פעם הציצים

אור גינאל

Well-known member
זה כבר נשמע טוב יותר. הגברות באו לשנות את נושא ההפגנה?
נושא ההפגנה הפך להיות פחות חשוב.
הרי הן באו למחות על חוסר התייחסות של כל מיני גורמים שהיו אמורים להתייחס אחרי שפנו אליהם.
וכצעד אחרון של יאוש החליטו לשנות את הנושא באופן זמני כדי שישימו לב אליהם.
עכשיו אף אחד לא יודע מה באמת שורש הבעיה, אז נתנו להם תקציב, האם זה באמת יפתור את הבעיה שלהן ?
הבעיה של העובדים הסוציאליים היא שהם לא יודעים להתבטא, אין מי שייצג אותם, מי שיודע לדבר לא עושה הצגות.
זה קורה בגלל שהם מטפלים באנשים מסכנים וזה משפיע עליהם בגלל שהם מזדהים איתם, הם לא מסוגלים לראות את עצמם כאנשים חזקים .

שמלת תחרה1

Well-known member
גם שואל וגם עונה לעצמך? אחלה יפה לך.

אפרופו
נסיכת הכוכב הייתה שמחה לדעתך ששלום לך. תמיד דאגה לך. אמרתי לה שהחלפת ניק, וחזרת להסתובב בפרדס.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
גם שואל וגם עונה לעצמך? אחלה יפה לך.

אפרופו
נסיכת הכוכב הייתה שמחה לדעתך ששלום לך. תמיד דאגה לך. אמרתי לה שהחלפת ניק, וחזרת להסתובב בפרדס.
ראשית, אני שמח ששלום לנסיכת הכוכב. שנית, אין לך שמץ של מושג מי אני. אבל אני מוכן לתרום לך רמז - כשנסיכת הכוכב הייתה מעלה באופן כמעט אוססיבי את כל "התחלואים" שלה. תמיד טענתי שזה לא לעיניין ולא ראוי.

שמלת תחרה1

Well-known member
ראשית, אני שמח ששלום לנסיכת הכוכב. שנית, אין לך שמץ של מושג מי אני. אבל אני מוכן לתרום לך רמז - כשנסיכת הכוכב הייתה מעלה באופן כמעט אוססיבי את כל "התחלואים" שלה. תמיד טענתי שזה לא לעיניין ולא ראוי.
נסיכת הכוכב זכרה לברכה. חשפת את עצמך לפני מס שירשורים. ואין לי צורך לדעת מי אתה, מעבר למה שאתה מעוניין שאדע:)

מלאכת מחשבת1

Well-known member
נסיכת הכוכב זכרה לברכה. חשפת את עצמך לפני מס שירשורים. ואין לי צורך לדעת מי אתה, מעבר למה שאתה מעוניין שאדע:)
ראשית, אני מצטער שהלכה לעולמה.
לגבי החשיפה, את מוכנה לפרט ? האם כוונתך כדוגמת החשיפה של ליאור מילר מול יעל אבקסיס ?

מקסים 45

Well-known member
הכל בעיני המתבונן...........במקרה הזה , בעיני הקורא. להזכירך, אני מעולם לא הצעתי לשלוח את הערבים ברכבות מכאן.......
גאה בדעותיי. ולא מחליף כינויים. ברוך הבא מתלמד באוך הבא קוזן שמוזו חחח.
אשמח לראות את הערבים מחוץ למדינת היהודים!

למעלה