פעילות נחמדה לכבוד יום העצמאות

yardenbm

New member
סיבה לא יודכעת כמה

כי יובל סנוב וזה מאגניב עוד סיבה כי יובל יותר שיכור מאשר צלול

פרקשון

New member
כאילו הוא לא יכול להיות מצחיק כשהוא

לא שותה? זה נראה לפעמים כאילו הוא עושה לנו טובה כשהוא שר

בצה17

New member
אני בהלם שאפחד לא הזכיר ת'סיבה הזאת

כי הם פאקנג שרוטים!!! הם הלהקה לפי דעתי הכי שרוטה פה! זה למה אני מעריצה אותם כבר 4 שנים...?
וגם השירים המפגרים שלהם עוד נשמעים טוב.. לעומת להקות אחרות שהם וונאבי להיות שרוטים אבל הם סתם נשמעים מפגרים...:-\(חוץ מאינפקציה!!אבל גם הם לפי דעתי לא ברמה של שייגעצ) וגם עוד סיבה- השירים שלהם כל כך נכונים! כל מה שהוא אומר כל כך נכון! וכל כך מדבר אל כל אחד...!

בצה17

New member
ועוד סיבה- הכי טובה שיש!!!!!../images/Emo3.gif

(הרצאה חיח) אני אשר מייצגת את כיבשי העולם בכל אשר הן ומגנה על זכויותיהם בכל דרך שאפשר!(אל תאכלו כבשים!!!) אני שרואה את עצמי ככבשה מתוך הזדהות לכבשים אותן אני רואה בתור אחיותי בלב ובנפש! אני חברת הכת הכבשציאליסטית! טוענת שהסיבה הכי טובה לאהוב את שייגעצ - כי יובל עשה את הדבר שהייתי רק חולמת עליו... יובל "זיין" כבשה!
כפי שידוע בטח כבר לכולם ע"פ התמונה המפורסמת..(שהתפרסמה בפורום הרישמי) יובל הגשים את חלומה של כבשה אחת.....(אהמ יש פה עוד כבשה שמחכה שיגשימו לה ת'חלום.. אהמ אהמ) וזאת הסיבה הכי טובה!(טוב אולי רק בשבילי
) על הכבוד הזה שהעניק לכבשה אחת.. ובעצם לכל כבשי העולם!!

סקוויד

New member
חחח ידידים שלי עושים את זה

חחח ב"כבשים" של שערי תקווה-אלקנה וואט אבר..

גוטשה

New member
כי הם עושים הופעה מיוחדת

רק עם שירים של האלבום השלישי!כיפחיים!

moshit1

New member
עוד סיבה-

למרות היותם צינים ושרוטיים, השירים שלהם אומרים כ''כ הרבה, ורובם כ''כ נכונים. [:

Gothika2

New member
כמה סיבות :)

כי ראיתי את יובל בבוקסר כי למדתי אצל אבי גיטרה כי הם חרא להקה :) כי יובל מזיין כבשים תמימות כי הם זונות כי יובל שיכור תמידי כי יש להם אחלה שירים

למעלה