניך ומבקשת מם לקחת כמה ריבועים שהם רוצים. אחר כך את מבקשת מכל אחד לספר משהו על עצמו כמס' הריבועים שהוא לקח. חניכים שלקחו ריבוע אחד או שניים - צריכים לספר משהו ממש אפל|משופם| ומסתורי. ובבקשה - אל תבקשי מהם להגיד חששות וציפיות כמס' הריבועים, כי זה פשוט לא ילך.
מנסיון. בהצלחה בפעולה.

תראי,

עשו לנו את זה כשהיינו שכבה לא רק מאותה כיתה, אלא (ובאמת תסלחי לי, זה רק לצורך ההבהרה החד משמעית) אחד בתחת של השני, וזה עדיין היה מפתיע יותר וכייף יותר מכל משחק היכרות אחר.

neta nave

New member
אמרתי לך שאני אבוא לבקר!!!

היי.. איפה מה שרצית להראות לי?

שיפור

אם את עושה את זה .. אז יותר טוב לעשות את זה עם במבה/בייגלה/כל דבר אכיל אחר.. כי כשהם רואים אוכל הם מתלהבים ואז הם לוקחים הרבה וצריכים לספר הרבה דברים... אבל לא נראה לי זה מתאים לפעולה ראשונה.. זה יותר מתאים להכרות מעמיקה..

כמוני. ^^

מממ.. לא קיבלת את החוברת של התהליך פתיחת שנה? עם הפעולת מימדים? אם לא ואת מעוניינית אני יכולה לשלוח לך (גם אם השינויים שלי לזה). מממ כמה מחשקי הכרות:
שלפלף.
ששת.
להסתדר לפי..
הרוח נושבת. (רק שאת עושה על דברים שקשורים להכרות).
בנג בנג.
סבב שמות עם תנועה.
פלונטר.
אמת ושקר.. מממ.. כעיקרון, את יכולה לקחת כל משחק ולהפוך אותו למשחק הכרות. למשל טיול סוכות הוא באזור הכנרת, אז לקחת משחק מים.. ואז כל מי שנפסל במשחק- צריך לספר על עצמו משו.
ואם את צריכה הסבר על משחק או עוד רעיונות- בכיף. שבוע מקסים.

Rioter

New member
../images/Emo45.gif חייבת להסכים ../images/Emo23.gif

נועה, אוהבים אותךךךךךךךךךךך..

מצטרפת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני אוהבת אותך!!! ואני שמחה שהצטרת להדרכה!!! [עדיף להגיד מאוחר מאשר אף פעם לא
] וכמו שאמרתי לך ולא טעיתי... יש לך את זה
=]]

Rioter

New member
אואו.. גם אותך אני אוהבת..

היה כיף להתנפל עלייך היום

לך היה כייף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני ממש התגעגעתי!!!! אז לך היה כייף?? לי היה הכי כייף!!! ככה לראות אותכן
כ"כ שמחתי!! וזה גרם לי להבין עוד יותר למה התגעגעתי לארץ
כי התגעגעתי במיוחד לאנשים שפה
ואת, הסניף ומכבי בכלל חלק גדול ממה שגרם לי לרצות לחזור לארץ כבר אחרי כמה ימים בודדים
וזה דורש להגיד.... סניף ראשל"צ מערב אני אוהבת
אתכם

למעלה