פעילות עם התינוקות (שוב...)

../images/Emo6.gifזה רק נראה כך בתמונות...

במציאות יש עוד כמה אנשים שמתעקשים על זה שהיא דומה לודים. אבל היא הולכת ונהיית יותר דומה לי עם הזמן. ודים לא רואה דמיון לאף אחד... גם לך יש משובטת קטנה, לא? שירי היפהפיה הקטנה...

lovely2

New member
יוווו אני מחורפנת לגמרי...

יש לנו תמונת אמבט מאתמול..'תבלבלתי

lovely2

New member
../images/Emo51.gif ענקית בשם אבא שלה...../images/Emo8.gif

סתם סתם...כמובן גם בשמי ואפילו שירי מסמיקה

אור100

New member
ליטל, שירי כבר קיבלה הצעות דוגמנות?

נראה לי שהיא מתאימה בול. אם לא, אז זה פשוט עניין של זמן... ההצעות בטוח יגיעו

עמית@

New member
איזו לוטן זו ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

גורה מתוקה ועדינה.

twiti

New member
הי שרון ../images/Emo13.gif

קודם כל לוטן מקקקקקקקקקקסימה. ממש גדלה. חוץ מזה מצחיק שבדיוק אתמול תהיתי לעצמי אם לגיא לא משתעמם בשעות העירנות שלו, ותביני שהן כוללות: ריקוד עם אמא על הידיים+שירים, קצת צפייה בטלויזיה, טיול בחוץ, משחקים באוניברסיטה, בלול, בנדנדה, בברכה שלו, וחוץ מזה כמובן האכלה והחלפה. אמרתי לעצמי שאולי כבר נמאס לו. אז זהו, כנראה שלא וזה רק אנחנו האמהות מחפשות רגשות אשם מתחת לאדמה (אל תדאגי את אמא יצירתית מספיק). דרך אגב -גיא גדול מלוטן בחודש.

twiti

New member
הי שרון ולוטן, תמונה של גיא נמצאת

למעלה בשירשור של דפגול (יותר נכון של בר).

אור100

New member
תני לה לגעת בכל מני מרקמים

בפלסטיק, בעץ, בד, פרווה. בחוץ תני לה לגעת בעלים, חול וכו'. שתחשף למרקמים השונים. מוזיקה - תשירי לה כי תינוקות אוהבים את הקול של האמא (גם אם את זייפנית) ובנוסף קלטות עם שירים לתינוקות (אצבעות למשל) עיסוי - שימי אותה על שטיח. תפשיטי אותה ותגעי בה בכל הגוף. לא מגע עדין כל כך. שתרגיש את המגע. פשוט "תלושי" אותה. והמון המון על הבטן. זה הדבר היחיד שיקדם את הזחילה וההתהפכות. לתינוקות יש עולם מלא חוויות גם אם לא מתעסקים איתם כל הזמן. הכל חדש להם. מלבד זה תהני מהשקט והשלווה בזמן שהיא ישנה.

למעלה