זה מעניין. מה הימניות עושות עם הציצים שלהן ?פעם הציצים היו שייכים רק לתינוק ולפעמים לאבא עכשיו השמאלניות מפזרות אותן לכל דכפין בהפגנות.
זה ישאר למחשבה.זה מעניין. מה הימניות עושות עם הציצים שלהן ?
כן ירבו הפגנות כאלה, אבל בבקשה רק עם נשים צעירות ויפות.פעם הציצים היו שייכים רק לתינוק ולפעמים לאבא עכשיו השמאלניות מפזרות אותן לכל דכפין בהפגנות.
אל תכניס לי מילים לפה. בלי קשר, אני לא מסכים עם דבריך.אז הלא צעירות צריכות להתבייש בציצי? ואם האשה לא יפה אז היא לא אישה? או הציצי שלה מכוער?
איזו ההתבטאות מכוערת
אתה צודק, הימנים, ובמיוחד החרדים, יכולים רק לחשוב על זה. לכן הם מרבים להשתמש "בשירותי עזר..."זה ישאר למחשבה.
מתפלאה עליך, או שאין מה להתפלא, אתה מדבר מתוך נסיון!אתה צודק, הימנים, ובמיוחד החרדים, יכולים רק לחשוב על זה. לכן הם מרבים להשתמש "בשירותי עזר..."
אבל אם היא רוצה, זכותה.אשה ולא חשוב גילה, או משקלה, אינה צריכה להשתמש בניתוניה לקדם מטרות.
מעניין כיפליים שדווקא אישה, כנראה דתית/חרדית תגיב כךלנושא : "פעם הציצים היו שייכים רק לתינוק ולפעמים לאבא עכשיו השמאלניות מפזרות אותן לכל דכפין בהפגנות. ". וכן חמודה, אני מדבר מתוך ניסיון של חילוני שחרד לנשים של החרדים. (לא של כולם, אבל של הרוב המכריע שלהם)מתפלאה עליך, או שאין מה להתפלא, אתה מדבר מתוך נסיון!
אבל אם היא רוצה, על איזו זכות אתה מדבר? יש זכות לעבור על אתיקת תלבושת בציבור? סופרמן ממש מפליא לקרוא דעתך בנושא.
אתה חרד לחרדים?מעניין כיפליים שדווקא אישה, כנראה דתית/חרדית תגיב כךלנושא : "פעם הציצים היו שייכים רק לתינוק ולפעמים לאבא עכשיו השמאלניות מפזרות אותן לכל דכפין בהפגנות. ". וכן חמודה, אני מדבר מתוך ניסיון של חילוני שחרד לנשים של החרדים. (לא של כולם, אבל של הרוב המכריע שלהם)
מתפעלת מהמפגינה עם החזה הגדול. הלוואי ויכולתי לשים פס כמוה. אשה אמיצה. זו לא חוכמה לשלוף את הציצי כשאת בת 25. אגב, גם להיא מאורגון יש גוף מושלם.
לשים פס? הגברות ביזו את החברה. הן לא היו בחוף הים, אלא בחברה.
" הגברות ביזו את החברה. הן לא היו בחוף הים, אלא בחברה"-אשה ולא חשוב גילה, או משקלה, אינה צריכה להשתמש בניתוניה לקדם מטרות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.