:) אשכול מערב:) יחיחחי אוהבת אותך שיר...
מ מכבי זה סם החיים New member 26/9/06 #26 שירלו רק משהו אחד.... ... אני רוצה לשאול אותך.... בעצם שניים.... =]] מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? שירלו אני אוהבת אותך!! לנצח!!
שירלו רק משהו אחד.... ... אני רוצה לשאול אותך.... בעצם שניים.... =]] מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? שירלו אני אוהבת אותך!! לנצח!!
R Rioter New member 26/9/06 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תירוצים תירוצים...
נ נוני וזהו New member 25/9/06 #19 תווודה. ../images/Emo99.gif איזה מתוקות אתן. העלתן לי חיוך וחיממתן לי את הלב. אוהבת המון..
י יאללה 9 New member 27/9/06 #29 =] יאאאא אני גם רוצהההה שיר לילו, שירלו ונועהההה אוהבת המוןןןן (זאת עדי ואני תקועה עם הכינוי מאז הפגש ואני לא יודעת איך להחליף, למישהו בא לעזור לי?)
=] יאאאא אני גם רוצהההה שיר לילו, שירלו ונועהההה אוהבת המוןןןן (זאת עדי ואני תקועה עם הכינוי מאז הפגש ואני לא יודעת איך להחליף, למישהו בא לעזור לי?)
R Rioter New member 27/9/06 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif