פעילות מחוץ לבית

gils33

New member
או קי

עכשיו זה נקרא הרבה יותר טוב לא שולל - אני מוכן לשקול את זה. אדבר גם עם ההנהלה לשמוע את דעתם. תודה לך על כנותך ועל כך שהפורום חשוב לך

elotan

Member
אני מוסיף משהוא שנראה לי מיותר (אבל גם חשוב)

להגיד: כל הנאמר לעיל נאמר מתוך אהבה ורצון אמיתי וכנה להרים את הפורום הזה ולמשוך לכאן חברים חדשים. גם אני, כמוך, צופה בדאגה בפעילות המתמעטת ובמספר החברים המצטמצם. אתה ביקשת הצעות אופרטיביות ואני אמרתי את הדבר שנראה לי אחד החשובים.

גיתית6

New member
דיון מעניין

לא ציפיתי לעורר דיון כזה אבל הוא כשלעצמו גם נחמד. אני אישית הגעתי לפורום הזה אחרי שקראתי כתבה של רענן שקד בידיעות שכתב שנשים שמחליטות להביא ילד לעולם לבד גורמות נזק בלתי הפיך לילדהם.במקרה שלי זה היה יותר חוסר ברירה מאשר ברירה .זה היה או ללדת בצורה זו או להישאר ללא זוגיות וללא ילדים.בגלל שאני על תקן גם אבא וגם אמא רציתי לראות האם יש דברים שאני כאישה לא רואה או לא נותנת. היום בעצם כל דבר כמעט שעושים עם אמא אפשר לעשות עם אבא ובכל זאת... ככה להכין את עצמי לעתיד לבוא. לגבי מה שנאמר שהפורום הוא ענייני ולא חברתי: לדעתי לא פורום ולא פייסבוק ולא טוויטר לא יכולים להשתוות לחיברות אנושית.בגלל חשבתי שיש מפגשים.אני נכנסת גם לפורום של חד הוריות ושם כן יש מפגשים. כדי להיכנס להריון עשיתי טיפולי הפריה ממושכים.הרופא האחרון שאצלו זה הצליח לא זכר אפילו את השם שלי וקרא לי בשם המשפחה.הנמשל ואו מוסר ההשכל איך שתקראו לזה: לא משנה איך קוראים לזה אם בשורה תחתונה אתה מקבל את מבוקשך אז זה מה שחשוב.אם בפורום מקבלים את המענה לשאלות ,תמיכה עידוד אז מצידי שיקראו גם לפורום מלפפונים.

gils33

New member
לי באופן אישי מתאים אבוקדו../images/Emo6.gif

בכל מקרה מעולה שעוררת את הדיון המענין הזה. ברוכים הבאים ואת מוזמנת להישאר,חברתית או ענינית,איך שאת מרגישה עם זה

למעלה