פעם התאהבתם

פ ר פ ר 18

New member
אני כרגע מאוהבת...

במישהו שהכרתי דרך האיי סיי קיו:) הוא חלום

ש ק ד ב ת

New member
פרפרוש..../images/Emo141.gif

אין אייקון של פרפר?! באמת בושה
מה עם הפגישה היא עדיין קיימת?! יום ראשון?!

פ ר פ ר 18

New member
היום הגדול ב...

היום ראשון אני מתה מפחד
מה יקרה אם זה לא זה
מה ירקה אם אני אתאכזב

את נפגשת עם מישהו ?

אני כבר מלא זמן מתה להפגש עם מישהו אבל לא יוצא לנו...זה כזה מבאס !@!! אני רוצה לשמוע ה-כ-ל !!

פ ר פ ר 18

New member
כן אני סוף סוף...

נפגשת איתו
אני פשוט מאוהבת
הכרנו דרך האיי סיי קיו הוא נכנס בטעות וככה הכל התחיל, התחלנו לדבר ולצחוק הוא שלח לי תמונה אבל אני לא כי אין לי תמונה באיי סיי קיו
אז מפה לשם התחלנו לדבר בטלפון ופשוט התאהבנו אחד בשני
עכשיו יש לי דיי בעיה... הוא היה מאוהב בחברה הכי טובה שלו, הוא אמר לה שהוא אוהב אותה והיא אמרה לו שהיא גם אבל בתור ידיד(כואב נכון?) עכשיו לי יש גם ידיד טוב שאני מתה עליו,הם דברו היום באיי סיי קיו שלי והם החליפו טלפונים. ואז הם דברו עליי והוא שאל אם הוא מרגיש משהו כלפי בכדי שיהיה בטוח שידיד שלי לא עובר מה שהוא עבר... כן כן אני יודעת דיי מסובך....... וכשאני דברתי אם זה שאני מאוהבת בו אמרתי לו שידיד שלי לא מרגיש כלפיי כלום חוץ מאהבה של אחים.. (אבל את האמת זה לא נכון*) למה הוא עשה את זה
מה הוא לא מאמין לי
אוווייי מה אני עושה
אני כבר לא יודעת מה לחשוב
מה אתם חושבים

רותם טל

New member
וואייייי

איזה פחד בטח את לא תשני ביום שבת ויהיו לך פרפרים.. ואם את פוגשת אותו ולא בא לך עליו מה את עושה? קמה והולכת?

פ ר פ ר 18

New member
אני לא...

אחת כזאת... דבר ראשון ראיתי אותו בתמונה אז אני יודעת איך הוא נראה . הוא לא יודע איך אני נראת.... אבל שלחתי לו תמונה בדואר ושנה עד שזה מגיעה
הוא כן מצאת חן בעיני אחרת לא הייתי מאוהבת

רותם טל

New member
ווווואיייי איזה סרט

אז מה עכשיו? איפה אתם נפגשים כי הרי הוא גר רחוק? ותזכרי תמיד אם הוא לא מתאים לך בתור חבר את יכולה כידידה. דיברתם הרבה בטלפון?

אני מקנאה !!! איזה כיף לך פרפרית !!

אוףףףףףףףףףףף למה אני נולדתי בתל אביב והוא נולד בקבוץ בדרום ? הא ? למה ? ולמה ההורים שלנו לא מרשים לנו ? הא ? למה ? ולמה כואב לי הגב ? הא ? למה ? אההה יש לי חדשה מרעישה !!!!! !!!! אחרי הרבה הרבה אימונים..סוף סוף יש לי בטן כמו של דוגמנית...אתם יודעים למה אני מתכוונת ? שיש כזה פסים...בקיצווור זה משהו מדהים ! אני ממליצה לכולם לעבוד על שרירי הבטן ולהראות כמו דוגמניות (אם לא בפנים אז בבטן
) לילה טוב לכווווולם !

NaDaV18

New member
אז..איך מתאמנים

עושים כל יום 100 כפיפות בטן? זה הולך ככה?

פ ר פ ר 18

New member
כן כן זה הדרך...

אני לפני הגיבוש שלי למג"ב התחלתי לעשות שכיבות שמיכה,כפיפות,משקולות.. צריך בשביל לעבור את הגיבוש

למעלה