פעם אחת ולתמיד

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מה זה משנה, היא טעימה זה מה שחשוב.
איזה טעימה? איזו טעימה? :-/
אני כבר חצי שנה קונה רק עגבניות שרי והן יקרות פי 4
כי ה"עגבניות" של היום הן ריקות מבפנים, יש בפנים "צלב" ירוק והדפנות ריקות.
לו המגדלים היו שמים בדפנות הריקות ביצים קשות, או ממרח אבוקדו... דיינו.
את יודעת, בשביל הסנדוויץ. |אוכל|
 

מקסים 45

Well-known member
איזה טעימה? איזו טעימה? :-/
אני כבר חצי שנה קונה רק עגבניות שרי והן יקרות פי 4
כי ה"עגבניות" של היום הן ריקות מבפנים, יש בפנים "צלב" ירוק והדפנות ריקות.
לו המגדלים היו שמים בדפנות הריקות ביצים קשות, או ממרח אבוקדו... דיינו.
את יודעת, בשביל הסנדוויץ. |אוכל|
סבא אתה קונה עגבניות מיובאות לכן אין להן טעם.
תקנה עגבניה ישראלית. עם הקוץ הירוק מעל.
 
למעלה