פעם אחרונה - הרשימה!!

נתוש ז

New member
בקושי לנסות להבין מי את על פי הודעות

פעם חמודה, פעם מושפעת מכולם, פעם שמה זין על כולם, פעם מקללת.. אז מה את?

מושפעת מכולם? זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי

אי אפשר להגדיר אותי בשלוש מילים. ואם מישהו רוצה לדעת מי אני שייכנס אלי לאייסי או שיבוא לפגוש אותי תכלס אני לא בן אדם שמסתתר מאחורי מסכים.

נתוש ז

New member
תשמעי..

אני מסרב להאמין שגברת ששומעת את אביב גפן, יכולה להתלונן על הקול של נינט בשיר של אביב שהיא מבצעת.. פשוט שפטת את זה בצורה כ"כ לא אובייקטיבית, כ"כ "אביב מלך!!!! נינט טיפשה!!", ואז ברור איך את שומעת את זה. אז את ממש מושפעת מאנשים, אם את לא יכולה לתת לאוזניים שלך להאזין ולא לראש שלך לחשוב. היה שם מעבר קצב מדהים, שוני טוב, קול מדהים שלא מגביל אותה. ולגירסת הופעה זה מדהים. אז את ממש מושפת. להכיר אותך? לא יצא לי לצערי. אבל את כולם אפשר לתמצת לכמה מילים.

אני לא אמרתי שנינט טיפשה

ואני ממש לא אוהבת את איך שהיא שרה אם תשים לב התגובה שלי היא בין הראשונות לא ממש הסתכלתי על מה רוב האנשים כתבו. אני לא אוהבת את נינט אני לא מגדירה אותה כזמרת בכלל זאת דעתי ולא דעה של אחרים אלא דעתי. הביצוע הזה - לדעתי - מכוער. ובכלל... כל מה שנינט שרה? מכער לדעתי. ואתה יודע למה? כי אני שנאת את הקול שלה, אני פשוט חושבת שהוא לא יפה ולא נעים לי לשמוע אותה והיא לא מרגשת אותי בכלל. כשאביב שר יש לי צמרמורת. וסליחה על החפירה. נ.ב אותי? אי אפשר לתמצת גם ב1000 מילים.

../images/Emo127.gifחלולים../images/Emo127.gif

אני יודע שהוא הולך להפסיד אבל מה איכפת לי,הגיע לגמר וזה יפה מאוד
בכל מקרה הוא הפייבוריט שלי וזה מה שבאמת חשוב...

למעלה