שמלת תחרה1
Well-known member
זה כבר נשמע טוב יותר. הגברות באו לשנות את נושא ההפגנה?תפקידם של הציצים תמיד היה לשנות את הנושא.
זה כבר נשמע טוב יותר. הגברות באו לשנות את נושא ההפגנה?תפקידם של הציצים תמיד היה לשנות את הנושא.
לא נתקלת ? סעי לירושלים.לא נתקלתי בשום מדינה שאנשים מסתובבים עירומים ברחובות.
ציציותזה מעניין. מה הימניות עושות עם הציצים שלהן ?
נושא ההפגנה הפך להיות פחות חשוב.זה כבר נשמע טוב יותר. הגברות באו לשנות את נושא ההפגנה?
נסעתי, יישמתי את הצעתך, התאכזבתי!לא נתקלת ? סעי לירושלים.
תגיע להפגנה של ימין ותראהציציות
מברוק לגברת עם התחרה שמדקדקת היטב בציציות..... אני חרד מאוד לנשות החרדים.אתה חרד לחרדים?
למה התאכזבת ? הציצים לא היו נאים בעינייך ?נסעתי, יישמתי את הצעתך, התאכזבתי!
למה התאכזבת ? הציצים לא היו נאים בעינייך ?
כמה שנאה בתגובה אחת.אתה צודק, הימנים, ובמיוחד החרדים, יכולים רק לחשוב על זה. לכן הם מרבים להשתמש "בשירותי עזר..."
ראשית, אני שמח ששלום לנסיכת הכוכב. שנית, אין לך שמץ של מושג מי אני. אבל אני מוכן לתרום לך רמז - כשנסיכת הכוכב הייתה מעלה באופן כמעט אוססיבי את כל "התחלואים" שלה. תמיד טענתי שזה לא לעיניין ולא ראוי.גם שואל וגם עונה לעצמך? אחלה יפה לך.
אפרופו
נסיכת הכוכב הייתה שמחה לדעתך ששלום לך. תמיד דאגה לך. אמרתי לה שהחלפת ניק, וחזרת להסתובב בפרדס.
הכל בעיני המתבונן...........במקרה הזה , בעיני הקורא. להזכירך, אני מעולם לא הצעתי לשלוח את הערבים ברכבות מכאן.......כמה שנאה בתגובה אחת.
נסיכת הכוכב זכרה לברכה. חשפת את עצמך לפני מס שירשורים. ואין לי צורך לדעת מי אתה, מעבר למה שאתה מעוניין שאדעראשית, אני שמח ששלום לנסיכת הכוכב. שנית, אין לך שמץ של מושג מי אני. אבל אני מוכן לתרום לך רמז - כשנסיכת הכוכב הייתה מעלה באופן כמעט אוססיבי את כל "התחלואים" שלה. תמיד טענתי שזה לא לעיניין ולא ראוי.
ראשית, אני מצטער שהלכה לעולמה.נסיכת הכוכב זכרה לברכה. חשפת את עצמך לפני מס שירשורים. ואין לי צורך לדעת מי אתה, מעבר למה שאתה מעוניין שאדע
גאה בדעותיי. ולא מחליף כינויים. ברוך הבא מתלמד באוך הבא קוזן שמוזו חחח.הכל בעיני המתבונן...........במקרה הזה , בעיני הקורא. להזכירך, אני מעולם לא הצעתי לשלוח את הערבים ברכבות מכאן.......
והיום אותן נשים בזכות העידוד של אנשי שמאל המשיכו להוריד מכבודן כדי לשמח את המפגינים. עלו והצליחו בפגיעת כבודן של החברות שלכן.זה מעניין. מה הימניות עושות עם הציצים שלהן ?
ללא, ממש לא, אלא שמיד חשפת את החשבון שיש לך איתי ואף פעם לא הבנתי על מה פתחת איתי חשבון?ראשית, אני מצטער שהלכה לעולמה.
לגבי החשיפה, את מוכנה לפרט ? האם כוונתך כדוגמת החשיפה של ליאור מילר מול יעל אבקסיס ?
גם אני אשמח.גאה בדעותיי. ולא מחליף כינויים. ברוך הבא מתלמד באוך הבא קוזן שמוזו חחח.
אשמח לראות את הערבים מחוץ למדינת היהודים!
חחחח מעולם לא היה לי חשבון איתך, אין לי שום חשבון, ולבטח שגם לא יהיה לי חשבון איתך. וזו האמת לאמיתה.ללא, ממש לא, אלא שמיד חשפת את החשבון שיש לך איתי ואף פעם לא הבנתי על מה פתחת איתי חשבון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.